Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
úgy kell azt csak lélegezni ne legyél lusta
Eh a respiráció az automatice megy hála jó sok mindennek, de az ásításban van tudatosság is. Lusta vagyok tudatosan bármit is tenni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kötelező ami szerény véleményem szerint csak a kormány aljas módszere a fiatalság kínzására: Kőszívű ember fiai.
Többször próbálkoztam vele, amikor kötelező volt, majd utána is az alapműveltség kedvéért, de nem ment. Egyszerűen képtelenség.
Meghatározó manga: Hellsing
Többször próbálkoztam vele, amikor kötelező volt, majd utána is az alapműveltség kedvéért, de nem ment. Egyszerűen képtelenség.
szívemből szóltál mester, teljesen igazad van
letérdel, kérlek fogadj tanítványoddá
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Biztosan.
Csak nekem fog ilyen gyöngén az agyam? Úgyértem, másnak is ilyen lassú az agyműködése mint nekem, h nem kapok egy norm témát sem?
Jó. nem pár szót ir, hanem gyönyörű és meginditó leirásokat.-igy jobb?
Csak nekem fog ilyen gyöngén az agyam? Úgyértem, másnak is ilyen lassú az agyműködése mint nekem, h nem kapok egy norm témát sem?
Jó. nem pár szót ir, hanem gyönyörű és meginditó leirásokat.-igy jobb?
(nem kell ebből veszekedés. nem akarok én belekötni. távol álljon tőlem.)
Szerk: Zoé 2009-02-28 20:12:31
az aki minden topicba ir pár szót.
Nem pár szót ír, mindenhova leírta kulturáltan, szabatosan a véleményét.
beküldve: 2009-02-28 20:04:39
(#14146) Kötelező ami szerény véleményem szerint csak a kormány aljas módszere a fiatalság kínzására: Kőszívű ember fiai.
Ide tartoznak még Iliász és társai. Ne, eposzt ne.
Kötelező ami tetszett: A kis herceg. Máig nem értem, hogy hogy képesek ezt általános iskola 6. osztályában kötelezőnek adni. Ajánlatos utána is nekifutni egyszer.
Meghatározó anime: igazából nem volt olyan mű, ami után rácsaptam volna az asztalra, hogy "Na! Ez zseniális, mostantól animéket fogok nézni!".
Ide tartoznak még Iliász és társai. Ne, eposzt ne.
Kötelező ami tetszett: A kis herceg. Máig nem értem, hogy hogy képesek ezt általános iskola 6. osztályában kötelezőnek adni. Ajánlatos utána is nekifutni egyszer.
Meghatározó anime: igazából nem volt olyan mű, ami után rácsaptam volna az asztalra, hogy "Na! Ez zseniális, mostantól animéket fogok nézni!".
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Előbb-utóbb ide keveredik és akkor kiokosítjuk, minek utána futni? *még ásítani is lusta*
úgy kell azt csak lélegezni ne legyél lusta
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hát csak azér figyeltem föl rá, mer ugrándoznak itt a topikok. Mindenhová irt már, csak ide nem.
Majd csak megtalálja......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azért jajdultam fel, mert talán elipszilonos jével kéne írni azt a bizonyos szót.
bocsi nem vagyok jó nyelvtanból de ezt megjegyzem köszi
beküldve: 2009-02-28 20:01:13
(#14142) Hát csak azér figyeltem föl rá, mer ugrándoznak itt a topikok. Mindenhová irt már, csak ide nem.
őőőőőőő. Vki szóljon Gaboonak azér amit az animekaraktereknél csinált. -az aki minden topicba ir pár szót.
Előbb-utóbb ide keveredik és akkor kiokosítjuk, minek utána futni? *még ásítani is lusta*
beküldve: 2009-02-28 19:57:27
(#14140) őőőőőőő. Vki szóljon Gaboonak azér amit az animekaraktereknél csinált. -az aki minden topicba ir pár szót.
beküldve: 2009-02-28 19:54:14
(#14139) Bűn és bűnhődés tömören: Az ipse kinyír egy nőt, és utána az egész könyv a lelki őrlődéseivel van tele.....
Tipikus könyv, amit NEM szabad depisen olvasni....
Jaaa....-Értettem. Ak nekem mindegy mikor olvasom.
beküldve: 2009-02-28 19:53:16
(#14137) Bűn és bűnhődés tömören: Az ipse kinyír egy nőt, és utána az egész könyv a lelki őrlődéseivel van tele.....
Azért jajdultam fel, mert talán elipszilonos jével kéne írni azt a bizonyos szót.
Szerk: .., 2009-02-28 19:52:15