Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja, ha vki bennhagyja a válaszában én azt nem tudom átszerkeszteni, csak gondoltam, ez nem jut eszébe senkinek
Akkor én vagyok a ludas. XD És majdnem azt irtam h szép kis baráti szivességet tettél te. -Duplán mentem az estét.

Itt ezekszerint meg maradt

jaja, ha vki bennhagyja a válaszában én azt nem tudom átszerkeszteni, csak gondoltam, ez nem jut eszébe senkinek
-
És.... lementve, hehe.
Majd jól megmutizzuk Parasikoly Kapitánynak.... Új matrózjelölt, aki nem félne az árbockosárban. LOL

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
[QUOTE]csak erős idegzetűeknek:
biztos meg akarod nézni?
100%?
most még visszafordulhatsz!
jól gondold meg bolond!
készülj a halálra
más nem jut eszembe

kifogytam minden 5letből
Elsőnek is mindenkit üdvözlök

Másodszóra pedig én itt megtaláltam a képet annak ellenére hogy Drizun kitörölte

Itt ezekszerint meg maradt

愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-21 19:10:55
(#17405)
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:21:11
beküldve: 2009-03-21 19:10:26
(#17404) Hát vmért mostanában nem took e-mailt küldeni. de van egy jobb ötletem. vhová fölrakom az oldalamra, és onnan leszeditek.
Toljad csak kislány... toljad.

Dzirun:
Mondanám, hogy fuck, de semmi értelme se lenne

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 19:10:10
beküldve: 2009-03-21 19:07:36
(#17402) beküldve: 2009-03-21 19:07:23
(#17401) Hát vmért mostanában nem took e-mailt küldeni. de van egy jobb ötletem. vhová fölrakom az oldalamra, és onnan leszeditek.
Dzirun: mer mások nem látták. nem mindenki
Naruto:még szép. ha belőlem kihúztatok 1et
Dzirun: mer mások nem látták. nem mindenki
Naruto:még szép. ha belőlem kihúztatok 1et
beküldve: 2009-03-21 19:05:21
(#17400) [...] azt inkább lehet felsőbb utasításnak/terrornak nevezni mint baráti kérésnek
A baráti terror az igazi, hehe...

Dzirun: Ez neked felsőbb utasítás? Nem inkább baráti kérés?

akár annak is nevezhetnénk, de ha ott lettél volna a amikor mindenkit rávett arra h anime openingre táncoljunk, azt inkább lehet felsőbb utasításnak/terrornak nevezni mint baráti kérésnek
Naruto: no offenz

-
Egyébként tényleg nagy poén volt!

Akkor gyorsan! Valaki küldje már el légyszi! Felőlem a 9 f@szú róka is lehet!

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-21 19:00:19
Naruto: Nekem csak egy jó nevetés kell. Remélem vicces lesz!

Hát ha neked egy jó kis Ninja eddzés vicces