Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na szépen vagyunk, mondhatom. Ilyenkor kell felkelni? Hát a kapitalizmust ki fogja építeni?
Reggelizni nem szoktam, mert nem vagyok magamnál és örülök, ha az alapvető létfentartó tevékenységekre képes vagyok. Most térek magamhoz a 6-os kelés után.
Naruto; ezt azért te sem gondoltad komolyan, ugye? Jó, persze-persze, szép meg jó, de azért...
Reggelizni nem szoktam, mert nem vagyok magamnál és örülök, ha az alapvető létfentartó tevékenységekre képes vagyok. Most térek magamhoz a 6-os kelés után.
Naruto; ezt azért te sem gondoltad komolyan, ugye? Jó, persze-persze, szép meg jó, de azért...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 12:24:00
beküldve: 2009-03-02 12:21:26
(#14313) Kérlek nyugtassatok meg hogy soha nem lesz vége a Narutonak!!! Mingyá elsírom magam...ezért élek...ezzel kelek fekszek...csak a manga, meg az anime...ennél jobb nincseeeeen
Az emberölősfajtát én sem díjazom ám... Szóval ha már ketten vagyunk papírkutyák asszem. De a mézesek... Ahhhh...
Én is most láblógatok, várom, hogy jelentkezzen a barátnőm, mert ha ráér, akkor elmegyek Vele Árkádba fülbevalót venni.
Ebéééd...? Ugyan már Kapitány... (*suttog* Én még csak most reggeliztem nemrég... )
Sziaaaa Naruto-kuuuun!*nemugrik a beteg nyakába, de azért nagyon örül neked* Hjajj Te... Jobbulást Neked!!!
Én is most láblógatok, várom, hogy jelentkezzen a barátnőm, mert ha ráér, akkor elmegyek Vele Árkádba fülbevalót venni.
Ebéééd...? Ugyan már Kapitány... (*suttog* Én még csak most reggeliztem nemrég... )
Sziaaaa Naruto-kuuuun!*nemugrik a beteg nyakába, de azért nagyon örül neked* Hjajj Te... Jobbulást Neked!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 12:14:51
beküldve: 2009-03-02 12:10:16
(#14311) Bocsi!Valamiért kétszer ment el...pedig csak egyszer kattintottam rá!
Köszi Kinokane!! Már jobban is vagyok!
Köszi Kinokane!! Már jobban is vagyok!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-02 12:15:47
beküldve: 2009-03-02 12:10:08
(#14310) Sziasztok srácok!!!Nem vagyok suliba mert úgy lebetegettem mint még eddig soha!Nyelni nem tok normálisan...így enni se nagyon készen vagyok mint a házifeladat!! Nem tudtok valamivel felvidítani?
Szervusztok Barbara-chan, Miho!
Egy tekézésen már túl vagyok és most láblógatás 3-ig, akkor utcu neki bonyolultnevű órára.
Pálinka; tudom, hogy papírkutya vagyok, de én valahogy nem élvezem a pálinkát, kivétel a mézes pálinka. De ezek a házi, emberölésre is alkalmas verziók tisztán a vesztem. Node, megmondtam, papírkutya vagyok.
Jöhetne az ebéd is már. -.o
Egy tekézésen már túl vagyok és most láblógatás 3-ig, akkor utcu neki bonyolultnevű órára.
Pálinka; tudom, hogy papírkutya vagyok, de én valahogy nem élvezem a pálinkát, kivétel a mézes pálinka. De ezek a házi, emberölésre is alkalmas verziók tisztán a vesztem. Node, megmondtam, papírkutya vagyok.
Jöhetne az ebéd is már. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-02 11:35:57
(#14308) Jó reggelt Mindenkinek!
Barbara-chan: Amúgy helyesen köszöntél, szinte mindegy, hogy pálinkás, vagy szakés... Mert
Amúgy hogy vagy?
És a többiek hogy vannak?
Barbara-chan: Amúgy helyesen köszöntél, szinte mindegy, hogy pálinkás, vagy szakés... Mert
a szaké is pálinka, mégpedig rizspálesz.
Dehát a jóóó magyar pálesznél nincs jobb a világon! Nyah de alkohol témát az OtaKucsmába... Amúgy hogy vagy?
És a többiek hogy vannak?
beküldve: 2009-03-02 08:27:50
(#14307) Pálinkás jóreggelt mindenkinek vagy inkább sake-s jó reggelt?
már kérdezni akartam Hanon, hogy miből van az avatarod?
már kérdezni akartam Hanon, hogy miből van az avatarod?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-02 04:30:17
(#14306) Reggelt srácok!
Hajnali fél öt vagyon, én pedig repesztek vissza a koliba! Juhú! *olyan álmos, hogy majd idehal, de azért örömtáncikál*
Legyetek jók a héten, ha tudtok! Majd azért néha megpróbálok felsunnyogni a lopott neten....
Sok integetés nektek!
Hajnali fél öt vagyon, én pedig repesztek vissza a koliba! Juhú! *olyan álmos, hogy majd idehal, de azért örömtáncikál*
Legyetek jók a héten, ha tudtok! Majd azért néha megpróbálok felsunnyogni a lopott neten....
Sok integetés nektek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-01 22:23:16
(#14305) Japán. Egy másik ország, másik kontinens, különböző kultúra és szokások.
DE EZ. Ezt nem hiszem el.
Most képzeljük el ugyanezt a műsort kicsiny hazánkban. Vajon milyen lenne a közönség reakciója? Jeez.
Schoolgirl edition, angol subbal.
DE EZ. Ezt nem hiszem el.
Most képzeljük el ugyanezt a műsort kicsiny hazánkban. Vajon milyen lenne a közönség reakciója? Jeez.
Schoolgirl edition, angol subbal.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-01 22:04:54
(#14304) nos, az orvosi ábrák és a röhögőgörcsök nem fognak elmúlni az egyszer biztos Bár a sztori egyre perverzebb...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
óóó,akkor még az elején vagy
Dehogyis, most vannak a "művelet" közepén...én azon röhögök, hogy milyen magyarázó szövegek és orvosi ábrák vannak közbe rajzolva Na meg az idióta fejeik
beküldve: 2009-03-01 21:51:18
(#14302) óóó,akkor még az elején vagy
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
2: A kedvencem,csak meg akartam izzazsztani vmi durvább mangával
Hát ez szép, mondhatom Bár inkább a röhögőgörcsöt hozta rám ez a manga
Exiled: Love Hina nem a kedvenced!!???? (Gy.k.: 2000 ft alatt van.)
1: kösz, majd akkor felírom az animecon-listára
2: A kedvencem,csak meg akartam izzazsztani vmi durvább mangával