Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A fagyiárusok élete nem csak móka és kacagás! Én utána fél évig rá se bírtam nézni. De lehet, az alapjáratos munkaundoromból kifolyólag. O_x
Ehhez a "bízzunk az álmainkban, mert az a faja és akkor minden sikerülni fog" dologhoz meg asszem én túl pesszimista vagyok.
Ehhez a "bízzunk az álmainkban, mert az a faja és akkor minden sikerülni fog" dologhoz meg asszem én túl pesszimista vagyok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-02 16:12:06
beküldve: 2009-04-02 16:08:03
(#19577) Zp:hát mindenkinek más az álma. lényeg h amit tényleg akarunk azért tegyünk is valamit, és soha, még a fejünkbe se forduljon meg a gondolat h föladjuk azt, amiért élni akarunk
-na tessék. most ennyi buzditás telik tőlem. le van merülve az akum-
Elnar: hajrá, ha azt akarod. majd megtanulod lassan a nyelvet is.
-na tessék. most ennyi buzditás telik tőlem. le van merülve az akum-
Elnar: hajrá, ha azt akarod. majd megtanulod lassan a nyelvet is.
Szerk: Zoé 2009-04-02 16:09:02
beküldve: 2009-04-02 16:04:59
(#19576) szervusztok !
Hallom (látom^^") utazásról , álmokról beszélgettek. Hát nekem is volna 1:) ! hogy lakókocsival körbe utazom a világot -talán nem 1edül-,közben megélek valamiből- mondjuk fagyiárus ?-és rajzolok .tudom , bugyutácska szegény ,dehát tőlem ez tellettki !
Hallom (látom^^") utazásról , álmokról beszélgettek. Hát nekem is volna 1:) ! hogy lakókocsival körbe utazom a világot -talán nem 1edül-,közben megélek valamiből- mondjuk fagyiárus ?-és rajzolok .tudom , bugyutácska szegény ,dehát tőlem ez tellettki !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-02 16:13:21
beküldve: 2009-04-02 16:02:42
(#19575) Ismerősném fél éve van kint egy éve tanul.
És boldogan újságolta hogy végre egymaga tudott mindent elintézni a hivatalban, mert angolul semmi az ég világon. Iskolákban, reptereken, köztereken elég sok, de bentebb aztán hajjaj. Szóval azért nem könnyű...
És boldogan újságolta hogy végre egymaga tudott mindent elintézni a hivatalban, mert angolul semmi az ég világon. Iskolákban, reptereken, köztereken elég sok, de bentebb aztán hajjaj. Szóval azért nem könnyű...
Bár, ha tényleg ott akarok majd dolgozni /és tényleg/ akkor úgyis megtanulom a nyelvet.
A tavaszi szünetet meg valszín átrajzolom, again.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-04-02 16:07:24
Bocsika a késői válaszér, de sok volt a mértan meg magyar házim.
Japánszakos? azta....Nekem is kell egy ilyen barátnő. Ak engem is megtanitana, mer az úgy nem lenne fer h ő tud én nem. legalább beszélni.
Virus: megfertőzi a géped, biztonságikódokat stb-et gyűjt. hirdetéseket tesz fel netre, nem létezőket. itt találsz róla vmit ha érdekel, bár én nem olvastam el.[Link]-nem tom mennyire irja le, de a végén van vmi védekezés ellene v mi
Dzirun: ja, akkor milyen kemények lesztek mikor csak ti mentek suliba, és mások kint hülyülnek. Ti meg néztek ki az ablakon
Japánszakos? azta....Nekem is kell egy ilyen barátnő. Ak engem is megtanitana, mer az úgy nem lenne fer h ő tud én nem. legalább beszélni.
Virus: megfertőzi a géped, biztonságikódokat stb-et gyűjt. hirdetéseket tesz fel netre, nem létezőket. itt találsz róla vmit ha érdekel, bár én nem olvastam el.[Link]-nem tom mennyire irja le, de a végén van vmi védekezés ellene v mi
Dzirun: ja, akkor milyen kemények lesztek mikor csak ti mentek suliba, és mások kint hülyülnek. Ti meg néztek ki az ablakon
Szerk: Zoé 2009-04-02 16:00:47
a japánok nem igazán beszélnek idegennyelveket. Még angolt se.
Ez valóban így igaz. És ha beszélnek is angolul, olyan, mintha számodra mégiscsak egy ismeretlen nyelven szólalnának meg. Borzasztó a kiejtésük - tisztelet a kivételnek.
De szerencsére a barátnőm japán szakos kis tudorka, úgyhogy, ha angolul nem menne még mindig ott van a japán. (Aminek a megértéséhez én is konyítok már valamicskét, és az alapjait - no persze beszédben, nem írásban - tudom is alkalmazni.)
Amúgy a másik barátnőm - tavaly ősszel volt kinz - mesélte, hogy Ő is nagyon nehezen tudta megértetni magát, és ha ez sikerült is, a választ biztosan nem értette. De a jómodorukról híres japókák ha kellett kézzel-lábbal, de elmutogatták, hogy mi meg hogy és merre.
És gratulálok az új géphez! Üdv a gyorsnetesek közösségében!
Zoe: A vírus megjelenéséről hallottam, de arról nem, hogy mit csinál...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 15:08:22
beküldve: 2009-04-02 14:15:44
(#19569) Sziasztok Ki hogy van?
Utazás: jójójój.
Gépek: aminn épp irok, az 1 éves, és egyfolytában lefagyott egy darabig, amikoris USB-ről virust szereztem. Ezért kérem ismerősömmel 10 órát ültünk előtte, egész gépet újraprogramoztuk. Azóta nincs baj, kivéve, h törlődött egy képregényem 10 oldala, ami csak gépen volt, és az úgymond "könyvem" 75-dik oldalától nem tom tovább irni, mer valamér fura a word.+ hülye bálványosvárat olvashatom újra, mer a tartalmának annyi. -de ak se irom újra, mire való a fejem.
na de azt hallotta vki h tegnap vmi virus aktiválódott? és miket csinál?
Bania: örülni fogok ha megadják
Misu-chan: Pécsi vagy? onnan jöttek idén vendéggyerekek. kaptam egy könyvet, meg egy kitűzőt ami egész jópofán fest. fekete, fehér vonalak vannak rajta, nem egészen értem h ábrázol-e valamit, és azt irja h Európa kúlturális fővárosa 2010. a könyvben meg képek vannak. nagyon szép város
Utazás: jójójój.
engem mér nem engednek sehová...
Gépek: aminn épp irok, az 1 éves, és egyfolytában lefagyott egy darabig, amikoris USB-ről virust szereztem. Ezért kérem ismerősömmel 10 órát ültünk előtte, egész gépet újraprogramoztuk. Azóta nincs baj, kivéve, h törlődött egy képregényem 10 oldala, ami csak gépen volt, és az úgymond "könyvem" 75-dik oldalától nem tom tovább irni, mer valamér fura a word.+ hülye bálványosvárat olvashatom újra, mer a tartalmának annyi. -de ak se irom újra, mire való a fejem.
na de azt hallotta vki h tegnap vmi virus aktiválódott? és miket csinál?
Bania: örülni fogok ha megadják
Misu-chan: Pécsi vagy? onnan jöttek idén vendéggyerekek. kaptam egy könyvet, meg egy kitűzőt ami egész jópofán fest. fekete, fehér vonalak vannak rajta, nem egészen értem h ábrázol-e valamit, és azt irja h Európa kúlturális fővárosa 2010. a könyvben meg képek vannak. nagyon szép város
Szerk: Zoé 2009-04-02 14:28:34
semmi
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani)
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani)
Jah, a miénknek voltak 10-20 perces lefagyásai. A legviccesebb, mikor a Windows feladatkezelő is lefagyott. De ennek vége! Csak vírusirtót kéne szereznem, ami most van, az ideiglenes. Ja, és photoshopot, mert az sajnos megszűnt.
Nekünk is hatnapos a tavaszi szünet! De sajnos az összes tesómnak is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-02 14:00:57
(#19567) Miről dumcsiztatok amíg nem voltam?
Am. képzeljétek csak 6 napos lesz a tavaszi szünet.
Am. képzeljétek csak 6 napos lesz a tavaszi szünet.
semmi
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani, venni kéne már egy újat
csak lusta vagyok (am a házban van egy aqua a szomszédban meg aegy rufus, szóval nem kéne messzire mennem, de hát lustaság félegészség)
nekem is kéne már egy új gép, a mostani lassan a 6. szülinapját fogja ünnepelni, állandóan lefagy és lehet újraindítani, venni kéne már egy újat
csak lusta vagyok (am a házban van egy aqua a szomszédban meg aegy rufus, szóval nem kéne messzire mennem, de hát lustaság félegészség)
-
beküldve: 2009-04-02 13:38:00
(#19565) Miho: Azta, micsoda tervek! Én nem mernék kiutazni. Azt hallottam egy japánban túrázgató embertől, hogy a japánok nem igazán beszélnek idegennyelveket. Még angolt se.
Dzirun: Nagyon köszi a képeket! <3
ééééésss... megvan az új számítógépem! gyors! gyors!!!!! Ma állítottam be az internetet, az is működik, és az is gyors!! Juhuhuhú!
És tudjátok, mekkora az egész gép? Beleférne a Death Note-os táskámba! (nem laptop)
Dzirun: Nagyon köszi a képeket! <3
ééééésss... megvan az új számítógépem! gyors! gyors!!!!! Ma állítottam be az internetet, az is működik, és az is gyors!! Juhuhuhú!
És tudjátok, mekkora az egész gép? Beleférne a Death Note-os táskámba! (nem laptop)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-02 13:10:33
(#19564) Lehet, hogy megleplek, drága Alister, de biza' ez a formáció volt az első tervünk a barátosnémmal...
Csak aztán kiszámolgattuk az útiköltségeket, és végül maradtunk a repülőnél. - amitől még mindig be vagyunk kicsit rezelve, de Japánért... bármit.
Amúgy én is kalandvágyónak tartom magam. És ha nem lenne a látásproblémám - ami igenis sok gondot okoz - biztosan egyedül is utaznék, szerte a világban.
Szeretek vonatozni, új helyeket megismerni.
De egyedül semmiképp nem vállalnám be, így, hogy van ez a problémám. Társaságot meg úgy kellene összegyűjtenem magam köré, hogy mindenki tudja és értse mit és hogy kell segítenie nekem az út során.
Szerencsémre a barátnőm egy igazi őrangyal.
Amúgy. ha idén ősszel nem jönne össze, akkor mindenképp a 2010-es tavaszra összpontosítanánk. Végülis abból a szempontból jobb is lenne a tavasz, hogy ugye a szakura-virágzás miatt rengeteg szabadtári program van, fesztiválok egész Tokió szerte.
Bár ősszel is biztosan találnák valami jó kis murit.
Agymenés OFF.
Csak aztán kiszámolgattuk az útiköltségeket, és végül maradtunk a repülőnél. - amitől még mindig be vagyunk kicsit rezelve, de Japánért... bármit.
Amúgy én is kalandvágyónak tartom magam. És ha nem lenne a látásproblémám - ami igenis sok gondot okoz - biztosan egyedül is utaznék, szerte a világban.
Szeretek vonatozni, új helyeket megismerni.
De egyedül semmiképp nem vállalnám be, így, hogy van ez a problémám. Társaságot meg úgy kellene összegyűjtenem magam köré, hogy mindenki tudja és értse mit és hogy kell segítenie nekem az út során.
Szerencsémre a barátnőm egy igazi őrangyal.
Amúgy. ha idén ősszel nem jönne össze, akkor mindenképp a 2010-es tavaszra összpontosítanánk. Végülis abból a szempontból jobb is lenne a tavasz, hogy ugye a szakura-virágzás miatt rengeteg szabadtári program van, fesztiválok egész Tokió szerte.
Bár ősszel is biztosan találnák valami jó kis murit.
Tervezem, - bármikor is jutunk ki - hogy fogok blogot vezetni. Egyrészt a szüleim miatt, hogy ne kelljen maileket irogatnom meg olvasgatnom, hanem elég legyen csak egyszer legépelnem a tényállást, és azt bárki megtekintheti.
Videózni fogok sokat - ez lesz a Miho no Tokyo valóság-show.
Videózni fogok sokat - ez lesz a Miho no Tokyo valóság-show.
Agymenés OFF.