Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-21 21:25:27
(#17500) Naruto: Kekeckedni lehet, nem? Pedig az olyan jóóóó dolog...
Yaven: Ej, ej..... Milyen titkok lapulnak még itten? MI A FENE VOLT MA???
Yaven: Ej, ej..... Milyen titkok lapulnak még itten? MI A FENE VOLT MA???
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nandaaa????Miről beszélsz????Fuuuj!!!!
Láttam, amit láttam Naruto. Még lakcímet is cseréltetek! Node nem kell szégyelni *lábujjhegyen buksisimi* maximum holnap már nem a Naruto openingjére, hanem a Gravitation zenéjére fogunk táncolni.
Na ha van valami ami keményen feltud húzni akkor ez az egyik! Én mentem...holnap aki jön az jön aki nem az nem Csá
Láttam, amit láttam Naruto. Még lakcímet is cseréltetek! Node nem kell szégyelni *lábujjhegyen buksisimi* maximum holnap már nem a Naruto openingjére, hanem a Gravitation zenéjére fogunk táncolni.
beküldve: 2009-03-21 21:21:37
(#17497) Najóvan! Ez nem jáccik meg amúgyis gyűlölöm az összeset szal csak nem kéne iet bejáccani ..'
mi az Narutó, te mindkét csapatban játszol?
Mit meg nem tesznek egyesek a tuti siker érdekében, igaz? cöcöcö
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-21 21:19:47
(#17495) Az ő érdekében remélem, hogy nem, ugyanis ugyanezt adta elő két ismeretlen taggal is a Japán Napon. Ők pedig fiúk voltak
És ott a pont! Ezerszeresen is! Hehe
Az ő érdekében remélem, hogy nem, ugyanis ugyanezt adta elő két ismeretlen taggal is a Japán Napon. Ők pedig fiúk voltak
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-21 21:18:09
Az ő érdekében remélem, hogy nem, ugyanis ugyanezt adta elő két ismeretlen taggal is a Japán Napon. Ők pedig fiúk voltak
Szerk: Yaven 2009-03-21 21:16:26
beküldve: 2009-03-21 21:15:13
(#17491) Adjátok már meg szegény Narutónak az elérhetőségeteket, lányok. Nem látjátok, hogy így próbál meg közeledni felétek?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Mert az a káposzta toffu volt
Légyszí kérdezd meg tőle akkor hogy ő mikor jön!?
Ez sok dolgot megmagyaráz... De valahogy nekem akkor is fura volt a hús, pedig arra csirke volt írva. Lehet, hogy "véletlenül" valami mást adtak...
Nem tudom, hogy ő mikor megy, mert mi is csak azt beszéltük meg, hogy majd délelőtt még hív. Szóval ne számíts rá 11-kor.
alister: hol marad az élménybeszámoló??
beküldve: 2009-03-21 21:12:34
(#17489) Garantálom, hogy lesz benne egy-két röhögőgörcsös dolog....
például 1 fotó?
vagy Morduk 6 oldalnyi köszöngetése?
-
Szerk: ∂z 2009-03-21 21:11:35
beküldve: 2009-03-21 21:09:18
(#17487) Zoe: Jóccakát csöppöm!
Alister: Szió! Garantálom, hogy lesz benne egy-két röhögőgörcsös dolog....
Alister: Szió! Garantálom, hogy lesz benne egy-két röhögőgörcsös dolog....
Jóéjt mindenkinek. Ideje mennem. Valamér nagyon kezdtem szédülni .-pedig nem vagyok álmos. ez fura.
Sziasztok. további jó fórumozást.
Sziasztok. további jó fórumozást.
Valszeg vagy fáradt vagy vagy vércukorszint...egyél csokit vagy egy finom teát 6kg cukorral!