Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Határozottan..... LOL
Amikor elsőnek hallottam ezt a viccet én is nevettem rajta
Amúgy nem tudom így eszembe jutott, de láttátok már, hogy hogy számolnak a kínaiak?
Nagyon furán.
Aki esetleg nem látta annak tudok küldeni róla videót
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-21 19:40:31
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:37:03
hali Yume ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Határozottan..... LOL
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-21 19:31:57
(#17421) Meg kérdezhetném, hogy ez a Thália színház helyileg hol van?
Ugyan utána néztem,de csak a programokkal kapcsolatban lettem okosabb.
szerk.:Szia Kaminaga
Na most mennem kell, de még lehet, hogy felnézek.
Jó lenne ha tudnák menni erre a rendezvényre holnap.
Ugyan utána néztem,de csak a programokkal kapcsolatban lettem okosabb.
szerk.:Szia Kaminaga
Na most mennem kell, de még lehet, hogy felnézek.
Jó lenne ha tudnák menni erre a rendezvényre holnap.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-21 19:35:08
hehe, én sem *kisangyalka*
láttam! nagyon jó xDDD
láttam! nagyon jó xDDD
Értem. Hát azt a dalt....nem is tom mér választottad XD
-am nézd meg azt a képetXD-Dzirun kész fényképész zseni
Yume: ez jó volt. igy tovább. -bár a végét 2-szer olvastam el. nem ugrott be elsőre.
-am nézd meg azt a képetXD-Dzirun kész fényképész zseni
Yume: ez jó volt. igy tovább. -bár a végét 2-szer olvastam el. nem ugrott be elsőre.
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:30:35
A női ész mi? Kicsit tovább gondolkodtak...vagy csak a véletlen műve?
Ezt kikérem minden nő részéről.
Van egy viccem, ami igazából igaz :
Korházban egy férfinak agyra lenne szüksége.
Jönnek be a rokonai és hát elmondja a doki, hogy kéne egy új agy.Elmondja, hogy a férfi agy az 2millió Ft, a női pedig félmillió. Megkérdezik mosolyogva a férfiak, hogy a női agy az miért ilyen olcsó. A doki meg mondja, hogy azért mert használt.
[/QUOTE]
lol
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
hehe, köszi jól ^^
és ti? látom, még mindig a fényképek...xD
helló Dragda ^^
miután egész nap azon fáradoztam, hogy felkerüljenek az osztályom videói a yt-re (sajna movie makerrel kellett csinálni...kodekhibák, pfujj), meg gondolkoztam a versenyAMV-men, egész jól (végül egy hentai betétdalánál kötöttem ki, nem is tudom, hogyan xDDD) ^^
és ti? látom, még mindig a fényképek...xD
helló Dragda ^^
Szerk: Kaminaga 2009-03-21 19:27:05
A női ész mi? Kicsit tovább gondolkodtak...vagy csak a véletlen műve? [/QUOTE]
Jönnek be a rokonai és hát elmondja a doki, hogy kéne egy új agy.Elmondja, hogy a férfi agy az 2millió Ft, a női pedig félmillió. Megkérdezik mosolyogva a férfiak, hogy a női agy az miért ilyen olcsó. A doki meg mondja, hogy azért mert használt.
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-21 19:25:48
beküldve: 2009-03-21 19:23:43
(#17415) Naruto: Női logikát nem szidjuk... Vagy májusban nagyon-nagy gondjaid lesznek...
Zoe: Hajrá...
Kaminaga: Szió! *integet*
Zoe: Hajrá...
Kaminaga: Szió! *integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
jóestét mindenkinek ^^
Szia. Jó estét. Hogy vagy? (csak azér ennyi kérdés, h ne kössenek bele a sziába)
beküldve: 2009-03-21 19:20:23
(#17413) jóestét mindenkinek ^^
A cipőfűző: na gondolkodjunk. mit is szoktak tenni a kis ártatlan angyali kisgyerekek a gonosz felnőttek cipőfűzőjével?
-és azt úgy teszik, h az illető ne vegye észre, de jókorát essen? na mit??? és orraesik? na???beesett?
ja, most olvastam el teljesen. "hatalmasat csattan a feje a földön" -na, azért ugye nem fájt annyira?
-és azt úgy teszik, h az illető ne vegye észre, de jókorát essen? na mit??? és orraesik? na???beesett?
ja, most olvastam el teljesen. "hatalmasat csattan a feje a földön" -na, azért ugye nem fájt annyira?
Szerk: Zoé 2009-03-21 19:22:26
Itt ezekszerint meg maradt
jaja, ha vki bennhagyja a válaszában én azt nem tudom átszerkeszteni, csak gondoltam, ez nem jut eszébe senkinek
A női ész mi? Kicsit tovább gondolkodtak...vagy csak a véletlen műve?