Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezért a pokol tüzén fogsz elégni. Jolieban még úgy ahogy egyetértek, mondjuk például a Beowulf-beli "alakításában" nem a színészi tehetsége miatt szerettem.
De kérdeném tőled: hány Eastwood filmet láttál mondjuk 2006 óta?
Ne máá, azt hittem, hogy csak South Park nemnézésért lehet oda kerülni... gyanús vagy te nekem, remélem nem az ördöggel cimborálsz... A hasonlat csak különvélemény amit a gyenge televiziózási kultúrámból merítve öntöttem a vájuba. Valószínüleg egy hardcore CE rajongó erről máshogy vélekedik...
Ezért a pokol tüzén fogsz elégni. Jolieban még úgy ahogy egyetértek, mondjuk például a Beowulf-beli "alakításában" nem a színészi tehetsége miatt szerettem.
Ki beszél itt westernről?
Mondjuk vitathatatlan, hogy Eastwood névtelen ember alakítása nagy volt, de én most speciel idősebbkori alkotásaira gondoltam, amiket ő rendezett. Persze a legjobb, amiben még ő is a főszereplő. Így kell ezt csinálni(é).
Mondjuk vitathatatlan, hogy Eastwood névtelen ember alakítása nagy volt, de én most speciel idősebbkori alkotásaira gondoltam, amiket ő rendezett. Persze a legjobb, amiben még ő is a főszereplő. Így kell ezt csinálni(é).
Eastwood már csak olyan mint Angelina Jolie; most már minden filmjében terhes Lara Croftot fog játszani... More!
No, no more...
Szerk: wakka 2009-03-02 22:43:09
Sztem az a jó benne! De persze mindenkinek megvan a maga véleménye. Anyukám pl. egyiket sem birja elviselni, pedig amúgy jó humorérzéke van
Ah, AIC klippeket kezdtem el nézni...micsoda izlésem volt 16 évesen.
Ah, AIC klippeket kezdtem el nézni...micsoda izlésem volt 16 évesen.
Ki beszél itt westernről?
Közérdekű közlemény:
Mindenki nézzen Clint Eastwoodot, és akkor jó lesz neki. Na.
Ha már western akkor El Topo - főleg ha a teljes verzió, habár a Youtube-on fellelhető apróbb cikkejek is magukért beszélnek. (főleg hogy csak azokhoz volt szerencsém )
Gyerekek, a mai részben is tanultam valami újat; Jodorovsky mester nem csak a képregények terén tud beteget alkotni...
Leslie Nielsen filmen elaludni? Azt meg hogy? Ez már majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy Mr Bean nem vicces!
Nem tudom, szvsz tele van elcsépelt poénokkal meg "jajjdejópofaakaroklenni&q uot; erőltetett jelenetekkel.
Szerk: .., 2009-03-02 22:26:53
Leslie Nielsen filmen elaludni? Azt meg hogy? Ez már majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy Mr Bean nem vicces!
Ha valami igazán vicces kell, én maradok a Leslie Nielsen filmeknél
Ne haragudj, de én meg azokon alszom el.
Közérdekű közlemény:
beküldve: 2009-03-02 22:20:29
(#14440) Fúú, 6 percig birtam nézni a South Parkot, új rekord!
De ez tényleg nem az én műfajom.
De ez tényleg nem az én műfajom.
A fórum irodalmibb/filozófikusabb részének felteszem a kérdést,melyre teljes, egyenes választ még nem tudtam kapni. szentetek mi lehet a válasz?:
Ha az erdőben kidől egy fa,de senki sincs ott,hogy hallja,akkor az a fa tényleg adott ki hangot?
Ha az erdőben kidől egy fa,de senki sincs ott,hogy hallja,akkor az a fa tényleg adott ki hangot?
Tessék egy kocc egyenes (majdnem) válsz: ha te összesz@rod magadat és senki se volt a helyszínen, hogy konstatálja, attól még sz@ros a hátsód akárhogyis állítod hogy semmit se hallottál...
Ez éppen így jó x3 am meg azért tettem fel így,mert így van egyszerűen megfogalmazva és egy non jó könyvben is így olvastam
Biztos...
Yaven: nem is. Nagyon is jó. Én a Simpsonst is imádom. Ennyit fűznék hozzá (a kép önmagáért beszél):
Szerk: .., 2009-03-02 22:17:16
Akkor talán nem ilyen környezetben kellett volna megfogalmaznod. Akkor talán még értelme is lenne.
Ez éppen így jó x3 am meg azért tettem fel így,mert így van egyszerűen megfogalmazva és egy non jó könyvben is így olvastam
szerk: jóéjt,majd holtam elolvasom a válaszokat,mára fáradt vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-02 22:12:54
Yaven; itt választ kaphatsz a kérdésedre. (;
A "ad-e ki hangot a fa..." dolog hoz pedig, ti is egy globális fa összeeskövést véltek felfedezni? :összeesküvés elmélet:
Simpson család metál! Ez tudott. Kár, hogy a Comedy Central nem vásárolta, vagy csak még nem akarja leadni a későbbi évadokat is.
A "ad-e ki hangot a fa..." dolog hoz pedig, ti is egy globális fa összeeskövést véltek felfedezni? :összeesküvés elmélet:
Simpson család metál! Ez tudott. Kár, hogy a Comedy Central nem vásárolta, vagy csak még nem akarja leadni a későbbi évadokat is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 22:11:07