Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tutibiztos! Tavaly is meglehetett ott venni. (Későn vettem észre... pedig még voltam is bent előtte, simán megvehettem volna bakker Ehelyett meg álltam órákat a sorban. )
A fene... Barátnőm nagyon nem akarja felvenni a telót. Biztos még órája van... De nekem meg lassan mennem kéne Árkádba... Nem akarok egyedül menni. Lány létemre utálok vásárolni, csak akkor viselem jól a dolgot, ha van velem valaki, akivel jót lehet legalább közben beszélgetni.
A fene... Barátnőm nagyon nem akarja felvenni a telót. Biztos még órája van... De nekem meg lassan mennem kéne Árkádba... Nem akarok egyedül menni. Lány létemre utálok vásárolni, csak akkor viselem jól a dolgot, ha van velem valaki, akivel jót lehet legalább közben beszélgetni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 13:28:43
beküldve: 2009-03-02 13:20:55
(#14328) Talán a Sakurazakában is megvásárolható lesz Az itt van 2 utcányira!4 perc futva
heh..vajon mikortól lesz megvásárolható a Sakuraconra a jegy...
Who Knows...
Who Knows...
Nem tudom, de én is csak a startra várok, hogy megrohamozhassam az illetékes jegyárusokat.
beküldve: 2009-03-02 13:16:07
(#14326) Na itt vagyok megint...csak forraltam magamnak egy finom teát...Ettől legalább tudok nyelni egy ideig!! De nem sokat!Fáj a torkom mint az állat!
Who Knows...
Who Knows...
Ami mondjuk az első igazi fájdalmas döfés pesszimista szívembe az, hogy a Cowboy Bebop főszerepét a hírek szerint Keanu Reeves fogja játszani, mint Spike. O_x
A DN filmekért én se voltam oda. Megnéztem mert DN. No meg ott volt Kenichi, és jó fangirlként sóvárogtam kicsit, de nem ütött akkorát. Az anime aaaz ütött.
Naaaniiii??? Azt is megfilmesítiiik??? Keanu Reeves...??? Fhuh, ez már sok(k)!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 13:15:54
Ez a Death Note filmőrület nekem valahogy kimaradt. Azon kevesek közé tartozom, akiknek nagyon nem tetszett.
Ebből kiindulva a DB-től sem várék semmi egetrengető világmegváltást. Egy középbéna adaptációnak már örülhetnénk, de...
Ami mondjuk az első igazi fájdalmas döfés pesszimista szívembe az, hogy a Cowboy Bebop főszerepét a hírek szerint Keanu Reeves fogja játszani, mint Spike. O_x
Miho; sok sikert a tanuláshoz és a tervekhez. (;
Ebből kiindulva a DB-től sem várék semmi egetrengető világmegváltást. Egy középbéna adaptációnak már örülhetnénk, de...
Miho; sok sikert a tanuláshoz és a tervekhez. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 13:11:54
Kinokane te is betegállományban vagy amúgy otthon?
Istennő ments tőle!
Nem. Az én otthonlétemnek kicsit hosszabb oka van. Tavaly nem vettek föl egyetemre, és ezt az egy évet azzal töltöm, hogy angolt tanulok - lenyelvvizsgáztam, de újra kell cinálnom, ez egy másik sztori, és kb ugyanennyire hosszú - úgyhogy most újra angoloznom kell. Ha másodszorra sikerül az angol, elkezdem a japánt, vagy nyelvvizsgaszintre tornázom fel a németet. ÉS a tervek még itt vannak a fejemben, hogy mi mindent lehetne még csinálni.
Szóval kb ennyi.
Na ezutóbbiról még nem hallottam!
Há nem tom...L alakja jó japánosan...de Lighté...na az jó lenne eu szinten inkább...
Huh?...Most ugrott be..hoooogy Kinokane te is betegállományban vagy amúgy otthon?
Há nem tom...L alakja jó japánosan...de Lighté...na az jó lenne eu szinten inkább...
Huh?...Most ugrott be..hoooogy Kinokane te is betegállományban vagy amúgy otthon?
Nem vagyok nagy DB szakértő, de annyi fogalmam van a DB-kultuszról, hogy tudjam: sok rajongó a falat kaparja a film miatt. A barátnőm nagyon szereti a DB-t, és Ő is azt mondta, hogy tuti szar lesz.
Amúgy amcsik: Hallottam már olyasmit is, hogy a Death Note-ot is meg akarják venni, hogy megfilmesítsék... Ti erről tudtok valamit?
Amúgy amcsik: Hallottam már olyasmit is, hogy a Death Note-ot is meg akarják venni, hogy megfilmesítsék... Ti erről tudtok valamit?
Na váltsunk témát mertelsírom magam!!
Hallottatok az új Dragon Ball filmről?Szerintem gagyesz lesz a trailer alapján! Volt egy kiadás a 80 90 esévekben...azt megnéztem...és hát a trailerből ítélve full ugyanaz csak felújítva meg jobbára amcsi szereplőkkel!
Hallottatok az új Dragon Ball filmről?Szerintem gagyesz lesz a trailer alapján! Volt egy kiadás a 80 90 esévekben...azt megnéztem...és hát a trailerből ítélve full ugyanaz csak felújítva meg jobbára amcsi szereplőkkel!
Én is sok erőt merítek a történet mondanivalójából - és nem csak a Narutoéból. Kiragadom a lényeget, a filozófiát, és a saját életemhez idomítom.
Szóval nem nevetlek ki, ismerem az érzést!
Szóval nem nevetlek ki, ismerem az érzést!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 12:46:02
beküldve: 2009-03-02 12:36:17
(#14318) Lehet hogy nevetni fogsz de nekem a történet adja az erőt az álmaim eléréséhez komolyan...Hiszek olyan dolgokban amik90%hogy nem léteznek de ennyi erővel Isten sem létezik!
Na igen... Én is a többiekre gondolok...
Hinata meg... Hjajj... Kiszsívem megszakad.
A legutóbbi fejezet után én is elgondolkodtam ezen. Sajnos azt kell mondjam előbb-utóbb úgyis vége kell, hogy legyen. *buksisimi* Mondjuk ha Kishi-sensei így folytatja, még a sztori vége előtt harakirit követek el.
Na hja...de mindíg úgy gondolkodok hogy van még madara meg Sasuke meg orochi meg egy csomó másikellenség akit ki kell iktatni még! De ha Hinata most tényleg meghal há nem tom!!!
A legutóbbi fejezet után én is elgondolkodtam ezen. Sajnos azt kell mondjam előbb-utóbb úgyis vége kell, hogy legyen. *buksisimi* Mondjuk ha Kishi-sensei így folytatja, még a sztori vége előtt harakirit követek el.