Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A 3D pedig menő, csudajó lesz így nézni a Coralinet. ^^
Egyik barátnőm pont tegnp mesélt a Coraline-ról, hogy mennyire hasonlít az Alice-ra (de még nem tudtuk, hogy a moziban is megy), erre tessék, hazamegyek és a húgom rögtön azzal fogad, hogy majd megnézzük-e vele a moziban.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-01 13:02:18
(#14223) Arghhh, kiskalózok!
A Volt története úgy önmagában egy sablon maszlag amit méretes rózsaszín nyál esőkabátba öltöztettek.
A gömbbe zárt, idegbajos, tévéfüggő hörcsög mégis elviszi, azaz inkább elgurítja, egymaga a filmet a nézgető kategóriába.
A Volt története úgy önmagában egy sablon maszlag amit méretes rózsaszín nyál esőkabátba öltöztettek.
A gömbbe zárt, idegbajos, tévéfüggő hörcsög mégis elviszi, azaz inkább elgurítja, egymaga a filmet a nézgető kategóriába.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-01 11:47:54
(#14222) beküldve: 2009-03-01 11:21:48
(#14221) Jó reggelt mindenkinek ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-01 10:24:50
(#14220) heh,úgy néz ki én vagyok a legfiatalabb Tru mangafan
nekem csak júniusban lesz évfordulóm...
True pervert king haha
nekem csak júniusban lesz évfordulóm...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-01 10:53:40
beküldve: 2009-03-01 10:07:32
(#14219) beküldve: 2009-03-01 08:20:20
(#14218) beküldve: 2009-03-01 01:28:28
(#14217) beküldve: 2009-03-01 00:51:29
(#14216) Oh, én vasárnap leszek egy éve tag.... El se hiszem, milyen rég is volt az......Behalás.....
Nosztalgia? Ma ilyen napunk lenne?
Szerk: Ellépek aludni. Jóccakát!
Nosztalgia? Ma ilyen napunk lenne?
Szerk: Ellépek aludni. Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-01 01:04:52
Azannya. Már csak pontosan 2 hét és itt a 2 éves mangafan-member évfordulóm. :X
Ne fájdítsd a szívem. Hiányoznak azok a vontatottabb, Hellsingért rinyálós napok.
Mennyivel jobb is volt még akkor
Ne fájdítsd a szívem. Hiányoznak azok a vontatottabb, Hellsingért rinyálós napok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-03-01 00:41:50
Jajj, 1 éves évforduló. ^^ 1 éve regisztráltam erre az oldalra. Jajjj, most megint jól esik visszamenni egy kicsit az időbe.
Én már majdnem két éve... Mennyivel jobb is volt még akkor
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tejszínhabos vagy borotvahabos?
Kinek melyik. Tejszínhabos, oké. Borotvahabos.. kevésbé. meg az utóbbi biztos nem finom..
Jajj, 1 éves évforduló. ^^ 1 éve regisztráltam erre az oldalra. Jajjj, most megint jól esik visszamenni egy kicsit az időbe.
Szerk: Usagi-chan 2009-03-01 00:10:52
Az étel babos oldala.. Akarom mondani, az élet habos oldala..
Tejszínhabos vagy borotvahabos?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]