Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-01 21:48:27
(#19519) wakka én sem voltam még
rászokóban vagyok ezazz
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-01 21:49:32
kettő bár lehet,hogy csak egy de most sajnos duplán látok
Pedig még az otakucsmában se jártál... mi van veled? Már selytem miért nem jöttél velünk kocsmázni... Csak nem zugivó vagy?
kettő bár lehet,hogy csak egy de most sajnos duplán látok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Te pesti vagy amúgy?
Szerveszkedünk, szervezkedünk?
mad_chan: hány van abból a batman-ből?
"Geewd evening ladies and gentlemen! We are tonight's entertainment. I only have one question: Where is Harvey Dent?"
biztos batmennel keringőzik
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Gooodddd evening!!!!Mi a helyzet?
"Geewd evening ladies and gentlemen! We are tonight's entertainment. I only have one question: Where is Harvey Dent?"
beküldve: 2009-04-01 21:30:56
(#19512)
Szerk: Zoé 2009-04-01 21:31:18
beküldve: 2009-04-01 21:29:28
(#19511) Végre hazamennek az uneszkósok... el sem hiszem!!! Hétfőn csak este negyed 11 ig voltam miattuk a suliban, és tegnap is csak este 6 ig, utána edzés, és csak utána haza :S azt hiszem most... egy kicsit fáradt vagyok...
Na és ma is megtudtunk valami fontosat? Ha igen, mondjátok, nehogy lemaradjak!
Na és ma is megtudtunk valami fontosat? Ha igen, mondjátok, nehogy lemaradjak!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szombaton is 4:30-kor keltem, hogy elintézzek még fórumtali előtt valamit, de nem jött össze logisztikai problémáknak hála...
Magyarán rugalmas vagyok...
Magyarán rugalmas vagyok...
beküldve: 2009-04-01 21:26:51
(#19509) nem vagyok fáradt, csak szomorú egy picit.
Ahogy mondod... Ilyen időben hogy lehet szomorúnak lenni?
És nincs most hozzá sok kedved mi?-gondolom én, mer nekem nem lenne ma
Na de próbálkozz azért
mad-chan: ahogy mondod és még maradt tartalék szal lehet gondolkodni a kövi célpontot
Na de próbálkozz azért
mad-chan: ahogy mondod és még maradt tartalék szal lehet gondolkodni a kövi célpontot
Szerk: Zoé 2009-04-01 21:27:09
Szia alister! Nem jó ez az állapot...
Amúgy meg tegnap olvastam a h.sz.-odat, csak már túl fáradt voltam, hogy válaszoljak. Jó, hogy végül csak megértettük egymás érveit.
wakka: Te mikor mész suliba, hogy ilyen ötleteid vannak?
Amúgy meg tegnap olvastam a h.sz.-odat, csak már túl fáradt voltam, hogy válaszoljak. Jó, hogy végül csak megértettük egymás érveit.
wakka: Te mikor mész suliba, hogy ilyen ötleteid vannak?
most meg filozófia fogalmazást kellene írni...
hát akkor gyorsan kiszűröm a zavaró tényezőket, hogy könnyebben tudj fogalmazást írni
Zoe: kell az embernek egy kis pihi, és mi nagyon megérdemeljük am köszi,hogy intézkedtél asszem akkor holnap sokáig fogok aludni
Szerk: mad_chan 2009-04-01 21:24:02