• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 ... <<>>
beküldve: 2009-04-02 16:11:07
(#19578) Válasz Zabpehely (#19576) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
A fagyiárusok élete nem csak móka és kacagás! Én utána fél évig rá se bírtam nézni. De lehet, az alapjáratos munkaundoromból kifolyólag. O_x

Ehhez a "bízzunk az álmainkban, mert az a faja és akkor minden sikerülni fog" dologhoz meg asszem én túl pesszimista vagyok.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Parasikoly 2009-04-02 16:12:06
beküldve: 2009-04-02 16:08:03
(#19577)
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Zp:hát mindenkinek más az álma. lényeg h amit tényleg akarunk azért tegyünk is valamit, és soha, még a fejünkbe se forduljon meg a gondolat h föladjuk azt, amiért élni akarunk

-na tessék. most ennyi buzditás telik tőlem. le van merülve az akum-

Elnar: hajrá, ha azt akarod. majd megtanulod lassan a nyelvet is.

Szerk: Zoé 2009-04-02 16:09:02
beküldve: 2009-04-02 16:04:59
(#19576)
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
szervusztok !
Hallom (látom^^") utazásról , álmokról beszélgettek. Hát nekem is volna 1:) ! hogy lakókocsival körbe utazom a világot -talán nem 1edül-,közben megélek valamiből- mondjuk fagyiárus ?-és rajzolok .tudom , bugyutácska szegény ,dehát tőlem ez tellettki !

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-02 16:13:21
beküldve: 2009-04-02 16:02:42
(#19575)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Ismerősném fél éve van kint egy éve tanul.
És boldogan újságolta hogy végre egymaga tudott mindent elintézni a hivatalban, mert angolul semmi az ég világon. Iskolákban, reptereken, köztereken elég sok, de bentebb aztán hajjaj. Szóval azért nem könnyű...

Bár, ha tényleg ott akarok majd dolgozni /és tényleg/ akkor úgyis megtanulom a nyelvet.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
A tavaszi szünetet meg valszín átrajzolom, again.

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-04-02 16:07:24
beküldve: 2009-04-02 15:52:03
(#19574) Válasz Miho ~ ミホ (#19573) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Bocsika a késői válaszér, de sok volt a mértan meg magyar házim.

Japánszakos? azta....Nekem is kell egy ilyen barátnő. Ak engem is megtanitana, mer az úgy nem lenne fer h ő tud én nem. legalább beszélni.

Virus: megfertőzi a géped, biztonságikódokat stb-et gyűjt. hirdetéseket tesz fel netre, nem létezőket. itt találsz róla vmit ha érdekel, bár én nem olvastam el.[Link]-nem tom mennyire irja le, de a végén van vmi védekezés ellene v mi

Dzirun: ja, akkor milyen kemények lesztek mikor csak ti mentek suliba, és mások kint hülyülnek. Ti meg néztek ki az ablakon

Szerk: Zoé 2009-04-02 16:00:47
beküldve: 2009-04-02 15:06:37
(#19573) Válasz Fiszi (#19565) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
a japánok nem igazán beszélnek idegennyelveket. Még angolt se.

Ez valóban így igaz. És ha beszélnek is angolul, olyan, mintha számodra mégiscsak egy ismeretlen nyelven szólalnának meg. Borzasztó a kiejtésük - tisztelet a kivételnek.

De szerencsére a barátnőm japán szakos kis tudorka, úgyhogy, ha angolul nem menne még mindig ott van a japán. (Aminek a megértéséhez én is konyítok már valamicskét, és az alapjait - no persze beszédben, nem írásban - tudom is alkalmazni.)

Amúgy a másik barátnőm - tavaly ősszel volt kinz - mesélte, hogy Ő is nagyon nehezen tudta megértetni magát, és ha ez sikerült is, a választ biztosan nem értette. De a jómodorukról híres japókák ha kellett kézzel-lábbal, de elmutogatták, hogy mi meg hogy és merre.

És gratulálok az új géphez! Üdv a gyorsnetesek közösségében!

Zoe: A vírus megjelenéséről hallottam, de arról nem, hogy mit csinál...

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 15:08:22
beküldve: 2009-04-02 14:40:14
(#19572) Válasz Zoé (#19571) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
egyszerűen nincs, mer mi kemények vagyunk

-
beküldve: 2009-04-02 14:29:51
(#19571) Válasz ∂z (#19570) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
nekem 0

0? hogyh? nektek nem adják meg?

beküldve: 2009-04-02 14:16:02
(#19570) Válasz baniaa3 (#19567) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
nekem 0

-
beküldve: 2009-04-02 14:15:44
(#19569)
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Sziasztok Ki hogy van?

Utazás: jójójój.

engem mér nem engednek sehová...

Gépek: aminn épp irok, az 1 éves, és egyfolytában lefagyott egy darabig, amikoris USB-ről virust szereztem. Ezért kérem ismerősömmel 10 órát ültünk előtte, egész gépet újraprogramoztuk. Azóta nincs baj, kivéve, h törlődött egy képregényem 10 oldala, ami csak gépen volt, és az úgymond "könyvem" 75-dik oldalától nem tom tovább irni, mer valamér fura a word.+ hülye bálványosvárat olvashatom újra, mer a tartalmának annyi. -de ak se irom újra, mire való a fejem.
na de azt hallotta vki h tegnap vmi virus aktiválódott? és miket csinál?

Bania: örülni fogok ha megadják

Misu-chan: Pécsi vagy? onnan jöttek idén vendéggyerekek. kaptam egy könyvet, meg egy kitűzőt ami egész jópofán fest. fekete, fehér vonalak vannak rajta, nem egészen értem h ábrázol-e valamit, és azt irja h Európa kúlturális fővárosa 2010. a könyvben meg képek vannak. nagyon szép város

Szerk: Zoé 2009-04-02 14:28:34
beküldve: 2009-04-02 14:07:25
(#19568) Válasz ∂z (#19566) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
semmi
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani)

Jah, a miénknek voltak 10-20 perces lefagyásai. A legviccesebb, mikor a Windows feladatkezelő is lefagyott. De ennek vége! Csak vírusirtót kéne szereznem, ami most van, az ideiglenes. Ja, és photoshopot, mert az sajnos megszűnt.

Nekünk is hatnapos a tavaszi szünet! De sajnos az összes tesómnak is.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-02 14:00:57
(#19567)
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Miről dumcsiztatok amíg nem voltam?
Am. képzeljétek csak 6 napos lesz a tavaszi szünet.

beküldve: 2009-04-02 13:43:56
(#19566) Válasz Fiszi (#19565) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
semmi
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani, venni kéne már egy újat
csak lusta vagyok (am a házban van egy aqua a szomszédban meg aegy rufus, szóval nem kéne messzire mennem, de hát lustaság félegészség)

-
beküldve: 2009-04-02 13:38:00
(#19565)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Miho: Azta, micsoda tervek! Én nem mernék kiutazni. Azt hallottam egy japánban túrázgató embertől, hogy a japánok nem igazán beszélnek idegennyelveket. Még angolt se.

Dzirun: Nagyon köszi a képeket! <3

ééééésss... megvan az új számítógépem! gyors! gyors!!!!! Ma állítottam be az internetet, az is működik, és az is gyors!! Juhuhuhú!
És tudjátok, mekkora az egész gép? Beleférne a Death Note-os táskámba! (nem laptop)

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-02 13:10:33
(#19564)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Lehet, hogy megleplek, drága Alister, de biza' ez a formáció volt az első tervünk a barátosnémmal...
Csak aztán kiszámolgattuk az útiköltségeket, és végül maradtunk a repülőnél. - amitől még mindig be vagyunk kicsit rezelve, de Japánért... bármit.

Amúgy én is kalandvágyónak tartom magam. És ha nem lenne a látásproblémám - ami igenis sok gondot okoz - biztosan egyedül is utaznék, szerte a világban.

Szeretek vonatozni, új helyeket megismerni.
De egyedül semmiképp nem vállalnám be, így, hogy van ez a problémám. Társaságot meg úgy kellene összegyűjtenem magam köré, hogy mindenki tudja és értse mit és hogy kell segítenie nekem az út során.
Szerencsémre a barátnőm egy igazi őrangyal.

Amúgy. ha idén ősszel nem jönne össze, akkor mindenképp a 2010-es tavaszra összpontosítanánk. Végülis abból a szempontból jobb is lenne a tavasz, hogy ugye a szakura-virágzás miatt rengeteg szabadtári program van, fesztiválok egész Tokió szerte.
Bár ősszel is biztosan találnák valami jó kis murit.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Tervezem, - bármikor is jutunk ki - hogy fogok blogot vezetni. Egyrészt a szüleim miatt, hogy ne kelljen maileket irogatnom meg olvasgatnom, hanem elég legyen csak egyszer legépelnem a tényállást, és azt bárki megtekintheti.
Videózni fogok sokat - ez lesz a Miho no Tokyo valóság-show.

Agymenés OFF.

Oldalak: ... 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 ... <<>>