Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-02 15:48:32
(#14344) mért, az hány fok körül mozog?
Átlagosan 15,5%
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-02 15:32:26
(#14341) lol axn scifi->méz és lóhere megy jap szinkronnalXD
azt nemtom van e felirat hozzá mivel nálunk egy axnes csathoz sincs alapbólXD
azt nemtom van e felirat hozzá mivel nálunk egy axnes csathoz sincs alapbólXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
hali mindenkinek!
mért, az hány fok körül mozog?
Aki a magyar/székely/európai pálinkához szokott, annak a szaké legfeljebb ipari mennyiségben lehet ártalmas
mért, az hány fok körül mozog?
-
Sziasztok mindenkik!
tudtam én is hogy rizspálinka de az első pálinkánál a magyarra gondoltam
Ami nem is meglepő. Aki a magyar/székely/európai pálinkához szokott, annak a szaké legfeljebb ipari mennyiségben lehet ártalmas Amúgy én se vagyok nagy bálinkázó, bár a mézes megoldásokra vevő vagyok *édesszájú*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-02 14:57:52
(#14338) HIDEG VAN!!!!!!!!!!!!!!!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Jó reggelt Mindenkinek!
Barbara-chan: Amúgy helyesen köszöntél, szinte mindegy, hogy pálinkás, vagy szakés... Mert
Amúgy hogy vagy?
És a többiek hogy vannak?
Barbara-chan: Amúgy helyesen köszöntél, szinte mindegy, hogy pálinkás, vagy szakés... Mert
a szaké is pálinka, mégpedig rizspálesz.
Dehát a jóóó magyar pálesznél nincs jobb a világon! Nyah de alkohol témát az OtaKucsmába... Amúgy hogy vagy?
És a többiek hogy vannak?
tudtam én is hogy rizspálinka de az első pálinkánál a magyarra gondoltam a másiknál meg a rizsre kinek mi ízlik jobban, de én annyira nem vok odáig a piáért
júj ez dúrva, axn-scifi megy a hátam mögött és épp anime délután vanXD
azt ne kérdezzétek a scifinek mi köze az animékhez, de mind1 legalább nappal is nézhetek majd méz és lóherét mert ha jól láttam az jön, azért örülök hogy véget ért a tsubasa kapitány iszonyatosan utálom
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-02 13:51:14
(#14335)
Szerk: baniaa3 2009-03-02 13:51:31
beküldve: 2009-03-02 13:48:53
(#14333) beküldve: 2009-03-02 13:47:15
(#14332) Hát igen a YouTube... az kemény agyölő. Én azt néztem az előbb, de már nem bírtam tovább. *agyhalott állapot*
Na ja!Én meg itthon döglök...de ha legalább lenne valami értelmes dolog amit csináljak...Youtube ot kényszerülök nézni....A Gyűrű Kúra!! Nem olyan rossz...de kb 17 részes