Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-22 10:42:25
(#17544) ha?,mikor?,hol? mennyi volt?
ez nem ér,én nem tudtam róla
szerk: Riku:
-1: Nézd meg az atlaszban
-2: Nézz utána neten
-3: ???
-4: Profit

ez nem ér,én nem tudtam róla

szerk: Riku:
-1: Nézd meg az atlaszban
-2: Nézz utána neten
-3: ???
-4: Profit

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-22 10:44:13
Táncpad: Talán con-on kipróbálom,most nem tudnék egyhez sem hozzáférni
Férfi vs Nő: Ezen most miért kell vitázni?
Mindenki egyenlő,ez van,ezt kell szeretni.Legyen peace: tanuljatok japánul,nézzetek sok animét,olvassatok sok mangát,hallgassatok lordit

Rendben, de hol van Japán, kik azok az animék és miféle könyv az a manga? Mi az a Lordi?

Hallgassatok Lordit

Fene egye meg... Pár napja itt voltak koncertezni, én meg pénzhiány miatt nem tudtam menni

MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-22 09:51:10
(#17541) sziasztok!

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-22 09:40:58
(#17540) Táncpad: Talán con-on kipróbálom,most nem tudnék egyhez sem hozzáférni
Mindenki egyenlő,ez van,ezt kell szeretni.Legyen peace: tanuljatok japánul,nézzetek sok animét,olvassatok sok mangát,hallgassatok lordit

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-22 09:11:38
(#17539) Szervusztok!
Hmmm, nem hiszem, hogy nekem nagyon menne ez a tánczi-tánczi dolog. Az én mozgáskultúrám sacc abban merül ki, hogy le-föl ugrálok (néha oldalra is) és közben rázom a még meglévő hajam. (%
És egy kis agymenés kultistáknak;

A legújabbnál van hivatkozás a régebbire is. Eric Zann rulzZ!
Ezt a mentális erőszakot pedig csak azért, mert sokak aláírásában szerepel mostanában a férfi-női harc; [Link]
Hmmm, nem hiszem, hogy nekem nagyon menne ez a tánczi-tánczi dolog. Az én mozgáskultúrám sacc abban merül ki, hogy le-föl ugrálok (néha oldalra is) és közben rázom a még meglévő hajam. (%
És egy kis agymenés kultistáknak;

A legújabbnál van hivatkozás a régebbire is. Eric Zann rulzZ!
Ezt a mentális erőszakot pedig csak azért, mert sokak aláírásában szerepel mostanában a férfi-női harc; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-22 09:19:43
Envy: jól tudom, hogy te jössz a következő fórumtalira?

Tervezem. Már meg van az időpont?
Alister: Nekem is van elég régi darab,

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-03-22 08:34:37
beküldve: 2009-03-22 08:28:29
(#17537) nos,a mondo azt ígérte,hogy nem lesz több C.C melléklet,amiről én arra következtetek,hogy vagy ebben a hónapban,vagy jövőhó elején^^
beküldve: 2009-03-22 07:56:03
(#17536) Mikor jön már a chrno crusade ?
*meghal a várakozásban*

*meghal a várakozásban*
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Köszönjük a beszámolót!
És megint bocsi hogy késtem.
És megint bocsi hogy késtem.
Nem (csak) én tehetek róla hanem a BKV (is), no mind1, ez van.
-
beküldve: 2009-03-22 00:20:56
(#17534) Beszámoló a Japán Nap kifosztásáról
Envy: Ha szeretnéd, elviszem a sakk-készletem, bár elég batár, de legalább nem mágneses.
Azzi: Ezt én simán produkálom színjózanon! XD
Na, mire kész lettem, mindenki elaludt... XD
Envy: Ha szeretnéd, elviszem a sakk-készletem, bár elég batár, de legalább nem mágneses.

Azzi: Ezt én simán produkálom színjózanon! XD

Na, mire kész lettem, mindenki elaludt... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-22 00:56:17
beküldve: 2009-03-21 23:45:52
(#17533) Én eddig kétszer táncszőnyegeztem (szőnyeg volt, nem pad) mind a kétszer részegen és le is estem róla, igen álló helyzetből. Van egy video erről youtubeon, még a miskolci előszilveszteri party-n, amit rendeztem, ott egy nagyon profi szőnyges hívott ki.
A video-t meg lehet keresni, de holnapig én is megtalálom és talán linkelem
Valamelyik Claymore OP vagy ED re nyomjuk.
[Link]
Meglett közben...hát igen...a közelben sem járok
De azt is milyen hanyag eleganciával teszem
A video-t meg lehet keresni, de holnapig én is megtalálom és talán linkelem

Valamelyik Claymore OP vagy ED re nyomjuk.
[Link]
Meglett közben...hát igen...a közelben sem járok

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-22 00:00:16
Hát de :S Mai volt az első alkalom...csak hamar belejöttem úgyahogy...de majd holnap...egyébként Yaven is egyre jobban nyomja!

Én is így gondoltam. Nálam ugyan fényévekkel jobb voltál, de nem tűntél profinak.

Holnap meg majd megmérkőzünk vmi jó számra. Kár, hogy már nem emlékszem, hogy mi volt az, amire alisterrel először táncoltunk.

Akkor azt hiszem kénytelen leszek még egy kicsit fent maradni, hogy lássam a művedet

Hát de :S Mai volt az első alkalom...csak hamar belejöttem úgyahogy...de majd holnap...egyébként Yaven is egyre jobban nyomja!

Na megyek!Sziasztok!Jóéjt!Akkor holnap!

Szerk: Kuran Kaname 2009-03-21 23:42:54