Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
No, Hellsing táska beszerezve. Pár óra folyamatos vizslatás után kijelenthetem, hogy nem is olyan randa.
Hol szereztél olyat? És mennyiért? És nem tudnál fölrakni róla egy képet? Nekem is kéne egy új tatyó, mert a mostani Death Note-os már elég csúnyán szakad szét. Pedig egyszer már megvarrtam! Ja és ugye nem műbőr?
Egyébként durva, hogy tegnap nem voltam fönn, erre tessék, 21 oldal....
És msot is megyek el, mert fáj a fejem, és kéne rajzolni a népmese-pályázatra...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
ami nálam kiverte a biztosítékot az Az öreg halász és a teger volt, nem túl hosszú, de képtelen voltam végigolvasni. Mondjuk talán nem 14 évesen kellett volna feladni kötelezőnek.
Nekünk nem volt kötelező, de úgy 2-3 éve elolvastam és nekem tetszett.
hehe xD
Hellsing táska, aztaaa *o* grat hozzá ^^
Hellsing táska, aztaaa *o* grat hozzá ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-28 12:53:08
(#14102) A Kőszívű ember fiai nem rossz, ami nálam kiverte a biztosítékot az Az öreg halász és a teger volt, nem túl hosszú, de képtelen voltam végigolvasni. Mondjuk talán nem 14 évesen kellett volna feladni kötelezőnek.
Meghatározó manga: Saiyuki
Meghatározó anime: Haibane Renmei (azóta se bőgtem úgy animén, még a Chrono Crusade végén sem).
Meghatározó manga: Saiyuki
Meghatározó anime: Haibane Renmei (azóta se bőgtem úgy animén, még a Chrono Crusade végén sem).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
hát...most egész jól, elvagyok itt egy shoujo ai anime közepében X3 nagyon cukii~ >.<
Teljesen azt hittem, hogy a Mahou Shoujo Airól beszélsz. Nem értettem milyen cukiságit látsz benne benne, de utánanéztem. Franc essen a hasonló címekbe.
No, Hellsing táska beszerezve. Pár óra folyamatos vizslatás után kijelenthetem, hogy nem is olyan randa.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
szijja Miho ^^
igen, az EL nagyooon jóóó~ (nyúú~ nyúúú~ xD)
hát...most egész jól, elvagyok itt egy shoujo ai anime közepében X3 nagyon cukii~ >.<
igen, az EL nagyooon jóóó~ (nyúú~ nyúúú~ xD)
beküldve: 2009-02-28 11:38:25
(#14098) Sziasztok!
Meghatározó manga: nem volt, mert előbb néztem animét, mint olvastam mangát, így tehát - csatlakozva Kaminaga-hoz^^ - meghatározó anime: Elfen Lied(!!!<3!!!)
Kötelezők: No Comment... Én ebben elfogult vagyok.
Amúgy hogy vagytok?
szerk.: Közben el is köszönök...! Majd este jövök - nagyon este... inkább éjszaka.
Meghatározó manga: nem volt, mert előbb néztem animét, mint olvastam mangát, így tehát - csatlakozva Kaminaga-hoz^^ - meghatározó anime: Elfen Lied(!!!<3!!!)
Kötelezők: No Comment... Én ebben elfogult vagyok.
Amúgy hogy vagytok?
szerk.: Közben el is köszönök...! Majd este jövök - nagyon este... inkább éjszaka.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-28 11:59:31
meghatározó manga? az nem...meghatározó anime volt:
Elfen Lied
arany virágcserép: az egy sz@r kétszer is el kellett olvasnom....
Elfen Lied
arany virágcserép: az egy sz@r kétszer is el kellett olvasnom....
Nah ez az egyik kötelező amit nem tudtam végigolvasni. A másik az arany virágcserép.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
nekünk hétfőre kell elolvasni,csak most jöttem rá,hogy nincs itthon anya azt mondta letölti netről. elég hosszú napom lesz ( meg holnap is )
Halljátok volt nektek meghatározó mangátok? Nekem 2-ő is: BECK és Vitamin ^^
Halljátok volt nektek meghatározó mangátok? Nekem 2-ő is: BECK és Vitamin ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mehetek kőszívűt olvasni
az nekünk is kötelező volt, de nem olvastam el hmm ha belegondolok elég sok kötelezőt nem olvastam el de a Homérosz jó volt
kinek melyik kötelező tetszett?? már ha volt olyan
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-28 10:16:49
(#14093) beküldve: 2009-02-28 09:59:11
(#14092) rendben ^^ jó olvasást ^^ én meg megyek folytatni a shoujo ai animét, amit tegnap félbehagytam X3