Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja, ha vki bennhagyja a válaszában én azt nem tudom átszerkeszteni, csak gondoltam, ez nem jut eszébe senkinek
Akkor én vagyok a ludas. XD És majdnem azt irtam h szép kis baráti szivességet tettél te. -Duplán mentem az estét. XD
Itt ezekszerint meg maradt
jaja, ha vki bennhagyja a válaszában én azt nem tudom átszerkeszteni, csak gondoltam, ez nem jut eszébe senkinek
-
[Link]
persze utána törlöm. vagy ne???
persze utána törlöm. vagy ne???
És.... lementve, hehe.
Majd jól megmutizzuk Parasikoly Kapitánynak.... Új matrózjelölt, aki nem félne az árbockosárban. LOL
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
[QUOTE]csak erős idegzetűeknek:
biztos meg akarod nézni?
100%?
most még visszafordulhatsz!
jól gondold meg bolond!
készülj a halálra
más nem jut eszembe
kifogytam minden 5letből
Elsőnek is mindenkit üdvözlök
Másodszóra pedig én itt megtaláltam a képet annak ellenére hogy Drizun kitörölte
Itt ezekszerint meg maradt
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-21 19:10:55
(#17405)
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:21:11
beküldve: 2009-03-21 19:10:26
(#17404) Hát vmért mostanában nem took e-mailt küldeni. de van egy jobb ötletem. vhová fölrakom az oldalamra, és onnan leszeditek.
Toljad csak kislány... toljad.
Dzirun:
Mondanám, hogy fuck, de semmi értelme se lenne
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 19:10:10
beküldve: 2009-03-21 19:07:36
(#17402) beküldve: 2009-03-21 19:07:23
(#17401) Hát vmért mostanában nem took e-mailt küldeni. de van egy jobb ötletem. vhová fölrakom az oldalamra, és onnan leszeditek.
Dzirun: mer mások nem látták. nem mindenki
Naruto:még szép. ha belőlem kihúztatok 1et
Dzirun: mer mások nem látták. nem mindenki
Naruto:még szép. ha belőlem kihúztatok 1et
beküldve: 2009-03-21 19:05:21
(#17400) [...] azt inkább lehet felsőbb utasításnak/terrornak nevezni mint baráti kérésnek
A baráti terror az igazi, hehe...
Dzirun: Ez neked felsőbb utasítás? Nem inkább baráti kérés?
akár annak is nevezhetnénk, de ha ott lettél volna a amikor mindenkit rávett arra h anime openingre táncoljunk, azt inkább lehet felsőbb utasításnak/terrornak nevezni mint baráti kérésnek
Naruto: no offenz
-
Egyébként tényleg nagy poén volt!
Akkor gyorsan! Valaki küldje már el légyszi! Felőlem a 9 f@szú róka is lehet!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-21 19:00:19
Naruto: Nekem csak egy jó nevetés kell. Remélem vicces lesz!
Hát ha neked egy jó kis Ninja eddzés vicces Egyébként tényleg nagy poén volt!