Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven: Az élménybeszámolónak még csak most látok majd neki...
Szia alister!
Akkor azt hiszem kénytelen leszek még egy kicsit fent maradni, hogy lássam a művedet Amúgy Naruto tényleg nem akkor volt táncpadon először?
Envy: jól tudom, hogy te jössz a következő fórumtalira?
Sziasztok mindenkik!
Szia Neked is!
Hrabal nagyon állat! Ezek a csehek nagyon értenek a humorhoz (lásd Svejk).
Végre egy ember, aki ismeri Hrabal drágámat... Haj, az a pasi olyan jó udvarló dumákat írt.
Én gózni szeretnék megtanulni... majd egyszer. Majd...
És a jeges ülőfürdős beszólás még mindig le tud nyűgözni... ollé!
És direkte nem írtam oda a "dög"öt, mert nem vagy az. Hanem vmi sokkal aranyosabb egyénke, aki lusta. De ugye tudjuk, hogy a lustaság fél egészség.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 23:44:25
Nekem hozhatsz sakkot
Nem vagyok valami jó benne, de szeretem
MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-21 23:04:08
(#17527) Sziasztok mindenkik!
A családegyesítéshez én is gratulálok az érintetteknek.
Dragda: Hrabal nagyon állat! Ezek a csehek nagyon értenek a humorhoz (lásd Svejk).
Aizen: Témában-vissza-nem-olvasó-e vagy?
rapider:
1. Tanulj meg idézni.
2. Ne lökj oda egyszavas/egysoros izéket több bekezdésnyi idézet alá.
3. Ne felejtsd el, már tudjuk, hogy nézel ki...
Yaven vs Naruto videó: Naruto, ha szerinted ennyire poénos egy kezdőt megverni valamiben, amiben te már tapasztalt vagy, akkor következő találkozóra viszek sakkot vagy gót, és játszunk egy partit, oké?
Naruto: Ismételten becses figyelmedbe ajánlom a hirtelen agyideg kiemelt ellenszerét, a jeges ülőfürdőt.
Envy: Már hogy ne érdekelnél!
És igen, Dragda, lusta dög vagyok. Ez van.
A családegyesítéshez én is gratulálok az érintetteknek.
Dragda: Hrabal nagyon állat! Ezek a csehek nagyon értenek a humorhoz (lásd Svejk).
Aizen: Témában-vissza-nem-olvasó-e vagy?
rapider:
1. Tanulj meg idézni.
2. Ne lökj oda egyszavas/egysoros izéket több bekezdésnyi idézet alá.
3. Ne felejtsd el, már tudjuk, hogy nézel ki...
Yaven vs Naruto videó: Naruto, ha szerinted ennyire poénos egy kezdőt megverni valamiben, amiben te már tapasztalt vagy, akkor következő találkozóra viszek sakkot vagy gót, és játszunk egy partit, oké?
Naruto: Ismételten becses figyelmedbe ajánlom a hirtelen agyideg kiemelt ellenszerét, a jeges ülőfürdőt.
Envy: Már hogy ne érdekelnél!
És igen, Dragda, lusta dög vagyok. Ez van.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-21 22:41:59
(#17525) Késő esti félreértések?
Asszem csak én nem vagyok álmos....
Asszem csak én nem vagyok álmos....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én csak megpróbáltam viccelni. Lehet, nem jött össze. (;
Jah.... Igen, fáradt vagyok már. Mindjárt szerkesztem is az előző h.sz.-emet.
Én csak megpróbáltam viccelni. Lehet, nem jött össze. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
És szomi vagyok, mert Yaven nem vett fel MSN-re, hüpp-hüpp. xD (párdon, de ezt szántam záróakkordnak .)
Szerkesztve.
Aki az MSN-el nyaggat: ha annyira kell a címem, nézzetek bele a profilomba.
Szerk: Yaven 2009-03-21 22:42:48
Én is itt vagyok, csak inkább észrevétlenül kukkolok, mert én ilyen vagyok. (: O
Sokan trógerkodnak valamerre az éjszakában és sokan már húzzák a lóbőrt, gondolom.
Nekünk pedig igen is van életünk! A kockaság is egy életforma! (;
Sokan trógerkodnak valamerre az éjszakában és sokan már húzzák a lóbőrt, gondolom.
Kukkolsz az egy dolog, de mit? Itt mit lehet?
És sose értettem, hogy miért kockulás a gépezés? Hol van ebben a kocka?
beküldve: 2009-03-21 22:18:07
(#17520) Én is itt vagyok, csak inkább észrevétlenül kukkolok, mert én ilyen vagyok. (: O
És szomi vagyok, mert Yaven nem vett fel MSN-re, hüpp-hüpp. xD (párdon, de ezt szántam záróakkordnak .)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Télleg....
Ez tényleg ciki... Ez már tényleg az.... Szombat este ilyen korán aluszni....
Alister meg egy lusta .... akármi....
Ez tényleg ciki... Ez már tényleg az.... Szombat este ilyen korán aluszni....
Alister meg egy lusta .... akármi....
Yaven: Öhm... Vmi epés beszólás?
*gondolkodik egy keveset* majd rájön: SZOMBAT ESTE 10 van még csak!!! Máris megy mindenki lefeküdni, vagy csak nekünk nincs ennyire életünk, hogy fórumozás után azonnal lefekszünk? -júúj, ez inkább önirónia lett.
Hiába...búskomorságba estem, hogy alister nem írt blogbejegyzést a mai napról.
Én itt vagyok... de úgyse érdekli a kutyát sem^^
Akkor most ugassak Neked? Vahúr!
Dzirun: Jó éjt!
Yaven: Öhm... Vmi epés beszólás?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-21 22:10:30
beküldve: 2009-03-21 22:08:46
(#17516)