Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó akkor én mondjam a címemet???
Ha rákattintasz az avatáromra meglátod a MSN cimem

Exiled: megijedtem...

LOL ez kész! Micsoda mellébeszélés...
[Link]

Szerk: Yaven 2009-03-01 20:52:50
nos,mi legyen... jólvan megkegyelmezek neked,olvass futari ecchit, az felvilágosító jellegű alcím miatt

Ajjaj....érdekes lesz mindenesetre, főleg, hogy nemrég yaoit néztem

Morduk: Ok, felvehetsz

Jó akkor én mondjam a címemet???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
nos,mi legyen... jólvan megkegyelmezek neked,olvass futari ecchit, az felvilágosító jellegű alcím miatt

Ajjaj....érdekes lesz mindenesetre, főleg, hogy nemrég yaoit néztem

Morduk: Ok, felvehetsz

beküldve: 2009-03-01 20:44:59
(#14281) Yaven felvehetlek MSN-re?????
beküldve: 2009-03-01 20:42:11
(#14280) Fogalmam sincs.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Halihó! Mi a téma?
Néz vissza Sama!!!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 20:40:51
(#14278) Morduk: én tudom a cimem.

válasz: Letöltöttem az MsN-t Felvehetlek? *elkezd imádkozni hogy Yaven megtegye* Lécci...

beküldve: 2009-03-01 20:38:28
(#14276) nos,mi legyen... jólvan megkegyelmezek neked,olvass futari ecchit, az felvilágosító jellegű alcím miatt

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
fúú...nagyon gonosz leszek és azt mondom olvasd el a my balls-t é a futari ecchit.akkor megtudod,mit szeretek igazán

De ugye nem lesz tele xxx-es jelenettel? Ugye?

beküldve: 2009-03-01 20:33:43
(#14274) fúú...nagyon gonosz leszek és azt mondom olvasd el a my balls-t é a futari ecchit.akkor megtudod,mit szeretek igazán

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Veszekedtünk? Miért? Tényleg? O.o
am ecchimangák: (sok van,ez egy tömörített lista
):
Futari Ecchi, Ichigo 100%,Ai yori Aoshi,My Balls,Love Hina,Akuma na Eros-Virgin Crisis,Kanokon,Inumimi,Midori no Hibi ( bár nem annyira ecchis,csak 1-2 jelenet),Love Nista,Royale Seventeen,Onegai Teacher,Onegai Twins. ez a szűkített lista
am ecchimangák: (sok van,ez egy tömörített lista

Futari Ecchi, Ichigo 100%,Ai yori Aoshi,My Balls,Love Hina,Akuma na Eros-Virgin Crisis,Kanokon,Inumimi,Midori no Hibi ( bár nem annyira ecchis,csak 1-2 jelenet),Love Nista,Royale Seventeen,Onegai Teacher,Onegai Twins. ez a szűkített lista

Ehh...én is benéztem, a myvipes viccelődés tegnapelőtt volt

De ezek szerint csak a saját profilod bűvöletében vesztél el akkor

Na ne...ez a tömöritett lista? Ez sokk...válassz ki egyet és akkor abba nézek bele

Morduk: én tudom a cimem.

baniaa: Sakurazakába meg csomó német manga érkezett

Szia Aizen!

Szerk: Yaven 2009-03-01 20:33:29
beküldve: 2009-03-01 20:31:53
(#14272) beküldve: 2009-03-01 20:31:14
(#14271)
Szerk: Aizen 2009-03-01 20:34:35
beküldve: 2009-03-01 20:29:37
(#14270) Exiled: megnéztem a linket, amit adtál.....
...
Ez nem ér! Tele vannak CLAMP és Watase Yuu kötetekkel! Árgh! Pórázt kell kötnöm a mancsomra!
...
Ez nem ér! Tele vannak CLAMP és Watase Yuu kötetekkel! Árgh! Pórázt kell kötnöm a mancsomra!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-01 20:29:52