Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már vártalak Yaven!
Hát én eddig igen. Nagyából.

Más legalább hasznosan töltötte a napját?

Hát én eddig igen. Nagyából.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-01 16:45:09
(#14238) Sziasztok!
Mi ez a nagy csönd errefelé? Mindenkit elkapott a tavaszi fáradtság? Hol maradnak a napi 20 oldalak?
Ehh...én kivagyok. Pedig nem is csináltam semmi fárasztót.
Most igy belegondolva; közgázt másoltam, aztán leültem a gép elé mangát olvasni...micsoda teljesitmény
De itt a tavasz! Végre később sötétedik, nem fagy halálra az ember a hidegben! Kár, hogy jelenlegi "majd lefolyok a székről a fáradtságtól" állapotomban ezt nem tudom értékelni.
Mi ez a nagy csönd errefelé? Mindenkit elkapott a tavaszi fáradtság? Hol maradnak a napi 20 oldalak?

Ehh...én kivagyok. Pedig nem is csináltam semmi fárasztót.

De itt a tavasz! Végre később sötétedik, nem fagy halálra az ember a hidegben! Kár, hogy jelenlegi "majd lefolyok a székről a fáradtságtól" állapotomban ezt nem tudom értékelni.

Szerk: .., 2009-03-01 16:33:46
beküldve: 2009-03-01 16:01:46
(#14236) nos,ez nem igaz. VAN. Az egyik nagymester műve: Adolf ni Kotitsu. márjóideje szemezgetek vele

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
TOTAL FAIL.
Minden hülyeségből mangát csinálnak már...
Minden hülyeségből mangát csinálnak már...
...bezzeg egy jó második világháborús mangát b*sznak csinálni.
Szerk: .., 2009-03-01 15:21:36
Milyen snájdig legényt rajzoltak ebből a Charlesból. Elnemhiszem, megvan a délutáni röhögés. XD
Hejhó, Elsőtisztem! Büntessed az anatómiát! ^^
Tiszteletem Kapitány!
Örülök, hogy megvagyon a délutáni röhögés-adagod....
Sajnálatos módon az anatómia büntet engem.... Belegondolva felvehetnénk a kínzólistánkra!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Milyen snájdig legényt rajzoltak ebből a Charlesból. Elnemhiszem, megvan a délutáni röhögés. XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-01 14:43:14
(#14231) Délutánt!
Még tegnap este találtam, de csak ma jutott el az agyamig, hogy érdekelne titeket: [Link]
Az eszem megállt, mikor megláttam!
Még tegnap este találtam, de csak ma jutott el az agyamig, hogy érdekelne titeket: [Link]
Az eszem megállt, mikor megláttam!
*vissza a jegyzetek fölé*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerintetek C.C.-be Chrno-nak hogy lesz átírva a neve:"kronó"?
Akkor sokadszorra:
"Ha a forrásnyelv és a célnyelv különböző ábécét használ, előfordulhatna, hogy a lefordított szövegben megjelennének más ábécével írott zárványok, amelyek a forrásnyelv ábécéjét nem ismerő személyek számára értelmezhetetlenek. Ennek elkerülésére jöttek létre a különböző átírási rendszerek. Ezek általában igyekeznek az adott célnyelv hangzókészletéhez igazítva átírni az idegen ábécé jeleit, hogy az átírt szó célnyelvi kiejtését a lehető legjobban közelítsék a forrásnyelvi kiejtéshez."
Na már most Chrno neve eredetiben is latin betűről japánosított
még szép, hiszen "csehszlovák"!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-01 14:38:08
beküldve: 2009-03-01 14:37:09
(#14229) Szerintetek C.C.-be Chrno-nak hogy lesz átírva a neve:"kronó"?
Ez már az átírt név.

A Coraline-t én is nagyon várom, amióta (talán még itt) valaki megmutatta az előzetesét.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-01 13:41:00
beküldve: 2009-03-01 13:33:42
(#14226) Igen, hasonlít rá. Lányka, másik világ, csodák és rémségek.
Nem is nagyon kétséges, honnan van az alapötlet. A végeredmény viszont nem egy egyszerű koppintás. Annál több,szerencsére.
Hallgass a húgodra és nézzétek meg. (;
Szervusz Fisi! ^^
HÍR!!!
Aki még nem szerezte be a Ghibli-sorozatot, annak itt a remek alkalom! [Link]
Az új anime pedig a Tenger zúgása (Umi ga kikoeru) lesz;[Link]
Talán van esély arra, hogy megjelenjen nálünk a Princess Mononoke is? :nyálcsorgat:
Nem is nagyon kétséges, honnan van az alapötlet. A végeredmény viszont nem egy egyszerű koppintás. Annál több,szerencsére.
Hallgass a húgodra és nézzétek meg. (;
Szervusz Fisi! ^^
HÍR!!!
Aki még nem szerezte be a Ghibli-sorozatot, annak itt a remek alkalom! [Link]
Az új anime pedig a Tenger zúgása (Umi ga kikoeru) lesz;[Link]
Talán van esély arra, hogy megjelenjen nálünk a Princess Mononoke is? :nyálcsorgat:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-01 13:29:33