Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-21 20:07:15
(#17440) Igen én is észrevettem!Van az egyenéőség előtt egy space amit kitörölsz és tádááám!
Mingyá leccsekolom...... előre is nevetek, hehe
Kapitány! *lendületből a nyakadba vetődik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 20:06:48
Ez a videó nagyon aranyos, Dzirun. A mesét viszont úgy ahogy van kiskorom óta utálom. Érdekes, az ellen nem háborognak a szülők, mikor egy kis lolita, a mizantróp nagyanyja és a szociopata vadász élve felvágják szegény farkás gyomrát, köveket tesznek bele, visszavarják és vízbe dobják. BETEG!!!
A videó pedig rosszul van belinkelve. Ez a helyes; [Link]
Dragda Elsőtisztünk mint mindig, most is gyönyörű! (;
Narutot pedig felvesszük kiskalóznak, nekem úgyis tériszonyom van. Majd ő lesz a kismaki, aki felmászik mindenhová. ^^
Sokadik szerkesztés.: Sziasztok! (;
A videó pedig nagyon jó csak látni és hallani nem lehet semmit. De Naruto laza hátratámaszkodó táncstílusa és Yaven(?) szoknyája miatt nézhető! XD
A videó pedig rosszul van belinkelve. Ez a helyes; [Link]
Dragda Elsőtisztünk mint mindig, most is gyönyörű! (;
Narutot pedig felvesszük kiskalóznak, nekem úgyis tériszonyom van. Majd ő lesz a kismaki, aki felmászik mindenhová. ^^
Sokadik szerkesztés.: Sziasztok! (;
A videó pedig nagyon jó csak látni és hallani nem lehet semmit. De Naruto laza hátratámaszkodó táncstílusa és Yaven(?) szoknyája miatt nézhető! XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-21 20:10:03
beküldve: 2009-03-21 20:03:52
(#17437) Igen én is észrevettem!Van az egyenéőség előtt egy space amit kitörölsz és tádááám!
Szerk: ∂z 2009-03-21 20:05:10
beküldve: 2009-03-21 19:59:57
(#17435) GYEREKEK!!!HA AKARTOK ÚJRA POÉNT LÁTNI NÉZZÉTEK MEG AHOGY BEALÁZOM YAVENT TÁNCBAN!MINŐSÉG NEM A LEGJOBB...DE EGYSZER MEGNÉZHETŐ!
[Link]
[Link]
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-21 20:06:43
beküldve: 2009-03-21 19:55:27
(#17434) Nyamvadék képmegosztó......Na, azért próbálkozunk.....
No, tessék....
Színházban cicafülek nélkül: [Link]
Farsang előtt cicafülekkel a koliban: [Link]
Nya?
No, tessék....
Színházban cicafülek nélkül: [Link]
Farsang előtt cicafülekkel a koliban: [Link]
Nya?
Minőségért bocsi, mobilos képek...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 20:03:01
beküldve: 2009-03-21 19:50:20
(#17433) Jó is, hogy mondod.... Ha jól emlékszem, még mindig lógok a farsangi képekkel igaz?
Úgy van! Hol vannak???
Yume: az nem volt igazi kép. csak avának tettem be, és eléggé széthúzódott. na de mind1
Jó is, hogy mondod.... Ha jól emlékszem, még mindig lógok a farsangi képekkel igaz?
pontosan!! xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Jó is, hogy mondod.... Ha jól emlékszem, még mindig lógok a farsangi képekkel igaz?
[QUOTE]Ha a vonalhúzogatásra gondolsz azt én igen
Igen arra gondoltam
Szerintem tök jópofa.
Én is kipróbáltam bár csak egyszer jött ki tényleg az eredmény, valamit elrontottam.
Na de most tényleg megyek majd még fel próbálok nézni.
Mindenkinek további szép napot
Szerk.: Zoe én már látalak képen
Igen arra gondoltam
Szerintem tök jópofa.
Én is kipróbáltam bár csak egyszer jött ki tényleg az eredmény, valamit elrontottam.
Na de most tényleg megyek majd még fel próbálok nézni.
Mindenkinek további szép napot
Szerk.: Zoe én már látalak képen
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-21 19:44:56
Ha a vonalhúzogatásra gondolsz azt én igen
Dragda: ja h a vicc. azt hittem a kérdésére irod.
Dzirun: várom. de azér rád is kiváncsi lennék. innen már majdnem mindenkit láttam. na jó. Dragdát, Kaminagát, Yumét és Rapidert nem -megforditom: majdnem mindenkit nem láttam.
Dragda: ja h a vicc. azt hittem a kérdésére irod.
Dzirun: várom. de azér rád is kiváncsi lennék. innen már majdnem mindenkit láttam. na jó. Dragdát, Kaminagát, Yumét és Rapidert nem -megforditom: majdnem mindenkit nem láttam.
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:42:51
nézd meg azt a képetXD-Dzirun kész fényképész zseni
köszi
legközelebb rendes fényképezőt viszek és akkor jönnek majd az igazán jó képek
-
Határozottan..... LOL
mér????
Mert fájdalmas... és kétféleképpen is értelmezhető... azért.