Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-02 20:09:05
(#14389) jó estét mindenkinek!!!
mi a téma?
mi a téma?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
baniaa: nem gondoltam volna rólad, hogy szereted a VK-t
Miből nem gondoltad volna?
Azon gondokkozom, mennyi idő elteltável és milyen sebességgel fordulna le a székről egy ázsiai egy fincsi mézes-barackos után.
Elég gyorsan "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-02 19:51:04
(#14386) Jaj, de jó kis műsor ment egy német adón. Visual Kei, anime, és manga. Minden ami Japán, ja és egy AnimeConról is adtak részleteket..
beküldve: 2009-03-02 19:46:23
(#14385) Sziasztok megint!
Nem evett meg kutya, csak a felsőmet néztem meg...az egyik pántot rossz helyre tettem, szal azt javithatom ki
Nem evett meg kutya, csak a felsőmet néztem meg...az egyik pántot rossz helyre tettem, szal azt javithatom ki
beküldve: 2009-03-02 19:39:57
(#14384)
Szerk: Zoé 2009-03-02 19:41:43
mért, az hány fok körül mozog?
Átlagosan 15,5%
L0L. Azon gondokkozom, mennyi idő elteltável és milyen sebességgel fordulna le a székről egy ázsiai egy fincsi mézes-barackos után.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-02 19:37:17
(#14382)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 19:38:26
beküldve: 2009-03-02 19:34:29
(#14381) ajvévége na napnak...egész jó hétfő volt ahhoz képest,hogy gitárórán annyira fáradt voltam,hogy a tanár rohadtul lebaszott,hogy miért nem tok rendesen gitározni... Ezenfelül töri téz, az amcsi polgárháborúból és a birodalmak korából :S
doga sokaság:Áhh,az semmi. a suli szabályai szerint egy nap alatt 4 tz-t lehet írni. igen,tanáraink ezt kiküszöbölve írattak tz-t: Töri,fizika,biosz,földrajz meg röpdoga kémiából...
pálesz: Haverom mesélte,hogy nagyapja multkor főzött ágyaspáleszt,beleszagolt és attól bekönnyezett a szeme
doga sokaság:Áhh,az semmi. a suli szabályai szerint egy nap alatt 4 tz-t lehet írni. igen,tanáraink ezt kiküszöbölve írattak tz-t: Töri,fizika,biosz,földrajz meg röpdoga kémiából...
pálesz: Haverom mesélte,hogy nagyapja multkor főzött ágyaspáleszt,beleszagolt és attól bekönnyezett a szeme
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-02 19:35:05
beküldve: 2009-03-02 19:31:16
(#14380)
Szerk: baniaa3 2009-03-02 19:32:21
Hol vannak Yavenék?
megette a kutya
Nemtudok mit csinálni. Legalább valaki feljönne MSN-re! HUH....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hol vannak Yavenék?
megette a kutya
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-02 19:11:26
(#14377) Hol vannak Yavenék?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hy mindenki!
Heló
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-02 19:00:33
(#14375)