Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven: a pokol tüzében fogsz elégni, hogy nem nézel South Parkot.
Sejthettem volna, hogy valmi ilyen forrából van South park sztem iszonyat igénytelen...de a Simpson családot szeretem
Akkor talán nem ilyen környezetben kellett volna megfogalmaznod. Akkor talán még értelme is lenne.
Vazz,ez egy filozófikus kérdés x3 nem az a kérdés,hogy ad-e ki hangot,ez alap,fizika. de ha nincs ott senki hogy hallja,akkor eggyáltalán tudja-e valaki,hogy az már nincs ott?
Nem tök mindegy? Mármint környezetvédelmi szempontból talán nem, de amúgy?
Bence: mi volt ez az erdei állatkás megszólalás?
beküldve: 2009-03-02 22:01:05
(#14431) Vazz,ez egy filozófikus kérdés x3 nem az a kérdés,hogy ad-e ki hangot,ez alap,fizika. de ha nincs ott senki hogy hallja,akkor eggyáltalán tudja-e valaki,hogy az már nincs ott?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem elrontani, hanem válaszoltam. Máskor jelezd, ha nem kívánsz rá választ kapni.
És igen, akkor is érzékelhető.
Parasikoly: Bizony, ha más nem, akkor Az Erdei Állatkák, akik várják az Antikrisztus eljövetelét.
És igen, akkor is érzékelhető.
Parasikoly: Bizony, ha más nem, akkor Az Erdei Állatkák, akik várják az Antikrisztus eljövetelét.
Szerk: .., 2009-03-02 22:00:23
beküldve: 2009-03-02 21:59:06
(#14429) Csudamókás. Szerződést fordítani metál! -.o
De legalább már csak 3 oldal van hátra. Nagyon jó vagy, Para, nagyon jó vagy.
Exiled; ha úgy vesszük, az erdőben mindig van valaki. Nem ember, de az állatvilág boldogan képviselteti magát.
De legalább már csak 3 oldal van hátra. Nagyon jó vagy, Para, nagyon jó vagy.
Exiled; ha úgy vesszük, az erdőben mindig van valaki. Nem ember, de az állatvilág boldogan képviselteti magát.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-02 22:04:52
Yaven: WTF?
Fizikán tanultunk ilyesmiről, hogy mi is a hang, meg stb. Kár, hogy már teljesen elfelejtettem
Aizen: Jó éjszakát!
WTF? EGy ilyen gyönörő filozófikus kérdést ilyen válasszal elrontani x3
A lényeg az,hogy egy hangot kiadó esemély,pl ha kidől egy fa,akkor is érezhető(hallható) ha senki sincs ott,hogy érezze?(hallja?)
A lényeg az,hogy egy hangot kiadó esemély,pl ha kidől egy fa,akkor is érezhető(hallható) ha senki sincs ott,hogy érezze?(hallja?)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor már csak az a kérdés miért dűlt el.
Miért lenne kérdéses? Az alapprobléma szempontjából lényegtelen.
Szerk: Aizen 2009-03-02 21:55:14
Szerk: .., 2009-03-02 21:54:06
beküldve: 2009-03-02 21:52:23
(#14422) A fórum irodalmibb/filozófikusabb részének felteszem a kérdést,melyre teljes, egyenes választ még nem tudtam kapni. szentetek mi lehet a válasz?:
Ha az erdőben kidől egy fa,de senki sincs ott,hogy hallja,akkor az a fa tényleg adott ki hangot?
Ha az erdőben kidől egy fa,de senki sincs ott,hogy hallja,akkor az a fa tényleg adott ki hangot?
beküldve: 2009-03-02 21:48:38
(#14421)
Szerk: Aizen 2009-03-02 21:48:58