Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-02 17:36:50
(#14359) helló mindenki ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Miért, mit csináltak?
Valláson körbeültünk, és kb 3-an beültek mögém, és egész órán a hajamat meg a székemet piszkálták. És mivel a fúvósok ma olimpiászon voltak, egyedül ültem, úgyh minden szünetben ott volt vmeik. -Jajj szegény, Zel, egyedül ül, Esztike itt hagyta. -kicsit lehet érzéketlen, meg mit tom én mi vaok, de ilyenkor vmeiket föl tudnám akasztani. A kezükre se tudnak ügyelni! -na most döntsd el h hülyék v hülyék?
Pár hülye srácot ha nem veszek figyelembe, ak jobb volt az átlag hétfőknél.
Miért, mit csináltak?
Szia Zoe! *integet*
Hogy vagy? Milyen napod volt?
Hogy vagy? Milyen napod volt?
Egész jó. Laza 2 zongoraóra, zeneelméleten vmi amerikaiak megtanitottak pár jazz fogást, angolon tesztet irtunk, ellógtam a fél magyart, mer a tanárnő megkért, h vigyek föl neki ezt meg azt. Pár hülye srácot ha nem veszek figyelembe, ak jobb volt az átlag hétfőknél.
És neked? Milyen volt a hérfő?
Helló Yaven!
Szerk: Zoé 2009-03-02 17:20:47
beküldve: 2009-03-02 17:16:36
(#14355) beküldve: 2009-03-02 17:13:26
(#14353) Jaj, 4 TZ? Akkor ti még egész jól jártok. Nekünk irodalom, és töri volt ma. Holnap vár egy kémia, holnapután egy matek, aztán egy angol, és még egy infokezelés is...
Hát akkor mi még tényleg egész jól jártunk! De a röpik még akkor is ott vannak... Utálok röpit írni. Nembaj majd kérek kimentést ahol lehet.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Amúgy mikor érnél rá az MSN-es megbeszélésre? Szeretném ha még ezen a héten sor kerülhetne rá Márpedig péntektől nem leszek
Bármikor ráérek, szinte mindig fent vagyok. Ha majd fent leszel, akkor majd írok, és megbeszélünk mindent.
Az se rossz... Asszem akkor én nem fogok elkezdeni a miatt siránkozni, hogy 12-én matek zh-m lesz
Amúgy mikor érnél rá az MSN-es megbeszélésre? Szeretném ha még ezen a héten sor kerülhetne rá Márpedig péntektől nem leszek
Szerk: Yaven 2009-03-02 16:54:10
beküldve: 2009-03-02 16:47:09
(#14349) Üdv!
Jaj, 4 TZ? Akkor ti még egész jól jártok. Nekünk irodalom, és töri volt ma. Holnap vár egy kémia, holnapután egy matek, aztán egy angol, és még egy infokezelés is...
(Múlthéten a 34-ből voltunk 14-en voltunk összesen. Hát igen, a fránya influenza... és így felhalmozódott a sok dolgozat..)
Jaj, 4 TZ? Akkor ti még egész jól jártok. Nekünk irodalom, és töri volt ma. Holnap vár egy kémia, holnapután egy matek, aztán egy angol, és még egy infokezelés is...
(Múlthéten a 34-ből voltunk 14-en voltunk összesen. Hát igen, a fránya influenza... és így felhalmozódott a sok dolgozat..)
Szerk: Usagi-chan 2009-03-02 16:47:49
beküldve: 2009-03-02 16:40:45
(#14348) Wáhhh, nekem erre a hétre 4 tz is jutott! Info, föci, kémia, töri...
Nekem most hálistennek csak matek és fizika.
Wáhhh, nekem erre a hétre 4 tz is jutott! Info, föci, kémia, töri...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."