Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azt fogom tenni, kösz szépen Amúgy sztem ebből csak HC verzió létezik.
Exiled: tegnap megnézegettem az ecchidet a 23. fejezetig. Teljesen leamortizálta az agyamat. Az első néhány fejezet még poén volt a felvilágositó manga jelleg miatt, de aztán egyre idegesitőbb lett. Komolyan nem értem, hogy hogyan jelenhetett meg annyi fejezet ebből. Mármint a szereplők gyengék, a történet és még a xxx jelenetek sem izgalmasak! És mi van azokkal a testvérekkel? Te jó ég! Azért a rajzoló és forditók megjegyzésein röhögtem egy sort
Exiled: tegnap megnézegettem az ecchidet a 23. fejezetig. Teljesen leamortizálta az agyamat. Az első néhány fejezet még poén volt a felvilágositó manga jelleg miatt, de aztán egyre idegesitőbb lett. Komolyan nem értem, hogy hogyan jelenhetett meg annyi fejezet ebből. Mármint a szereplők gyengék, a történet és még a xxx jelenetek sem izgalmasak! És mi van azokkal a testvérekkel? Te jó ég! Azért a rajzoló és forditók megjegyzésein röhögtem egy sort
naná,hogy van... az ISBN a könyvtári besorolás... nagy különbség!
Persze, és majd a bilibe lóg a kezem...
Nem könyvtári besorolás, hanem "a könyvek nyilvántartására szolgáló nemzetközi szabványos számrendszerhez tartozó azonosítószám". (Yes, I can use Wikipedia.)
Egyébként Yaven: a 13 számjegyű kábé ugyanaz, mint a 10 számjegyű, csak tartalmaz még 3 ellenőrző számjegyet.
Szerk: .., 2009-03-02 20:52:55
... ... Ne... NEEE...!!!*nézi a videót és érzi, hogy folyamatosan leépül az agya* HAGYD ABBAAAAA!!!
KO!
*bugyuta mosollyal néz maga elé*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 20:49:42
neeeeeeee ez beteg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én a Death Note Another Note-ot ISBN-142151883X számmal találtam meg.
Bestsellernek szépen írsz egy e-mailt, hogy ezt a című mangát szeretnéd megvenni, te ezzel az ISBN számmal találtad, ők meg válaszolnak, hogy jó-e. Valószínűleg az lesz.
Én amikor árajánlatot kértem tőlük mindig csak szerzőt és címet írtam, ők pedig a válaszban feltüntették az ISBN-t is.
Ugye HC kidásban veszed meg? Vagy csak én vagyok ilyen mániákus és amiből van HC, abból csakazt? (%
Bestsellernek szépen írsz egy e-mailt, hogy ezt a című mangát szeretnéd megvenni, te ezzel az ISBN számmal találtad, ők meg válaszolnak, hogy jó-e. Valószínűleg az lesz.
Én amikor árajánlatot kértem tőlük mindig csak szerzőt és címet írtam, ők pedig a válaszban feltüntették az ISBN-t is.
Ugye HC kidásban veszed meg? Vagy csak én vagyok ilyen mániákus és amiből van HC, abból csakazt? (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 20:42:39
beküldve: 2009-03-02 20:37:30
(#14399) Jaj-jaj... ez nagy büntető lesz, de kötelező megnézni. Ajánlatos nem billentyű közelében, mert nyálfolyás állhat fent.. és a bili/pelenka, akármi.. XD
[Link]
[Link]
Ismerőses eset...nyújtod nekik a kisujjadat, erre az egész karod kell nekik (most igy belegondolva; ez vmi horrornak is beillene )
ISBN-es probléma: a DN Another Note-ról van szó. Rákerestem amazon.com-on, ezt hozta ki: Product Details:
* ISBN-10: 142151883X
* ISBN-13: 978-1421518831
És a szám a bestsellerses ajánlatkéréshez kéne.
szerk:Azta, most jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között: az egyik 10 számjegyű, a másik meg 13! *az év felfedezése! *
No mind1, beirom az egyiket, aztán meglássuk
ISBN-es probléma: a DN Another Note-ról van szó. Rákerestem amazon.com-on, ezt hozta ki: Product Details:
* ISBN-10: 142151883X
* ISBN-13: 978-1421518831
És a szám a bestsellerses ajánlatkéréshez kéne.
szerk:Azta, most jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között: az egyik 10 számjegyű, a másik meg 13! *az év felfedezése! *
No mind1, beirom az egyiket, aztán meglássuk
Szerk: Yaven 2009-03-02 20:39:30
Ember, ez nem segitség.... ISBN-10, vagy ISBN-13 ???
mire? hogyan? hova kell ezt írnod és miért?azzal hogy azt kérdezed,hogy ISBN 10 vagy 13 nem mond semmit
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Miből nem gondoltad volna?
Az előző avatárjaid, a korod és a nemed alapján csupán...
Szia rapider!
Hello hogy vagytok?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-02 20:25:23
(#14395) Hogy én hogy utálom a szívesség munkákat. Naná, hogy ellentmondani nem tudó kisdobos vagyok, aki először elvállalja, mondván, úgyis csak egyszeri alkalomról van szó. Naivitásomat a másik fél természetesen jól kihasználja és a munka állandósul. Ezek után itt görnyedek egy kupacnyi fordítani való előtt és a fülemre az extázisban lévő hajcsárok nyála verődik. -.o
Így most kezdem kezdek inkább pálinka párti lenni.
A tegnap elkezdett, önostorzó amatőr, hendikepes itthoni fitneszprogramot pedig már is megszegtem. Jól beintettem az egészséges életemnek.
Yaven; az ISBN nem valami nagyon hosszú számsorból szokott állni?
Ötlet egy; keressé rá guglén, hogy mi a kettő között a különbség
Ötlet kettő; nemt'om, mutassad meg, hátha kiokoskodunk valamit
Így most kezdem kezdek inkább pálinka párti lenni.
A tegnap elkezdett, önostorzó amatőr, hendikepes itthoni fitneszprogramot pedig már is megszegtem. Jól beintettem az egészséges életemnek.
Yaven; az ISBN nem valami nagyon hosszú számsorból szokott állni?
Ötlet egy; keressé rá guglén, hogy mi a kettő között a különbség
Ötlet kettő; nemt'om, mutassad meg, hátha kiokoskodunk valamit
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 20:28:08
Ember, ez nem segitség.... ISBN-10, vagy ISBN-13 ???
beküldve: 2009-03-02 20:21:53
(#14393) naná,hogy van... az ISBN a könyvtári besorolás... nagy különbség!
beküldve: 2009-03-02 20:19:43
(#14392) Szerintetek mi a különbség az ISBN-10 és az ISBN-13 szám között? És egy könyv rendelésnél melyiket adjam meg?
beküldve: 2009-03-02 20:16:12
(#14391) Fogalmam sincs
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Miből nem gondoltad volna?
Az előző avatárjaid, a korod és a nemed alapján csupán...
Szia rapider!