Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jóét Zoe, szép álmokat ^^
Yaven: yayy *ölelés* ^^
de tök jóóó~!!! rendben, benne vagyunk a próbában! x3
igen, a Chu Chu Lovely annyira cukiii (és tudom a dalszövegét xDDD)
Yaven: yayy *ölelés* ^^
de tök jóóó~!!! rendben, benne vagyunk a próbában! x3
igen, a Chu Chu Lovely annyira cukiii (és tudom a dalszövegét xDDD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-21 21:07:58
hehe, szijja Yaven! ^^
igen, elvileg rá fogok, szombaton lesz tanítás fél kettőig, utána ráérek ^^
ja, igen! jöhet még két ismerősöm pluszba a karaokera? (így már négy ismim jönne xDD) ugye nem baj? nagyon szeretnének! x3
ja, igen! jöhet még két ismerősöm pluszba a karaokera? (így már négy ismim jönne xDD) ugye nem baj? nagyon szeretnének! x3
Júúj de jó! Te voltál az első emberke, aki válaszolt nekem ezen a fórumon, szóval Veled már ősidők óta szeretnék találkozni! Na meg ott van a Matt fanság, a Smashing Pumpkins, a Csárlie Angyalai, meg sok más dolog is
És persze, hogy jöhetnek az ismerőseid! Csak akkor végre kéne tartani vmi karaokes próbát is. Meg azt is megszavaztathatnánk, hogy a melyik számot énekeljük (mert nekem a te ötleted is nagyon tetszett).
beküldve: 2009-03-21 21:04:15
(#17483) Basszus, gyerekek... 16 oldalt írtatok, de ha nem lesz benne 8 értelmes gondolat, akkor nagyon morc leszek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-21 21:03:42
(#17482) Jóéjt mindenkinek. Ideje mennem. Valamér nagyon kezdtem szédülni .-pedig nem vagyok álmos. ez fura.
Sziasztok. további jó fórumozást.
Sziasztok. további jó fórumozást.
Fisi szinte sosincs fennt MSN-en. Vagyis még én sem találkoztam vele fenn soha Szóval ha akarod megadhatom a címét, de annak nem lesz túl sok értelme
A holnapon mit kell olyan sokat dumálni? Majd jövök valamikor délután; úgyis az lesz az első dolgom, hogy megkeresselek titeket
Amúgy most jutott eszembe: abban a kínai büfében csak szerintem volt mindennek fura az állaga? Csak mert a káposzta nekem pont ugyanolyannak tűnt, mint a hús.
Mert az a káposzta toffu volt
Légyszí kérdezd meg tőle akkor hogy ő mikor jön!?
hehe, szijja Yaven! ^^
bocsi, h ilyen gyéren válaszolgatok, de éppen az amv-m első 15 másodpercével bajlódok xDDD
bocsi, h ilyen gyéren válaszolgatok, de éppen az amv-m első 15 másodpercével bajlódok xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ok Yaven akkor te 2 re jössz!Megadod Fisi msn címét?Mert akkor vele is meg kéne beszélni a holnapot!
Na meg te is vegyél fel és cseréljünk számot hogy tudjuk mikor jössz!
Az msn em az email címem!
Nekem is kell
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
ok Yaven akkor te 2 re jössz!Megadod Fisi msn címét?Mert akkor vele is meg kéne beszélni a holnapot!
Fisi szinte sosincs fennt MSN-en. Vagyis még én sem találkoztam vele fenn soha Szóval ha akarod megadhatom a címét, de annak nem lesz túl sok értelme
A holnapon mit kell olyan sokat dumálni? Majd jövök valamikor délután; úgyis az lesz az első dolgom, hogy megkeresselek titeket
Amúgy most jutott eszembe: abban a kínai büfében csak szerintem volt mindennek fura az állaga? Csak mert a káposzta nekem pont ugyanolyannak tűnt, mint a hús.
beküldve: 2009-03-21 20:47:57
(#17477) ok Yaven akkor te 2 re jössz!Megadod Fisi msn címét?Mert akkor vele is meg kéne beszélni a holnapot!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-21 20:49:04
Júúj, ez tényleg egy nagyon béna vicc volt.
Na de elfelejtettem megírni, hogy iszonyat jó volt a mai nap és kösz mindenkinek aki ott volt, nagyon jól elszórakoztunk szerintem. Már várom a jövő szombatot, amikor elvileg sokkal többen rá fognak érni
Na de elfelejtettem megírni, hogy iszonyat jó volt a mai nap és kösz mindenkinek aki ott volt, nagyon jól elszórakoztunk szerintem. Már várom a jövő szombatot, amikor elvileg sokkal többen rá fognak érni
pl. Kaminaga
beküldve: 2009-03-21 20:45:19
(#17475) Szió Yaven.....
Dzirun: Én is megnéztem... Tényleg elveszett, pedig olyan szép szöveg volt.
Dzirun: Én is megnéztem... Tényleg elveszett, pedig olyan szép szöveg volt.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-21 20:40:58
(#17473) Szia Yaven!
itt a szörnyenkocka vicc, amit ígérttem neked:
itt a szörnyenkocka vicc, amit ígérttem neked:
Buliznak a függvények. Megy a nagy duma, hogy ki hogy tart a nullához a végtelenben.
Egyszer csak beront valaki:
- Meneküljetek, mert jön a Deriválás!
Mindenki hanyatt-homlok rohan ki a hátsó bejáraton, csak az
Exponenciális függvény marad a bárpultnál.
A Deriválás tényleg benyit az ajtón, körbenéz, majd megszólal:
- Hé, te nem félsz tőlem?
- Én? Á, dehogy, én az e^x függvény vagyok.
- Hmmm... - esik gondolkodóba a Deriválás. Majd felcsillan a szeme:
- És ki mondta, hogy x szerint deriválok?
Egyszer csak beront valaki:
- Meneküljetek, mert jön a Deriválás!
Mindenki hanyatt-homlok rohan ki a hátsó bejáraton, csak az
Exponenciális függvény marad a bárpultnál.
A Deriválás tényleg benyit az ajtón, körbenéz, majd megszólal:
- Hé, te nem félsz tőlem?
- Én? Á, dehogy, én az e^x függvény vagyok.
- Hmmm... - esik gondolkodóba a Deriválás. Majd felcsillan a szeme:
- És ki mondta, hogy x szerint deriválok?
-
Szerk: ∂z 2009-03-21 20:41:20
vissza lapoztam az Otakucsma utolsó oldaláig, hogy idemásoljam az alapítószöveget, de nincs meg az első bejegyzés, csak a másodiktól kezdve vannak ott a bejegyzések, furcs
HOGY MI? Eltűnt az a szent szöveg?
Zoe: helyes, helyes...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-21 20:38:30
(#17471) Sziasztok!
Fú basszus megfogadtam, hogy ma nem jövök fel netre, de aztán mégis engedtem a kísértésnek és mi fogad? Videót raktatok föl a bénázásomról! Nee....életemben először voltam ilyen "lábkonzolon" ( ) erre meg pont ezt az eseményt örökítitek meg. Amúgy utána sztem már egész jól fejlődtem. (Kivéve amikor majdnem leszédültem a cuccról ) Holnap mindenképp kell visszavágót tartanunk Naruto! De akkor nem arra a sz*r zenére, amit életemben másodszor hallottam.
Ha nem baj, most nem tartanék élménybeszámolót, mert úgyis ezt még sokan megteszik, meg nincs is hozzá türelmem. Annyit azért megemlítenék, hogy senkit ne tévesszen meg Naruto pontossági mániája; ma is kellett rá várnunk.
(Na igen, nagyon büszke vagyok magamra, hogy végre nem én késtem. )
Mintha még akartam valamit írni...ja igen; holnap én legkorábban du. 2-re tudok odamenni a Tháliába.
Fú basszus megfogadtam, hogy ma nem jövök fel netre, de aztán mégis engedtem a kísértésnek és mi fogad? Videót raktatok föl a bénázásomról! Nee....életemben először voltam ilyen "lábkonzolon" ( ) erre meg pont ezt az eseményt örökítitek meg. Amúgy utána sztem már egész jól fejlődtem. (Kivéve amikor majdnem leszédültem a cuccról ) Holnap mindenképp kell visszavágót tartanunk Naruto! De akkor nem arra a sz*r zenére, amit életemben másodszor hallottam.
Ha nem baj, most nem tartanék élménybeszámolót, mert úgyis ezt még sokan megteszik, meg nincs is hozzá türelmem. Annyit azért megemlítenék, hogy senkit ne tévesszen meg Naruto pontossági mániája; ma is kellett rá várnunk.
(Na igen, nagyon büszke vagyok magamra, hogy végre nem én késtem. )
Mintha még akartam valamit írni...ja igen; holnap én legkorábban du. 2-re tudok odamenni a Tháliába.