Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*elgondolkozik* szegény Dragda.... El tom képzelni milyen neki most a koliban ülni és gépezni betegen.
Itthon döglök... A kanapén....
Nekem már pénteken nincsenek óráim, szóval ez nálam megszokott, hogy ilyenkor itthon vagyok...
Az más, hogy amúgy is hazajöttem volna, mert fizikailag mélyponton vagyok.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Felfogtam.... Bár kicsit gyurni kéne arra a helyesírásra. ugyan is: " kérdeyd " gonosz vagyok mi????
Hadd ne magyarázzam mi a különbség az angol és a magyar típusú billetyűzet között és van ugyebár olyan hogy nem veszed észre a különbséget...
Ajánlom az aláírásodat...
beküldve: 2009-03-19 20:33:30
(#16959) *elgondolkozik* szegény Dragda.... El tom képzelni milyen neki most a koliban ülni és gépezni betegen. Szerintem jót tenne
Mondom "szerintem"
ha most inkább lefeküdnél és kényelembe helyeznéd magad.. Bár én szivesen látlak a forumon. Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-19 20:33:56
Dragda: nincs is jobb mint egy kis fárasztó fórum kúra...
Pontosan, pontosan.... *bőszen bólogat, aztán kifújja az orrát*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
LOL!Sztem nincs különbség...
Egyépként boccs Yaven mondtad h ne idézek, de sajnálom....
Kis barátom! Fogod a kurzort és belekattintasz a szövegbe amit nem te írtál és nyomod a törlés gombot (delete, backspace) amíg van olyan rész, amire nem szeretnél válaszolni. Ennyi, remélem sikerült megérteni. Ha nem világos valami akkor kérdeyd a szüleidet!
Felfogtam.... Bár kicsit gyurni kéne arra a helyesírásra. ugyan is: " kérdeyd " gonosz vagyok mi????
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Kis barátom! Fogod a kurzort és belekattintasz a szövegbe amit nem te írtál és nyomod a törlés gombot (delete, backspace) amíg van olyan rész, amire nem szeretnél válaszolni. Ennyi, remélem sikerült megérteni. Ha nem világos valami akkor kérdeyd a szüleidet!
mad_chan: a myvip egy lapak kaki. Tök átláthatatlan, de van aki oda tölti fel az életét, amint elnézem...
Dragda: nincs is jobb mint egy kis fárasztó fórum kúra...
Szerk: wakka 2009-03-19 20:29:05
Hm...most olvasom az aláírásodat Morduk...ez honnan van?vagy te találtad ki?
Nekem ilyen széles a fantáziám... Mért kérded?
Hm...most olvasom az aláírásodat Morduk...ez honnan van?vagy te találtad ki?
mad_chan: bakker te se havonta egyszer jársz iwiw-re...
általában nem szoktam megnézni az iwiw-et de most úgy éreztem meg kell nézni
am a myvip-et jobban szeretem
Dragda: egyél fooooghaaagymááát! fincsi! (de mintha nem szeretnéd... vagy igen? )
Nem, biza. De ettem már sima hagymát is, de az se használt. Maradt a tea, az ágynyugalom és holnap a dokinéni.
általában nem szoktam megnézni az iwiw-et de most úgy éreztem meg kell nézni
am a myvip-et jobban szeretem
szia Morduk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-19 20:22:47
beküldve: 2009-03-19 20:21:21
(#16950) Hello mad_chan!
WTF? Figyu, mi lenne, ha ezt nem itt beszélnénk meg?
Ha esetleg belőtted volna hogy mi a baj akkor nem állnánk értetleneül...
Dragda: egyél fooooghaaagymááát! fincsi! (de mintha nem szeretnéd... vagy igen? )
beküldve: 2009-03-19 20:16:40
(#16948) Dzirun és mad_chan: Köszönöm szépen.....