Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azt fogom tenni, kösz szépen
Amúgy sztem ebből csak HC verzió létezik.
Exiled: tegnap megnézegettem az ecchidet a 23. fejezetig. Teljesen leamortizálta az agyamat.
Az első néhány fejezet még poén volt a felvilágositó manga jelleg miatt, de aztán egyre idegesitőbb lett.
Komolyan nem értem, hogy hogyan jelenhetett meg annyi fejezet ebből.
Mármint a szereplők gyengék, a történet
és még a xxx jelenetek sem izgalmasak!
És mi van azokkal a testvérekkel? Te jó ég!
Azért a rajzoló és forditók megjegyzésein röhögtem egy sort

Exiled: tegnap megnézegettem az ecchidet a 23. fejezetig. Teljesen leamortizálta az agyamat.

naná,hogy van... az ISBN a könyvtári besorolás... nagy különbség!
Persze, és majd a bilibe lóg a kezem...
Nem könyvtári besorolás, hanem "a könyvek nyilvántartására szolgáló nemzetközi szabványos számrendszerhez tartozó azonosítószám". (Yes, I can use Wikipedia.)
Egyébként Yaven: a 13 számjegyű kábé ugyanaz, mint a 10 számjegyű, csak tartalmaz még 3 ellenőrző számjegyet.
Szerk: .., 2009-03-02 20:52:55
...

KO!
*bugyuta mosollyal néz maga elé*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 20:49:42
neeeeeeee
ez beteg

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én a Death Note Another Note-ot ISBN-142151883X számmal találtam meg.
Bestsellernek szépen írsz egy e-mailt, hogy ezt a című mangát szeretnéd megvenni, te ezzel az ISBN számmal találtad, ők meg válaszolnak, hogy jó-e. Valószínűleg az lesz.
Én amikor árajánlatot kértem tőlük mindig csak szerzőt és címet írtam, ők pedig a válaszban feltüntették az ISBN-t is.
Ugye HC kidásban veszed meg? Vagy csak én vagyok ilyen mániákus és amiből van HC, abból csakazt? (%
Bestsellernek szépen írsz egy e-mailt, hogy ezt a című mangát szeretnéd megvenni, te ezzel az ISBN számmal találtad, ők meg válaszolnak, hogy jó-e. Valószínűleg az lesz.
Én amikor árajánlatot kértem tőlük mindig csak szerzőt és címet írtam, ők pedig a válaszban feltüntették az ISBN-t is.
Ugye HC kidásban veszed meg? Vagy csak én vagyok ilyen mániákus és amiből van HC, abból csakazt? (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 20:42:39
beküldve: 2009-03-02 20:37:30
(#14399) Jaj-jaj... ez nagy büntető lesz, de kötelező megnézni. Ajánlatos nem billentyű közelében, mert nyálfolyás állhat fent.. és a bili/pelenka, akármi.. XD
[Link]
[Link]
Ismerőses eset...nyújtod nekik a kisujjadat, erre az egész karod kell nekik
(most igy belegondolva; ez vmi horrornak is beillene
)
ISBN-es probléma: a DN Another Note-ról van szó. Rákerestem amazon.com-on, ezt hozta ki: Product Details:
* ISBN-10: 142151883X
* ISBN-13: 978-1421518831
És a szám a bestsellerses ajánlatkéréshez kéne.
szerk:Azta, most jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között: az egyik 10 számjegyű, a másik meg 13! *az év felfedezése!
*
No mind1, beirom az egyiket, aztán meglássuk

ISBN-es probléma: a DN Another Note-ról van szó. Rákerestem amazon.com-on, ezt hozta ki: Product Details:
* ISBN-10: 142151883X
* ISBN-13: 978-1421518831
És a szám a bestsellerses ajánlatkéréshez kéne.

szerk:Azta, most jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között: az egyik 10 számjegyű, a másik meg 13! *az év felfedezése!

No mind1, beirom az egyiket, aztán meglássuk

Szerk: Yaven 2009-03-02 20:39:30
Ember, ez nem segitség....

mire? hogyan? hova kell ezt írnod és miért?azzal hogy azt kérdezed,hogy ISBN 10 vagy 13 nem mond semmit

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Miből nem gondoltad volna?

Az előző avatárjaid, a korod és a nemed alapján csupán...

Szia rapider!

Hello hogy vagytok?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-02 20:25:23
(#14395) Hogy én hogy utálom a szívesség munkákat. Naná, hogy ellentmondani nem tudó kisdobos vagyok, aki először elvállalja, mondván, úgyis csak egyszeri alkalomról van szó. Naivitásomat a másik fél természetesen jól kihasználja és a munka állandósul. Ezek után itt görnyedek egy kupacnyi fordítani való előtt és a fülemre az extázisban lévő hajcsárok nyála verődik. -.o
Így most kezdem kezdek inkább pálinka párti lenni.
A tegnap elkezdett, önostorzó amatőr, hendikepes itthoni fitneszprogramot pedig már is megszegtem. Jól beintettem az egészséges életemnek.
Yaven; az ISBN nem valami nagyon hosszú számsorból szokott állni?
Ötlet egy; keressé rá guglén, hogy mi a kettő között a különbség
Ötlet kettő; nemt'om, mutassad meg, hátha kiokoskodunk valamit
Így most kezdem kezdek inkább pálinka párti lenni.
A tegnap elkezdett, önostorzó amatőr, hendikepes itthoni fitneszprogramot pedig már is megszegtem. Jól beintettem az egészséges életemnek.
Yaven; az ISBN nem valami nagyon hosszú számsorból szokott állni?
Ötlet egy; keressé rá guglén, hogy mi a kettő között a különbség
Ötlet kettő; nemt'om, mutassad meg, hátha kiokoskodunk valamit
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 20:28:08
Ember, ez nem segitség....

beküldve: 2009-03-02 20:21:53
(#14393) naná,hogy van... az ISBN a könyvtári besorolás... nagy különbség!
beküldve: 2009-03-02 20:19:43
(#14392) Szerintetek mi a különbség az ISBN-10 és az ISBN-13 szám között?
És egy könyv rendelésnél melyiket adjam meg?

beküldve: 2009-03-02 20:16:12
(#14391) Fogalmam sincs
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Miből nem gondoltad volna?

Az előző avatárjaid, a korod és a nemed alapján csupán...

Szia rapider!