Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-01 20:23:33
(#14269) valaki tudja Yaven címét?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Veszekedtünk? Miért? Tényleg? O.o
am ecchimangák: (sok van,ez egy tömörített lista ):
Futari Ecchi, Ichigo 100%,Ai yori Aoshi,My Balls,Love Hina,Akuma na Eros-Virgin Crisis,Kanokon,Inumimi,Midori no Hibi ( bár nem annyira ecchis,csak 1-2 jelenet),Love Nista,Royale Seventeen,Onegai Teacher,Onegai Twins. ez a szűkített lista
szerk: akkor a lányok meg ne nézzék az 50 mangás yaoi részleget
am ecchimangák: (sok van,ez egy tömörített lista ):
Futari Ecchi, Ichigo 100%,Ai yori Aoshi,My Balls,Love Hina,Akuma na Eros-Virgin Crisis,Kanokon,Inumimi,Midori no Hibi ( bár nem annyira ecchis,csak 1-2 jelenet),Love Nista,Royale Seventeen,Onegai Teacher,Onegai Twins. ez a szűkített lista
szerk: akkor a lányok meg ne nézzék az 50 mangás yaoi részleget
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-01 20:13:41
beküldve: 2009-03-01 20:11:23
(#14267) Rendelhető japán magazinok listája - YOUNG KING OURS.
Tudtam én, hogy szeretni fogom ezt a boltot.
Tudtam én, hogy szeretni fogom ezt a boltot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Annyira imadok veletek dumizni, hogy (elvileg) begyuladt a szemem... És muszáj kamillázni...
Ugh, az rossz...bár lehet, hogy csak egy árpa Nekem is volt már 3x, először rohadtul fájt, másodszorra idegesitett, hogy már megint ott van, harmadszorra már nem érdekelt.
Annyira imadok veletek dumizni, hogy (elvileg) begyuladt a szemem... És muszáj kamillázni...
Ugh, az rossz...bár lehet, hogy csak egy árpa Nekem is volt már 3x, először rohadtul fájt, másodszorra idegesitett, hogy már megint ott van, harmadszorra már nem érdekelt.
beküldve: 2009-03-01 20:01:33
(#14264) Bence: Ha már II. VH... Sven Hassel könyveit ismered?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*megöleli a képernyőt* Yaven! *majd bólogat* Jól, és te?
*szintén megöleli a képernyőt, hogy átvegye a cyberölelést* Mostmár jól vagyok én is. Jót tett a kimozdulás, végre nem vagyok olyan fáradt Hogy telt a napod? Milyen animét/mangát láttál ma?
szerk: Szia Exiled! Tegnap úgy eltűntél...féltem, hogy megbántottalak valamivel. De ugye nincs harag?
És mondasz egy ecchi cimet? Kiváncsivá tettél, hogy pontosan milyen mangák is tetszenek neked
*megöleli a képernyőt* Yaven! *majd bólogat* Jól, és te?
*szintén megöleli a képernyőt, hogy átvegye a cyberölelést* Mostmár jól vagyok én is. Jót tett a kimozdulás, végre nem vagyok olyan fáradt Hogy telt a napod? Milyen animét/mangát láttál ma?
szerk: Szia Exiled! Tegnap úgy eltűntél...féltem, hogy megbántottalak valamivel. De ugye nincs harag?
És mondasz egy ecchi cimet? Kiváncsivá tettél, hogy pontosan milyen mangák is tetszenek neked
Szerk: Yaven 2009-03-01 19:56:51
beküldve: 2009-03-01 19:54:08
(#14261) óóó istenem! Most olvastam el az animeland angol rendelési listáját... mindegyik kedvenc ecchim ott van De nincs egy se 2000 alatt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szia Morduk! Na mizújs veled?
*megöleli a képernyőt* Yaven! *majd bólogat* Jól, és te?Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 19:21:19
(#14258) Hello mindenki!!!!
Hopsz elírtam, szóval Black Jack a címe. Az azonos című mozifilm, ami magyarul is megjelent, a manga alapján készült, de a dizájnt kicsit modernizálták.
Elvileg orvosi krimiről van szó, de nekem túl retro volt a megvalósítása és totál hazavágta a komolyan vehetőségét.
Elvileg orvosi krimiről van szó, de nekem túl retro volt a megvalósítása és totál hazavágta a komolyan vehetőségét.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-01 19:09:23
Hát igen, eléggé retro manga, az meg nem mindenkinek jön be. Spec. nekem se, én anno Black Jackel próbálkoztam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-01 19:04:51