Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-02 21:38:37
(#14419) *greatoldones*
Már annyiszor használod ezt így csillagok között, hogy kéne külön szmájlit készíteni ehhez.
Great Old Ones csoportkép?
Ugyan, Kapitány Uram... Annak a kerítésnek már nyoma sincs...
Hát igen.
,,Hitler fején ugrálok!"
Annak a kerítésnek már nyoma sincs...
Jóvanna... akkor még tök jó ötletnek tűnt elcserélni egy láda vodkára... *greatoldones*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A legkirívóbb eset azonban, mely a feltételezhetően a sorozathoz (Death Note) köthető Belgiumban történet. 2007. szeptember 28-án egy azonosítatlan fehér férfi maradványai mellett két cetlit találtak, melyen a „Watashi wa Kira dess” (helyesen és magyaros átírásban „Vatasi va Kira deszu”, vagyis „én vagyok Kira”) üzenet állt. A bűncselekmény Belgiumban „mangamoord” azaz „mangagyilkosság” néven vált ismertté.
Atyám! Te jószagú...
,,Hitler fején ugrálok!"
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés. ^^
Ugyan, Kapitány Uram... Annak a kerítésnek már nyoma sincs...
beküldve: 2009-03-02 21:13:19
(#14412) Ohh my good! Ki volt az az elmebeteg?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
A legkirívóbb eset azonban, mely a feltételezhetően a sorozathoz (Death Note) köthető Belgiumban történet. 2007. szeptember 28-án egy azonosítatlan fehér férfi maradványai mellett két cetlit találtak, melyen a „Watashi wa Kira dess” (helyesen és magyaros átírásban „Vatasi va Kira deszu”, vagyis „én vagyok Kira”) üzenet állt. A bűncselekmény Belgiumban „mangamoord” azaz „mangagyilkosság” néven vált ismertté.
Na ne szivass...! Istennőm... Ez kemény!
szerk.: Sziiiaaa Aizen-sama!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-02 21:12:05
beküldve: 2009-03-02 21:11:23
(#14409) Sziasztok! ^^ Vagyis inkább Jó éjt! Megyek! ^^
Jó éjt, álmodj szépeket!
Amúgy ezt most találtam, eléggé durva :
beküldve: 2009-03-02 21:06:17
(#14407) jelenleg a 26. fejezetet kezdem,de nekem még tetszik^^
Téged ismerve biztos a testvérek miatt tetszik (főleg a "főhősnő" huga miatt, igaz? ). De azt kérlek ismerd be, hogy a főszereplő egy lúzer. (nem is kicsit, naggyon )
beküldve: 2009-03-02 21:02:07
(#14405) jelenleg a 26. fejezetet kezdem,de nekem még tetszik^^
am bence: Bocs, én kevertem akk össze vmivel...
am bence: Bocs, én kevertem akk össze vmivel...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"