Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kis ártatlan szűzlány, szende szűz
Nem érteni... Nem lehet ezeket egy leányzóra mondani?
Kaminaga: az a koncertjegy ára...
Szerk: wakka 2009-03-19 19:42:26
bár lehet, hogy ez csak a műsorokra vonatkozik?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
sajna nem, mint kiderült, van belépő is, ami meg 3500 asszem, szal így nem éri meg, ha 1órára bemegyek, majd kijövök...viszont van egy jó hírem ^^ jövő hétvégén ráérek ^^
(csak ne újra ramenezés legyen, sztem akkor nem mennék, igaz, hogy még veletek nem voltam, de most vhogy nem lenne kedvem...^^"")
(csak ne újra ramenezés legyen, sztem akkor nem mennék, igaz, hogy még veletek nem voltam, de most vhogy nem lenne kedvem...^^"")
Mi? Van belépő? Pedig én több helyen is azt olvastam, hogy nincs. 3500 Ft-ot meg én sem fizetnék ki érte. Na legalább jó, hogy nem ott tudtuk meg. Azért majdcsak kitalálunk valami programot helyette.
És a jövő hétre is.
És szereted a sulid?
ezen már sokat gondolkodtam. mer sok a pozitívum és a negatívum is. ~500an vagyunk a szakon szóval nyilván vannak jófej emberek, de a nagy többség azért eléggé retard. rohadt nehéz és nagyon feleslegesnek tűnő tárgyaink vannak. pl nekem is volt előző félévbe egy olyan, amin szakítószilárdságot mértünk, de minek? meg most már kb 2 hete a rohadt mikroökonómiával szenvedek (holnap reggel zh)
-
sajna nem, mint kiderült, van belépő is, ami meg 3500 asszem, szal így nem éri meg, ha 1órára bemegyek, majd kijövök...viszont van egy jó hírem ^^ jövő hétvégén ráérek ^^
BME villamosmérnök
(nem villamosokat tervezünk hanem az árammal játszunk mer az funky)
Egy percig nem gondoltam, hogy villamosokat terveztek Ezek a nevek amúgy becsapósak...nálunk is azt hinné az ember, hogy formatervezést tanulunk, evvel szemben meg állandóan súrlódást, súlypontot, szakítószilárdságot mérünk. És szereted a sulid?
Kaminaga: Tudsz jönni szombaton?
wakka: Én ezekre a megnevezésekre gondoltam:
kis ártatlan szűzlány, szende szűz
Most nem kezdek el rajta veszekedni, de vedd úgy, hogy gondolatban nagyon leoltottam a fejedet, amiért ilyeneket írtál. Szia Morduk!
Viszt! De pill mert megyek enni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
ez nagyon kész xD
volt olyan aki tényleg azt hitte és elkezdett kérdezgetni a villamosokról nekem meg nem esett le h mi van, honnan kéne nekem ezt tudnom
-
Már tényleg nem vágom mivel sikerült véletlenül felhúznom...
A mindenesetre a bocsánatodért esedezem....
A mindenesetre a bocsánatodért esedezem....
LOL xDDD
BME villamosmérnök
-
Szerk: ∂z 2009-03-19 19:08:34
Ezt bárki mondja nem esik jól. Különben meg nem is vagyok az a fajta ember, akire ilyeneket lehetne mondani. Te még csak a viccelődve szivatós énemet ismered, de még egy ilyen és meglátod, hogy ha akarok, akkor úgy leoltalak, hogy egy hétig nem jössz vissza.
Szia Morduk!
Dzirun: te hova jársz suliba?
Szia Morduk!
Dzirun: te hova jársz suliba?
légyszi ezt ne!
~angyali kórus~ : Nóóó~~~ Yaaaaveeenn... léééépj túúúúl a multooon!~~~ Nem mindenk olyan mint az "ismerettségi köröd ékkövei"~~~ ne értsd félre mindenkinek a szájából azt, ami korábban nem esett feltétlenül jóóól~~~
Mit tettem már megint? Oh noooo~~~~
helló Morduk ^^