Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Dragda és mad_chan!
Szépen sütött a Nap?!? Majdnem megfagytunk, míg a villamosmegállóban álldogálltunk.
Szépen sütött a Nap?!? Majdnem megfagytunk, míg a villamosmegállóban álldogálltunk.
Az ilyen várakozások után mindig úgy tekintek a 17-esre, mint egy lovagra, aki megment az időjárás gonosz karmai közül.
integet mindenkinek, majd leesik a keze a helyéről
a hősies 17 villamos ^^ nekem mostanság nincs szerencsém a 2-es vilivel mindig lekésem és várhatok, pedig nagyon türelmetlen vagyok
Erzsébeten sütött a nap, nagyon jó idő volt ,kabát nélkül voltam pulcsiban
Dragda: jobbulást, lehet egy kis forralt bor jót tenne
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-19 20:11:23
beküldve: 2009-03-19 20:08:46
(#16945) Üdv nektek! *integet*
Vírusos fertőzésem van, ráadásul két külön törzzsel.... és szenvedek.... halódom...... elegem vagyon......
Röviden ennyi.
Vírusos fertőzésem van, ráadásul két külön törzzsel.... és szenvedek.... halódom...... elegem vagyon......
Röviden ennyi.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-19 20:04:21
(#16944) Szia Dragda és mad_chan!
wakka: WTF? Figyu, mi lenne, ha ezt nem itt beszélnénk meg?
Az ilyen várakozások után mindig úgy tekintek a 17-esre, mint egy lovagra, aki megment az időjárás gonosz karmai közül.
wakka: WTF? Figyu, mi lenne, ha ezt nem itt beszélnénk meg?
Szerk: Yaven 2009-03-19 20:05:43
Megjöttem, 'Estét mindenkinek.... !
38 oldalt nem fogok elolvasni, mivel örülök, hogy a billentyűket eltalálom olyan vacakul vagyok.....
Kivel mizújs?
38 oldalt nem fogok elolvasni, mivel örülök, hogy a billentyűket eltalálom olyan vacakul vagyok.....
Kivel mizújs?
Hali. Kár gyógyulást! Hát sztem hogy vlem mivan az atomra nem érdekes.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem érteni... Nem lehet ezeket egy leányzóra mondani?
A válasz egyszerű: NEM.
Morduk: Lehet venni jegyet a con napján is, csak akkor több órás sorbanállás és jegy nélkül távozás az osztályrészed.
Szegény barátnőd ennyire besértődik rá? Mik vannak...
Dragda: Mi a kellemetlen közérzet oka?
beküldve: 2009-03-19 20:00:29
(#16941) hali mindenki
látom a suli a téma, ma nagyszünetben kizártak minket az udvarra elől mentünk be erre meg elrángattak az igazgatóhoz,hogy lógtunk pedig nem is mert vissza jöttünk csak késtünk pár percet , olyan szépen sütött a nap
látom a suli a téma, ma nagyszünetben kizártak minket az udvarra elől mentünk be erre meg elrángattak az igazgatóhoz,hogy lógtunk pedig nem is mert vissza jöttünk csak késtünk pár percet , olyan szépen sütött a nap
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-19 19:59:27
(#16940) Megjöttem, 'Estét mindenkinek.... !
Kivel mizújs?
Kivel mizújs?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Morduk: Lehet venni jegyet a con napján is, csak akkor több órás sorbanállás és jegy nélkül távozás az osztályrészed.
Rendben. Majd meglessz valahogy.....
beküldve: 2009-03-19 19:54:34
(#16937) Mondátok hogy jegyek kell venni a Conra... Nos a kérsés: A Con napján nem lehet a helyszínen venni egyet, gyorsan, és beváltani?
Nagyon remélem, mert akkor nagy szívás lessz.
anyagszerkezettan jegyzőkönyvvel
nekünk ez volt az anyagtudomány és nekünk is kellett jegyzőkönyv minden héten. jajj de borrrrzalmas volt
-
bár lehet, hogy ez csak a műsorokra vonatkozik?
Jajj....jól megijesztettél. Az csak az este fél 8-kor kezdődő műsorra vonatkozik. Amire mi akarunk menni, az 11:00-tól 17:00-ig tart és ingyenes. (ez a te linkedben is fel van tüntetve) Szóval nincs több kifogás, hogy miért nem jössz szombaton!
Dzirun: Ez a műszaki iskolák átka. Csomó hülye tárgy, aminek semmi köze ahhoz, amivel majd foglalkozni fogsz. Ráadásul nálatok ezeket még sokkal keményebben is kérik számon, mint nálunk. Hát nem irigyellek, az biztos. Bár az első hetekben még én is úgy voltam, hogy menekülni kell a BMF-ről, mert ez a hülyék gyűjtőhelye, de aztán megszerettem a tempót. Persze mi is szenvedünk néhanapján
pl. most az anyagszerkezettan jegyzőkönyvvel
, de azért az teljesen más, mint amilyen rémtörténeteket hallunk a BME-ről. beküldve: 2009-03-19 19:45:56
(#16934) Megjöttem... szia Kaminaga!
értem, akkor csak én fogtam fel rosszul
bár mostmár mind1, majd jövő hétvégén, skacok ^^
szerk: mentem, tanulni köll ^^"""
bár mostmár mind1, majd jövő hétvégén, skacok ^^
szerk: mentem, tanulni köll ^^"""
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-19 19:44:41
beküldve: 2009-03-19 19:43:02
(#16932)