Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fisi: bocs a rossz hirért. am a virus keletről terjed, szal ki lehet találni kb honnan
a keletről terjedés azért van, mer a vírus ápr. 1én aktivizálódott és keleten hamarabb van ápr 1 mint nálunk és még hamarabb, mint pl amcsiknál. szóval ez nem jelent azt h afgánok/japcsik/ausztrálok csinálták
-
Nightwish: szoktam néha hallgatni.
Az nem elég.
Bence: D&G? DD:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most vegyem a negativ értékeket is? Sajnálom, de úgy nem tom meghatározni a jelenlegi aktivitásunkat, mivel egymás után irhatnám a 9-eket. egy minusz jel mellé.
Igy maradunk a semleges 0-nál, és reménykedjünk, h ettől már csak pozitiv értékeket kell venni.
Fisi: bocs a rossz hirért. am a virus keletről terjed, szal ki lehet találni kb honnan
szerk: am a 3-dik oldalon találsz egy linket ha tudni akarsz a virusról. bár elég keveset ir. azt se h miket csinál pl.
Igy maradunk a semleges 0-nál, és reménykedjünk, h ettől már csak pozitiv értékeket kell venni.
szerk: am a 3-dik oldalon találsz egy linket ha tudni akarsz a virusról. bár elég keveset ir. azt se h miket csinál pl.
Szerk: Zoé 2009-04-02 19:45:22
És gratulálok az új géphez! Üdv a gyorsnetesek közösségében!
Zoe: A vírus megjelenéséről hallottam, de arról nem, hogy mit csinál...
Jaj ne, új vírus? Más se hiányzik, mint hog megtámadja valami a 2napos kis gépemet!!! O.O
Naruto: Na ne má'! Nem hittem volna, hogy van ember, aki még nem volt (mármint pesti)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ennél rosszab? Közlöm h jelenleg a hangulat mutató 0-van.
Szal bármit lehet mondani. Próbálkozni
A 0 az egy tök neutrális érték, van sokkal rosszabb is.
Ennél rosszab? Közlöm h jelenleg a hangulat mutató 0-van.
Naruto: ak jól érezted magad, és elég jó napod volt gondolom.
Naruto: ak jól érezted magad, és elég jó napod volt gondolom.
Észrevételek mára:
-mindenki följött, lement. épp h éltünk ma.
gondoltam legalább estére vki fölhoz valamit, és lesz egy kis jó hangulat, erre.....most mégjobban ki vagyunk kapcsolva
gondoltam legalább estére vki fölhoz valamit, és lesz egy kis jó hangulat, erre.....most mégjobban ki vagyunk kapcsolva
Én tudnék sok mindent írni, de nem teszem, mert még szarabb lenne a hangulat.
beküldve: 2009-04-02 19:30:59
(#19601) Hello!!!Na mi a helyzet ezen a szép és más sötétedő napon?
Voltam maaaa a Margitszigeteeeennn!!Életemben először
És tiszta jó volt
Voltam maaaa a Margitszigeteeeennn!!Életemben először
És tiszta jó volt
beküldve: 2009-04-02 19:28:52
(#19600) Észrevételek mára:
Nem a rajz.... Hanem a látvány....
nem csúnya, hanem inkább NEKEM nem kelett volna megnéznem...
Na majd pár év múlva.
Hanon: rajság van meg pénz. D&G XD
Szerk: .., 2009-04-02 19:16:02
beküldve: 2009-04-02 19:12:26
(#19598) Gitárhoz annyit h a régit esetleg aláiratnám vkivel, mer úgyis annak van tartogatva, h ha vki hülyül, ak azzal a nyakában fog járni-kelni Úgyh vigyázzatok XD
-de a gitár témát hanyagoljuk *holnap óra lesz*
Usagi-chan: én szejetek hintázni.
Morduk: ezt nekem se kellett volna megnézni -kell is nekem az a nagy kiváncsiság
-de a gitár témát hanyagoljuk *holnap óra lesz*
Usagi-chan: én szejetek hintázni.
Morduk: ezt nekem se kellett volna megnézni -kell is nekem az a nagy kiváncsiság
Szerk: Zoé 2009-04-02 19:18:06
beküldve: 2009-04-02 19:07:29
(#19597) Álmokról annyit, hogy a legutóbbiban Hirano-sensei jött dedikálni Magyarhonba.
ÓMÁJGÁD ez a Nightwish koncert közelebb van, mint egy napja hittem volna. Ez de raj lesz.
ÓMÁJGÁD ez a Nightwish koncert közelebb van, mint egy napja hittem volna. Ez de raj lesz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-04-02 19:04:32
(#19596) Nah megyek egy kicsit játszani... de nem kell még örülni: Visszajövök!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Usagi-chan: én tavaly bérmélkoztam, a felkészítőket meg utáltam mert naggyon uncsik voltak.
Én csak azért megyek be, mert ott tudok találkozni a haverokkal, én a közeli kis "játszótérnek" nevezett helyen vagyok, és kuporgok a hintába. *Vissza a dedóba.*
*veri a fejét az asztalba* Most néztem meg a nyári srácok eggyik oldalát (képen)....Nos inkább ne beszéljünk róla....
Ennyire nem tetszik a rajzolás?
Nem a rajz.... Hanem a látvány....
nem csúnya, hanem inkább NEKEM nem kelett volna megnéznem...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!