Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-28 22:03:39
(#14194) mi az a K 1?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Most néztem a Szanatóriumot. Egymást ették az őrült emberek.
Biztos, hogy ilyet kéne nézned?
Parasikoly: LOL. Egyébként mostanában én is nézegetem ezt az oldalt, nagyon bejön.
Képzeljétek, az egyik Human Tetris videóban benne volt egy híres K-1 játékos.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-28 21:35:19
(#14191) beküldve: 2009-02-28 21:35:18
(#14190) Hejhó!
Esti csendélet a Távol-kelet varázsában; [Link]
Lineage 2-ről pedig tudott, hogy nem is jó. Warhammer Online a jó.
Esti csendélet a Távol-kelet varázsában; [Link]
Lineage 2-ről pedig tudott, hogy nem is jó. Warhammer Online a jó.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-28 21:36:13
beküldve: 2009-02-28 21:31:04
(#14189) Jóccakát mindkettőtöknek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-28 21:18:46
(#14188) beküldve: 2009-02-28 21:18:05
(#14187) Na akkor meg kell zsarolni valamivel amit titkol, vagy számára fontos.
Akkor most azt kell megtudni, hogy mit titkol, vagy mi fontos neki...
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem, nem, nem, nem! Ugyanis nincs feltelepítve a Lineage II az egész gépen sehol. Tehát valahogy rá kéne venni tesómat, hogy telepítse fel a gépre.
Jahhogyezaprobléma!
Na akkor meg kell zsarolni valamivel amit titkol, vagy számára fontos.
Jelszó kilesés; miután bejelentkezett leütöd; sötöbö.
Ezt nem egészen értem...
Nem az a gond, hogy ő rendszergazda, és csak nála tudnál játszani? Hát akkor fel kell törni .....
Nem, nem, nem, nem! Ugyanis nincs feltelepítve a Lineage II az egész gépen sehol. Tehát valahogy rá kéne venni tesómat, hogy telepítse fel (a gépre). Mert még amit tesóm használ, az Uhu-Linux még azon sincs ott a Lineage II.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-28 21:14:25
Ezt nem egészen értem...
Nem az a gond, hogy ő rendszergazda, és csak nála tudnál játszani? Hát akkor fel kell törni .....
Akkor maradnak az aljasabb módszerek.
Esetleg felbérelhetné a helyi maffiát is...
Ezt nem egészen értem...
,,Hitler fején ugrálok!"
Hát, csak ez meg nem hiszem, hogy beválna tesómnál.
Akkor maradnak az aljasabb módszerek.