Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-27 22:36:48
(#14075) Toushiro: ilyen ellenkezést belőlem a Naruto, Bleach és a Nana vált ki
Szerencsére azokat előbb elkezdtem nézni, mint hogy a csapon kifolyt volna, szóval azokkal semmi bajom. Kivéve hogy a Naruto már túl erőltetett.. és ezé kezdem megunni...
beküldve: 2009-02-27 22:25:25
(#14072) beküldve: 2009-02-27 22:25:20
(#14071) nem tudja vki hogy ez miből van?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nos jóccaká!
videoplayeren tudod lecsekkolni
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem olyan rég fejeztem be a Guardian of the Sacred Spirit című animét...
Majd megnézem
bár youtube-on nem láttam részeket
Megyek is lefeküdni, már alig birom nyitva tartani a szemeimet Jó éjszakát!
Toushiro: ilyen ellenkezést belőlem a Naruto, Bleach és a Nana vált ki
Szerk: Yaven 2009-02-27 22:22:51
Én nem szeretem a Death Notet...
Lehet hogy bennem van a hiba, de szerintem nem nagy durranás... Már mindenki: L-es a képem a MangaFanon hűha, én L-es rajzot csinálok hűha.. Nem értem: miért nem saját ötletet rajzolnak... Bár már el is tértem a tárgytól...
Én sem szeretem a Death Note-ot. Pedig 17 éves vagyok, meg szeretem az idősebb korosztályos animéket. Csak egyszerűen annyira rágják már a Death Note-ot, meg annyira izél mindenki, hogy hű az a legjobb meg minden. Nagyon fel van hypeolva, és emiatt kezdtem el úgymond "megutálni". A mangát veszem, mert a történet nagyon jó, animét még nem láttam, de valahogy nme is szeretném megnézni... Remélem nem öltök meg Death note rajongók. Lehet hogy annyira nem szeretem, de nem fújolom le, meg ilyen antideathnote izé ^^
Csak nekem már egyszerűen elegem lett, hogy egy animés ismerősöm sem tud Death note nélkül valamit elmondani...
beküldve: 2009-02-27 22:11:37
(#14067) Nem olyan rég fejeztem be a Guardian of the Sacred Spirit című animét... harcosok, mágia, vizi-szellemek... Grafikára is csodaszép volt. A zenéje is 10ből 8 és fél pontos.
Csak ajánlani tudom.
(A főszereplőnő ráadásul egy lándzsaforgató!!!!)
Csak ajánlani tudom.
(A főszereplőnő ráadásul egy lándzsaforgató!!!!)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Továbbá jelentem, hogy én a mangáját olvasgattam, és nekem nagyon, de nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom.
Én a mangáját még nem láttam, csak az anime felét (azt is csak a miatt nem néztem tovább, mert megigértem Fisinek, hogy együtt nézzük )
Másnak nincs ilyen kedvence, amit szivesen megismertetne másokkal?
Én a Darker Than Black-et mondanám. Szép a rajzolás, jó a történet, nem is olyan régi (asszem 2007-es) és mégsem kapott akkora felhajtást.
Jelentem még vagyok.
Továbbá jelentem, hogy én a mangáját olvasgattam, és nekem nagyon, de nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom.
Jóccakát!
No mi van, hogy ennyire elcsöndesedtünk?
Asszem hallgatás=beleegyezés, sorry Dzirun
Na találjunk ki valami új témát: Kinek mi az az anime/manga, amiről azt gondolja, hogy nem ismerik el eléggé, vagy szerinte túl kevesen ismerik? (Narutósok kiméljenek )
Én a Darker Than Black-et mondanám. Szép a rajzolás, jó a történet, nem is olyan régi (asszem 2007-es) és mégsem kapott akkora felhajtást.
No mi van, hogy ennyire elcsöndesedtünk?
Asszem hallgatás=beleegyezés, sorry Dzirun
Na találjunk ki valami új témát: Kinek mi az az anime/manga, amiről azt gondolja, hogy nem ismerik el eléggé, vagy szerinte túl kevesen ismerik? (Narutósok kiméljenek )
beküldve: 2009-02-27 21:54:30
(#14061) Sorry a duplapostért, de el kell köszönöm... Sziasztok...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!