Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-28 16:33:24
(#14120) uram isten... ( vagy dramaconosan: Uram ördögöm)
olyan 2 órája olvasom a kőszivűt,az első rész felével már túl vagyok,de belefáradtam... 20 perc játékot engedélyezek magamnak,azztán folytatom
olyan 2 órája olvasom a kőszivűt,az első rész felével már túl vagyok,de belefáradtam... 20 perc játékot engedélyezek magamnak,azztán folytatom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-28 16:10:20
(#14119)
Szerk: baniaa3 2009-02-28 16:12:10
beküldve: 2009-02-28 15:21:04
(#14117) beküldve: 2009-02-28 14:35:39
(#14116) első animém nekem is a Pokémon volt...nomeg a Sailor Moon, Vadmacska kommandó....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
No, Hellsing táska beszerezve. Pár óra folyamatos vizslatás után kijelenthetem, hogy nem is olyan randa.
Hol szereztél olyat? És mennyiért? És nem tudnál fölrakni róla egy képet? Nekem is kéne egy új tatyó, mert a mostani Death Note-os már elég csúnyán szakad szét. Pedig egyszer már megvarrtam! Ja és ugye nem műbőr?
Trillian, de ő volt az utolsó. [Link]
Már nézegettem egy ideje (talán több mint egy éve), de mindig zavart ez az ízléstelen piros-drapp összeállítás. De most szükségállapot lépett fel - elszakadt a táskám - így feladtam a várakozást (mindig abban bíztm, hogy mangafanék vesznek párat és hipp-hopp, máris olcsóbb mintha Trillianból vagy ebayről venném). Ha nem lett volan muszáj természetesen nem őt veszem meg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-28 14:18:44
(#14113) Dzirun: Hát igen, a Yu Yu Hakusho. Az is jó Anime. Osztálytársam is mióta látta a YYH-t, azóta néz Animéket.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-28 14:17:23
(#14112) nekem Cowboy Bebop volt az első és azóta is a kedvencem, a másik ami miatt még elkezdtem animéval foglalkoznia yu yu hakusho
-
beküldve: 2009-02-28 13:43:14
(#14111) Nekem az első (kedvenc) Animém a Bleach volt. Nem tudom mitől szerettem meg a sorozatot (meg egyáltalán az Animéket), csak úgy elkezdtem nézni a Bleach-et és aztán sorba jött(ek) a többi Anime (/Animék).
,,Hitler fején ugrálok!"
Üdv!
Kötelezők: Mivel olvasás-függő vagyok, az összes kötelezőt elolvastam. A száz év magány volt a kedvencem, no meg az Aranyember.
Kötelezők: Mivel olvasás-függő vagyok, az összes kötelezőt elolvastam. A száz év magány volt a kedvencem, no meg az Aranyember.
Én is olvasásfüggő vagyok, heti 2-3 könyv az adagom. Attól függ, milyen vastagok és mekkora betűvel írták. Az Aranyembert én is szerettem, de a Candide is iszonyat jó volt.
Nekem első kedvenc animém a Pokémon volt. Utána jó pár évvel jött a Death Note. (konkrétan tavaly)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Egyébként durva, hogy tegnap nem voltam fönn, erre tessék, 21 oldal....
Ez mostanában így van...én úgy szoktam, hogy megkeresem utolsó hozzászólásomat és aztán csak azt olvasom el ami az utolsó postomra lett (rá)küldve.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-28 13:40:33
Nekünk nem volt kötelező, de úgy 2-3 éve elolvastam és nekem tetszett.
Hát, ízlések és tökön rúgások. Én szörnyen vontatottnak találtam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-28 13:33:30
(#14107) Üdv!
Első meghatározó anime/manga: Hmmmm..... Ha jól belegondolok talán a Fusigi Jugi volt az (mind2 műfajban), illetve CLAMP-ék X-1999 - enje.
Első meghatározó anime/manga: Hmmmm..... Ha jól belegondolok talán a Fusigi Jugi volt az (mind2 műfajban), illetve CLAMP-ék X-1999 - enje.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-28 13:30:58
(#14106)