Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miért, mi volt vele a baj?
Nem szép a rajzolás és nem is a II. világháborúról szól.
Miért, mi volt vele a baj?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-01 17:51:39
(#14252) Oké, Adolf manga sztornó.
Úgy látszik nekem kell megrajzolnom azt a mangát, amit szívesen olvasnék.
Úgy látszik nekem kell megrajzolnom azt a mangát, amit szívesen olvasnék.
Ó lol. Azt hiszem egy ilyen jóvágású Charlesnek mindenki jobban örült volna (belértve a médiát is).
Nagyon édes.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Már vártalak Yaven!
Oh, köszi Kár, hogy most nem vagyok valami hasznavehető állapotban
Yume Tsuki: tök jó az avatárod! És irigyellek, hogy olyan energikus vagy!
Ugh, ez a Dianás boritó engem is eltántoritott attól, hogy beleolvassak...az a természetellenesen sárga haj...brrr...
Szia Miho!
Szerk: Yaven 2009-03-01 17:42:34
Tudom, majdnem odaírtam, hogy kivéve azt a **** Hetaliát. De inkább nem tettem, hogy ne sértsem meg a rajongókat.
Bevallom őszintén, már a borítótól megfutamodtam...
*kuncogórohamot kapott*
Jaj édes Artemisz! *kacag*
De legalább férfiasan bevallottad...
Miho: SZIÓÓÓÓ!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-01 17:36:02
beküldve: 2009-03-01 17:33:31
(#14247) Alister: Meg is nézted, vagy a borítótól visszarettentél?
Bevallom őszintén, már a borítótól megfutamodtam... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
LOL! Charles herceg ennyire sose volt bishi, de Diana mangahősnőnek született. Vajon a megcsalásokat és a viharos válásukat is taglalni fogja a manga?
Egen, Diana tipikus hősnő alkat volt. Én remélem, hogy mindent, tényleg mindent beleraknak a mangába.
Bár a második kötetig elérhető, már így is tele van veszekedésekkel.
Annyi gondom van vele, hogy el nem tudom képzelni, hogy Camilla egy ekkora dög lett volna.... .
Alister: Meg is nézted, vagy a borítótól visszarettentél?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-01 17:06:21
Még tegnap este találtam, de csak ma jutott el az agyamig, hogy érdekelne titeket: [Link]
Ez beteg... / "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-01 16:59:22
(#14243) Nagyjából én is azért hasznosan töltöttem el a mai napom,fogjuk rá.
Engem nem is fáraszt le annyira a tavasz jelenléte, sőt épp ellenkezőleg tele vagyok energiával
Ma végre mindent meg csináltam időben.
Amúgy hogy vagytok?
Engem nem is fáraszt le annyira a tavasz jelenléte, sőt épp ellenkezőleg tele vagyok energiával
Ma végre mindent meg csináltam időben.
Amúgy hogy vagytok?
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Még tegnap este találtam, de csak ma jutott el az agyamig, hogy érdekelne titeket: [Link]
Az eszem megállt, mikor megláttam!
Az eszem megállt, mikor megláttam!
LOL! Charles herceg ennyire sose volt bishi, de Diana mangahősnőnek született. Vajon a megcsalásokat és a viharos válásukat is taglalni fogja a manga?
Bence: második világháborús mangának ott van a Hetalia, most fut a belőle készült anime.
Mondjuk erősen a paródia kategóriába esik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-01 17:05:46
beküldve: 2009-03-01 16:57:22
(#14240)