Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-02 20:09:05
(#14389) jó estét mindenkinek!!!
mi a téma?
mi a téma?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
baniaa: nem gondoltam volna rólad, hogy szereted a VK-t
Miből nem gondoltad volna?
Azon gondokkozom, mennyi idő elteltável és milyen sebességgel fordulna le a székről egy ázsiai egy fincsi mézes-barackos után.
Elég gyorsan 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-02 19:51:04
(#14386) Jaj, de jó kis műsor ment egy német adón.
Visual Kei, anime, és manga. Minden ami Japán, ja és egy AnimeConról is adtak részleteket..
Visual Kei, anime, és manga. Minden ami Japán, ja és egy AnimeConról is adtak részleteket..
beküldve: 2009-03-02 19:46:23
(#14385) Sziasztok megint!
Nem evett meg kutya, csak a felsőmet néztem meg...az egyik pántot rossz helyre tettem, szal azt javithatom ki
Nem evett meg kutya, csak a felsőmet néztem meg...az egyik pántot rossz helyre tettem, szal azt javithatom ki
beküldve: 2009-03-02 19:39:57
(#14384)
Szerk: Zoé 2009-03-02 19:41:43
mért, az hány fok körül mozog?
Átlagosan 15,5%
L0L. Azon gondokkozom, mennyi idő elteltável és milyen sebességgel fordulna le a székről egy ázsiai egy fincsi mézes-barackos után.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-02 19:37:17
(#14382)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 19:38:26
beküldve: 2009-03-02 19:34:29
(#14381) ajvévége na napnak...egész jó hétfő volt ahhoz képest,hogy gitárórán annyira fáradt voltam,hogy a tanár rohadtul lebaszott,hogy miért nem tok rendesen gitározni...
Ezenfelül töri téz, az amcsi polgárháborúból és a birodalmak korából :S
doga sokaság:Áhh,az semmi. a suli szabályai szerint egy nap alatt 4 tz-t lehet írni. igen,tanáraink ezt kiküszöbölve írattak tz-t: Töri,fizika,biosz,földrajz meg röpdoga kémiából...
pálesz: Haverom mesélte,hogy nagyapja multkor főzött ágyaspáleszt,beleszagolt és attól bekönnyezett a szeme
Ezenfelül töri téz, az amcsi polgárháborúból és a birodalmak korából :Sdoga sokaság:Áhh,az semmi. a suli szabályai szerint egy nap alatt 4 tz-t lehet írni. igen,tanáraink ezt kiküszöbölve írattak tz-t: Töri,fizika,biosz,földrajz meg röpdoga kémiából...
pálesz: Haverom mesélte,hogy nagyapja multkor főzött ágyaspáleszt,beleszagolt és attól bekönnyezett a szeme
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-02 19:35:05
beküldve: 2009-03-02 19:31:16
(#14380)
Szerk: baniaa3 2009-03-02 19:32:21
Hol vannak Yavenék?
megette a kutya
Nemtudok mit csinálni. Legalább valaki feljönne MSN-re! HUH....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hol vannak Yavenék?
megette a kutya
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-02 19:11:26
(#14377) Hol vannak Yavenék?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hy mindenki!
Heló
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-02 19:00:33
(#14375)