Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-05 19:03:58
(#19848) Mindenki: Hello mindenkinek! éppen a nagyapáméknál voltam, de most már itt vagyok, egy jó beszélgetésre.... Nah reszkess Yaven mert ma bemutatom az én miniregény verziómat! Hahahahaaa!
Fitnesz: Nos sok ideje úgy érzem h lekéne adni a sok kalóriábol.... Márcsak azért is, mert 11 évesen majdnem 60 kg vagyok.... tehát nekifogtam a Tüskevárnak görkorival, és mentem néhány kört... Tegnap kezdtem akkor négy kört futottam.... Megjegyzem a Tüskevár kb másfél kilóméter... Szóval ma 7 kört mentem... Tehát 4+7kör=11kör.... Szerintem fogytam néhány kilót.... Remélem...
Minimax/Animax vs CN: egyszer mondtam hogy sajna nekünk nincsen többé Animax... A UPC CN-re kapcsolt... de ne higgyétek h lemondtam az Animéről! A CN-en is vannak Animék.... Csak kevesek. PL.:Bakugan.....
Bakugan és Cosplay: A Bakugan is jó Anime..... Akár lehetnék a Conon Bakugan Cosplay, bár kissé hülyen hangzana:
-Nos lássuk a következő számú versenyzőt....
-Tapp..... Tapp.....
-Hali
-Hali
-Te mi akarsz lenni?
-Hát bakugan szörny bunyós.....
tehát kaptam néhány Bakugant:[Link]
Fitnesz: Nos sok ideje úgy érzem h lekéne adni a sok kalóriábol.... Márcsak azért is, mert 11 évesen majdnem 60 kg vagyok.... tehát nekifogtam a Tüskevárnak görkorival, és mentem néhány kört... Tegnap kezdtem akkor négy kört futottam.... Megjegyzem a Tüskevár kb másfél kilóméter... Szóval ma 7 kört mentem... Tehát 4+7kör=11kör.... Szerintem fogytam néhány kilót.... Remélem...
Minimax/Animax vs CN: egyszer mondtam hogy sajna nekünk nincsen többé Animax... A UPC CN-re kapcsolt... de ne higgyétek h lemondtam az Animéről! A CN-en is vannak Animék.... Csak kevesek. PL.:Bakugan.....
Bakugan és Cosplay: A Bakugan is jó Anime..... Akár lehetnék a Conon Bakugan Cosplay, bár kissé hülyen hangzana:
-Nos lássuk a következő számú versenyzőt....
-Tapp..... Tapp.....
-Hali
-Hali
-Te mi akarsz lenni?
-Hát bakugan szörny bunyós.....
tehát kaptam néhány Bakugant:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ha a Da Vinci, a géniusz kiállításra gondolsz, akkor igen, igaz. Bár nem tudom, hogy a Szépművészetiben van-e, de biztosan.
Da Vinchi kiállitás? Pest? Nem éééééééér
Mér maradok le én az ilyenekről?
na jó. azér nem rohanok ki a világból
Mér maradok le én az ilyenekről?
*sirva rohan, háta mögött porfelhő, háttér ismétlődik, a lába jár mint egy kerék*
na jó. azér nem rohanok ki a világból
Szerk: Zoé 2009-04-05 19:04:14
beküldve: 2009-04-05 18:56:45
(#19845) Hallom Pesten a Szépművészetiben Da Vinchi kiállítás van?? (ez télleg igaz? mert ha igen, nekem azon nyomban ott a helyem!)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Jelentkeznek lassan az életjelet adó, még aktiv emberkék. Miho, asszem mégis szedem elő a mikrofont a riporthoz veled.
Utolsó ember, és vki kopog? hát...één ilyet nem láttam, de megnézném.
v mindjár megirom
Utolsó ember, és vki kopog? hát...één ilyet nem láttam, de megnézném.
v mindjár megirom
beküldve: 2009-04-05 18:50:06
(#19842) Csak a TI kedvetekért, lányok, íme egy életjelet adó hsz! (;
Szervusz Zoe, Miho!
Az utolsó emberes dologról mindig az a poszapokaliptikus scifis dolog jut eszembe, ahol "az utolsó ember ül a szobában és valaki kopog az ajtón...".
Szervusz Zoe, Miho!
Az utolsó emberes dologról mindig az a poszapokaliptikus scifis dolog jut eszembe, ahol "az utolsó ember ül a szobában és valaki kopog az ajtón...".
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-05 18:51:25
Azt én is nagyon remélem. Unatkozom. És látod mennyire nincs mit velem kezdeni? Odáig juttottam, h nyuszikás plakátot csinálok az oszinak
Am utolsó is kell legyen vki, mer, ha nincs utolsó, ak első sincs. És én is utolsók közt vagyok. Bár lehet csak pocsékolnánk a tehetségünket. *elrakja a mikrofont*
Végülis ha senki nem hallgatja...
Am utolsó is kell legyen vki, mer, ha nincs utolsó, ak első sincs. És én is utolsók közt vagyok. Bár lehet csak pocsékolnánk a tehetségünket. *elrakja a mikrofont*
Végülis ha senki nem hallgatja...
-Kérem mondjon valamit a hallgatóknak, mint az utolsó emberi lények közt létező.
v
-...mint az utolsó emberi lények egyike.
v
-... - *szégyenlősen hallgat*. - Nem tudom mit mondhatnék. Utolsónak lenni sosem jó...
Remélem hamarosan hazatérnek a többiek, és első dolgaik közt a fórum meglátogatása is szerepelni fog.
És amint látod Zoe; én itt vagyok.
Jééééé. Élő ember. Órák óta nem láttam ilyet, azt se tudtam h még léteznek, azt hittem kihalt az emberiség.
XD. De most komolyan, kihalóban vagyunk itt XD. Ez nem vicces. Lassan a világ 8-ik csodája lesz, ha találok itt vkit fönn.
Naaaa.....deeeee.. most itt van Miho.*elé tartja a mikrofont*
-Kérem mondjon valamit a hallgatóknak, mint az utolsó emberi lények közt létező.
v
Szerk: Zoé 2009-04-05 18:37:43
beküldve: 2009-04-05 18:28:30
(#19838) Ó, a fene... Elmentetek szektázni, és még jó is lett volna nekem - csak nem voltam itthon, hogy lássam, mit írtok.
Egy nagyon jó rendezvényen voltam, egy teaszertartás kóstoló/bemutató/előadás programon. Lehet, hogy néhányan innen is elmentek?
Egy nagyon jó rendezvényen voltam, egy teaszertartás kóstoló/bemutató/előadás programon. Lehet, hogy néhányan innen is elmentek?
beküldve: 2009-04-05 18:24:38
(#19837) Hát, asszem kijelenthetem, h eddig hallódtunk (XD-azér zárójelben, mer ez igy nem XD), de mostmár meg is haltunk. Nincs egy élő ember sem a fedélzeten, sőt, a kapitány is eltűnt ...stb. minek irjak monológot. ahhoz most semmi kedvem.
van egyáltalán it egy bolyongó lélek, aki legalább két betűt bepöttyögtet ide???
van egyáltalán it egy bolyongó lélek, aki legalább két betűt bepöttyögtet ide???
beküldve: 2009-04-05 15:23:58
(#19836) Na akkor lassan indulok a Városligetbe. Este jövök.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-05 14:51:59
(#19835) beküldve: 2009-04-05 14:50:53
(#19834) Zoe hát igen, de kár, hogy csak 1 pécsi van ! x) Lehetne több is
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D