Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-01 22:12:52
(#19534) megtámad? xD akkor én nekimegyek késsel és villával!!!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Nem semmi... a rejtvényújságokban nincsenek ilyen fejtörők...^^
Annyira azért nem bonyolult. Du. 6-tól kb. 8-ig ráérek.
max másnap az infó előadás helyett rajzolgatok vmi csigát... Vagy ízeltlábút.
most mi a bajod a rockerekkel és mi a bajod velem
Aha, már megint sikerült érzékeny pontra tapintanom...
Semmi bajom senkivel és semmivel, csak most kissé be vagyok kavarodva.. X__x
mad_chan: És ezt a szüleid tudják?? Én a helyedben nem a duplapostra fognám... inkább fogd a nyuszira és igyál még egyet...
még megharagszik rám a nyuszika és nem hoz semmit húsvétra vagy elmondja a télapónak
most mi a bajod a rockerekkel és mi a bajod velem
Misu - chan: de az is lehet,hogy a melegben életre kel és megtámad
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-01 22:08:52
beküldve: 2009-04-01 22:04:27
(#19530) Amúgy ez a főzőverseny tökre megtetszett de biztos vagoyk benne, hogy mire az általam készített kaját feljuttatom és kiállítják semmi nem marad belőle... xD
Nem semmi... a rejtvényújságokban nincsenek ilyen fejtörők...^^
Akkor ha nagyon nem alkalmas a holnap felőlem lehet péntek is, habár akkor szándékoznék haza menni, de megoldjuk okosba. ~_^
mad_chan: És ezt a szüleid tudják?? Én a helyedben nem a duplapostra fognám... inkább fogd a nyuszira és igyál még egyet...
Bor?
Isten őrizzen, hogy még ennél is többet igyál... a végén még teljes lenne a rocker imidzsed...
Akkor ha nagyon nem alkalmas a holnap felőlem lehet péntek is, habár akkor szándékoznék haza menni, de megoldjuk okosba. ~_^
Bor?
Isten őrizzen, hogy még ennél is többet igyál... a végén még teljes lenne a rocker imidzsed...
Szerk: wakka 2009-04-01 22:04:43
Misu-chan!Kérdeztelek Pesten laksz amúgy?
Bocsi hogy nem nagyon voltam az utóbbi két napban csak sokat kell tanulni öhhmmm---köhöm---miiii???Én tanulok...én hát!
Bocsi hogy nem nagyon voltam az utóbbi két napban csak sokat kell tanulni öhhmmm---köhöm---miiii???Én tanulok...én hát!
Nem vagyok pesti de még csak a közelében sem lakom a 240km-re lévő 2010ben Európa Kulturális Fővárosává váló Pécsen lakom
Yaven köszi a védelmet!^^<3
Ejnye....ha a Sakuracon 2009 topicba betévednél néha, akkor tudnád, hogy Misu-chan nem pesti.
Cöcö... te kis antiszoc... Mellékesen idevetném ama jeles aranyköpetet miszerint ökör iszik magában. ;o
azt nem mondtam,hogy magamban ittam bocsi
am véletlen dupláztál pedig ez nem feles |
am mért csak nem meg akarsz hívni egy kis borra
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-01 21:57:14
Szombaton is 4:30-kor keltem, hogy elintézzek még fórumtali előtt valamit, de nem jött össze logisztikai problémáknak hála...
Magyarán rugalmas vagyok...
Magyarán rugalmas vagyok...
Nah csak azért kérdeztem, mert nekem ugyan 8-tól lenne suli, de el tudok lógni az első 3 óráról (matek előadás, aminek semmi értelme nincs). Előtte nem igazán jó, mert kora reggel alkalmatlan vagyok társalgásra. A délután meg megint trükkös, mert fél 3 körül szabadulok a suliból; utána pedig épphogy hazaértem, már megyek is találkozni az ismerőssel. Olyan 6 óra körültől már valszeg ráérek, csak nem ártana még a másnapi esztétikai modellezésre is alkotni valamit.
beküldve: 2009-04-01 21:52:37
(#19524) Misu-chan!Kérdeztelek Pesten laksz amúgy?
beküldve: 2009-04-01 21:52:01
(#19523) nem tudom igazából én olyan álmos vagyok hogy mindjárt leesek a székről xD nem csoda ha hülyeségeket beszélek xD
Cöcö... te kis antiszoc... Mellékesen idevetném ama jeles aranyköpetet miszerint ökör iszik magában. ;o
wakka én sem voltam még
Akkor most gondolkodj el azon hogy mi hülyeséget írtál, aminek mennyi igazsága van.. De gondolom nem úgy értetted...
Pedig még az otakucsmában se jártál... mi van veled? Már selytem miért nem jöttél velünk kocsmázni... Csak nem zugivó vagy?
á semmi semmi csak napszúrást kaptam vagy mégsem nem kell nekem ahhoz az otakucsma,inni bárhol lehet