Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
vidi: jaaaaaj,ez fájt xD
barbie: Jelen állapotomban,fiúként inkább egy hentai babát szeretnék
karate: Nem való az kislányoknak,mert kapni fogtok mindig egy nagydarab,erős,szőrös jófej kalózkinézetű pártfogót,aki esésgyakorlatnál két röhögésed között úgy a földhöz vág a nyakadnál fogva,hogy azt is elfelejted,hogy kelll csonttörés nélkül esni^^"
lol és az miért jó, hogyha már az első óra alkalmával 1-2 hónapig nem járhatsz órára? barbie: Jelen állapotomban,fiúként inkább egy hentai babát szeretnék
karate: Nem való az kislányoknak,mert kapni fogtok mindig egy nagydarab,erős,szőrös jófej kalózkinézetű pártfogót,aki esésgyakorlatnál két röhögésed között úgy a földhöz vág a nyakadnál fogva,hogy azt is elfelejted,hogy kelll csonttörés nélkül esni^^"
mármint a tanároknak?XD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-22 17:20:18
(#17604) vidi: jaaaaaj,ez fájt xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ez a vid annyira durva
Ja. Föl nem érem ésszel h hogy tudta bárki is röhögőgörcs nélküln hallgatni.
ha nevetni akartok:[Link]
zoe:ace venturát jim carry játsza^^"
LOL-KÉSZ VAN *fejét veri a cd tartóba.
Köszi. Ak tudom mit keressek asszem. ha megkapom. még jó h füzetet vezetek -meg is van. 28-as szááám....*keresi keresiiii.....*12...20....28
Szerk: Zoé 2009-03-22 17:00:16
beküldve: 2009-03-22 16:55:43
(#17600) ha nevetni akartok:[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-22 16:56:43
Bizony bizony. Ugye h ugye? Mondom h mondom h ugy van ahogy mondom
Én épp cd-t kéne irjak, és az előbb hivott egy lány h vigyek neki jim carry-s filmeket. tudja vki h az ki. az aki ace venturát játsza, v ki?
Én épp cd-t kéne irjak, és az előbb hivott egy lány h vigyek neki jim carry-s filmeket. tudja vki h az ki. az aki ace venturát játsza, v ki?
xDDDD
ez jó volt ^^
bocsi h kicsit ritkán írogatok, csak elmerültem a japán nyelvtan rejtelmeiben xDDD
ez jó volt ^^
bocsi h kicsit ritkán írogatok, csak elmerültem a japán nyelvtan rejtelmeiben xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
pl a kapuérát se tekintik vmi nagy verekedési technikának, de azér lehetne vele sérülést okozni.
Ez így van! Nekem van vagy 4-5 ismerősöm/barátom, aki capoeirázik, és voltam is megnézni Őket edzésen. Valami isteni hangulata van az egésznek! Igazi brazilos buli az egész! Szép fenekű lányok salsáznak, szép testű fiúk "harcolnak"... Hmmm... Nagyon jó volt! És ez is sport: úgy megmozgatja az embert, hogy csak na!
úgy van! teljes igazat adok! ezt megmondom a drága anyucinak! *láng gyúlt a szemében*
pl a kapuérát se tekintik vmi nagy verekedési technikának, de azér lehetne vele sérülést okozni.
Szerk: Zoé 2009-03-22 16:40:37
miho: nekem most sem engedik. -lány vagy. mit akarsz te karatézni! elég verekedős vagy annélkül is.
Legalább az edzésen levezetnéd a verekedési hajlamod, és máskor nem verekednél. Meg amúgy is: ez sport, nem egyszerű verekedés, szóval még hasznos is!
beküldve: 2009-03-22 16:32:23
(#17594) Barbara-channak:[Link]
Csütörtökönn apu vigyorogva várt a kocsiban, mer látta ahogy a suliból labdával jövök kifele. Hülyültünk a fiúkkal, az egyik visszarúgta véletlenül a labdát, bemászott, kirúgta, én meg szépenn levettem, és vittem kifelé, majd adogattuk kicsit.
ha anyu látta volna
miho: nekem most sem engedik. -lány vagy. mit akarsz te karatézni! elég verekedős vagy annélkül is.
Csütörtökönn apu vigyorogva várt a kocsiban, mer látta ahogy a suliból labdával jövök kifele. Hülyültünk a fiúkkal, az egyik visszarúgta véletlenül a labdát, bemászott, kirúgta, én meg szépenn levettem, és vittem kifelé, majd adogattuk kicsit.
ha anyu látta volna
Szerk: Zoé 2009-03-22 16:34:21
Legalább van vki közöttünk, aki kislány korában tényleg kislány volt XD.
Én karatézni, focizni és kosarazni akartam menni. Csak anyu nem engedett.
én nagyon kislány voltam, mindig mindenre barbiet kéretem, csak steffiet kaptam de akkor az is annak számított nekemÉn karatézni, focizni és kosarazni akartam menni. Csak anyu nem engedett.
azt tudom hogy volt egy igazi barbie baba amit nagyon akartam a pillangós, de nem kaptam meg mert anyám azt mondta rohadt drága
meg volt még ami tetszett később a hajfestős barbiekXD
ne nézzetek hülyének akkoriba csak azon járt az eszemXD
Miho: mégis mit gondolsz, mér volt a baba focikapus? kérem szépen épp kivégzése volt. csak jött anyuci kérem. úgyh megúszta.
am sellő babám nekem is volt, de olyan, h a csomagolásból csak csipőig látszott ki, és a doboz olyan volt, mintha uszonya lenne. csak nem volt szabad kinyitni és megölni.
am sellő babám nekem is volt, de olyan, h a csomagolásból csak csipőig látszott ki, és a doboz olyan volt, mintha uszonya lenne. csak nem volt szabad kinyitni és megölni.
Ejnye-ejnye.. Anyuci nem engedte kibontakozni kicsi Zoe hóhér énjét... Nem is értem.
Nemmondod, hogy ilyen volt az a sellő baba?! Ezt az átverést, menjenek már a pics@ba!!! Hát ez nagyon meleg...
szerk: Karatézni én is akartam, bár én kicsit idősebben, de akor sem engedték.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-22 16:28:04
Legalább van vki közöttünk, aki kislány korában tényleg kislány volt XD.
Szerk: Zoé 2009-03-22 16:26:57