Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szivesen.
Am én se, csak kiskoromban mindig olyan fodrász készülékeket kaptam, v miket. Azok meg úgy végezték, h szédszedtem őket, h lássam h működnek.
Viszont volt (még megvan) egy akkora babám, h nagyobb volt nálam. annak annyi hajat csináltam, h szerencse nem tudott beszélni. Aztán egyszer úgy belakkoztam h azóta se lehet sehogy kibontani a haját szegénynek.-vizzel se, és semmivel. XD. Most a sarokban ül.
De volt már betéve focikapusnak is. Soook mindent megért.XD
nekem is van egy nagy babám, egy menyasszonyi barbie babaAm én se, csak kiskoromban mindig olyan fodrász készülékeket kaptam, v miket. Azok meg úgy végezték, h szédszedtem őket, h lássam h működnek.
Viszont volt (még megvan) egy akkora babám, h nagyobb volt nálam. annak annyi hajat csináltam, h szerencse nem tudott beszélni. Aztán egyszer úgy belakkoztam h azóta se lehet sehogy kibontani a haját szegénynek.-vizzel se, és semmivel. XD. Most a sarokban ül.
szegénykém, spirituális idézéshez hasznááltuk hogy még vki legyen akinek foghatjuk a kezét és barátnőm aki a legidősebb vol tközüllünk megijedt és kirántotta a kezét úgy hogy kiszakadt és most úgy van szegény:(
igaz már a kiegészítői sincsenek meg, rengeteg barbiem volt azokat is mindig öltöztettem anyám ettől volt kiakadva hogy új babánál mindig leszedtem a ruháját és ráadtam másikat
de még 1 nagybaba van ami még dédimé volt asszem, annak anyu levágta a haját kicsinek, azt hitte megnő^^"
de a kedvenc babám amit nagyon szeretek az még az eredeti ruhjában van és a haja se annyira dúrva, asszem igazi haja van az ilyen normál méretű baba máig a kedvencem:)
húú asszem elkalandoztam de nagyon
közbe olvasom még mit írtatok, nekem is volt sellő babám anno a legolcsóbb a steffie babák voltak, jó népszerűek voltak azok is, és hát abből volt egy kishableányos, volt hozzá egy mini hableány isXD
meg volt terheses steffie, hawai-os, éneklős, beszélős, volt úgy 20nál több ilyen barbie hasonmás babám, de azért volt egy igazi barbiem is
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-22 16:24:33
beküldve: 2009-03-22 16:17:35
(#17589) Kaminaga a fodrászatban:
-Elnézést. Hajat szeretnék vágatni. Mikorra lehetne időpontot tenni?
-Akár most azonnal megcsinálhatom. Üljön ide.
Leül. A fodrász a haját nézegeti.
-És milyenre szeretné?
Erre Kaminaga a táskából kikapja a parókát, és mutogatni kezdi. A fodrász meg nézi, nézi, nézi........ XD
Miho: mégis mit gondolsz, mér volt a baba focikapus? kérem szépen épp kivégzése volt. csak jött anyuci kérem. úgyh megúszta.
am sellő babám nekem is volt, de olyan, h a csomagolásból csak csipőig látszott ki, és a doboz olyan volt, mintha uszonya lenne. csak nem volt szabad kinyitni és megölni.
Kedvelt játék eszköz: labda
-Elnézést. Hajat szeretnék vágatni. Mikorra lehetne időpontot tenni?
-Akár most azonnal megcsinálhatom. Üljön ide.
Leül. A fodrász a haját nézegeti.
-És milyenre szeretné?
Erre Kaminaga a táskából kikapja a parókát, és mutogatni kezdi. A fodrász meg nézi, nézi, nézi........ XD
Miho: mégis mit gondolsz, mér volt a baba focikapus? kérem szépen épp kivégzése volt. csak jött anyuci kérem. úgyh megúszta.
am sellő babám nekem is volt, de olyan, h a csomagolásból csak csipőig látszott ki, és a doboz olyan volt, mintha uszonya lenne. csak nem volt szabad kinyitni és megölni.
Kedvelt játék eszköz: labda
Szerk: Zoé 2009-03-22 16:21:24
elég furcsán nézne rám xD
Az biztos!
Zoe: Te kis baba-gyilkos!!!
(Megjegyzem: NAGYON utáltam a játékbabákat... Már kislánynak se voltam normális... Volt egy sellő Barbie-m, azt folyton levetkőztettem, meg kiszedtem a lábait - mert hiába volt sellő, léremszépen, voltak lábai! Úgyhogy a babák helyett maradtak a legók, és az autók...)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-22 16:17:16
Szivesen.
Am én se, csak kiskoromban mindig olyan fodrász készülékeket kaptam, v miket. Azok meg úgy végezték, h szédszedtem őket, h lássam h működnek.
hehe xDDDD elég furcsán nézne rám xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
(soha nem voltam vmi ügyes ilyen dolgokban...xD)
Ha nagyon bizonytalan vagy, vidd el egy fodrászhoz.
jó ötlet, köszii ^^
remélem nem...
remélem nem...
Szerk: Kaminaga 2009-03-22 16:06:36
Zoe: igen, hátul rövid, elől hosszabb
Jaa. Akkor tényleg jól fog kinézni. -biztosan nem rontod el.
először vágd le egyenesen amekkorára akarod, aztán röviditsd hátrafele.
beküldve: 2009-03-22 15:58:51
(#17582) Zoe: igen, hátul rövid, elől hosszabb
Miho: én is, remélem nem b@szom el xDD
Barbara-chan: hehe xD nekem Renához kell ^^
Miho: én is, remélem nem b@szom el xDD
Barbara-chan: hehe xD nekem Renához kell ^^
Szerk: Kaminaga 2009-03-22 16:00:32
beküldve: 2009-03-22 15:58:30
(#17581) lol ha skip beatből kyoko akarnék lenni pont ilyen színű paróka kéneXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
persze a frufruból is vágok, egy kicsit hosszú ^^ xD
Igen, elég nehéz lenne alóla kilátni... De így, ezen a fejen nagyon szép, meg tök jól néz ki... Nah majd kíváncsi leszek...!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-22 16:03:04
beküldve: 2009-03-22 15:54:01
(#17578) megvágni, mert nekem rövidebb kell (nyakig érő), és ez olcsóbb, mint egy rövid, és szebb a színe ^^
veszek hozzá ilyen fejet is, h legyen mire raknom, amikor vagdosom ^^
veszek hozzá ilyen fejet is, h legyen mire raknom, amikor vagdosom ^^
Megvágni???Mért. Igy is jól néz ki.
bár a bretont én v oldalra fésülném, v egyenesre vágnám.
Szerk: Zoé 2009-03-22 15:51:36
Fhűűű, pedig ez így is nagyon szép!!! *hosszú haj buzi*
Csak ügyesen vagdossad majd!
Csak ügyesen vagdossad majd!