Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-03 20:47:48
(#14494) nem... azt mondja,nincs helyismeretünk és nem tudjuk, hol van rendőr,ha kizsebelnek minket...
Ha kizsebelnek, akkor már tök mindegy...
BTW kosarast leszúrtak? Nem hallottam róla...
hello mi a téma?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
megelehet...tesómnaki 18 évesen jó ideig,titokban kellett járnia szegedre bulizni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-03 18:16:14
(#14490) Hát én itt szövegelek, de engem se engednének el. Kezdjük ott, h nem is lenne aki elkisérjen, ha lenne se engednének vele, aztán meg csak azt kellene meghallaniuk, h olyanokkal akarok találkozni, akiket ők nem ismernek. -a fejemben hallom a gyönyörű metaforákat amit az eszemre mondanának....
Sztem minden szülő csak jót akar, de néha túlzásba viszi,- vagy: még nem vette észre h 2009 van -utóbbi van nálunk.-
Sztem minden szülő csak jót akar, de néha túlzásba viszi,- vagy: még nem vette észre h 2009 van -utóbbi van nálunk.-
Szerk: Zoé 2009-03-03 18:34:22
Nincsenek neked egy kicsit paranoid szüleid? O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
nem... azt mondja,nincs helyismeretünk és nem tudjuk, hol van rendőr,ha kizsebelnek minket...
Ha kizsebelnek, akkor már tök mindegy...
BTW kosarast leszúrtak? Nem hallottam róla...
beküldve: 2009-03-03 18:06:51
(#14487) Parasikoly: LOL- de az ötlet nem rossz.
Na ak Exiled számolj csak: vagy te, az unokatesód, meg a Kapitány. kaptál két testőrt az útra + még akik innen is ott lesznek a conon.
Könyörgés: Nem mész egyedül, nem mész egy csapattal sem-oda-,de ismered akik kisérnének. Kik azok? Ismerősök. De kik? -na ebből már nem tok kiutata......
Na ak Exiled számolj csak: vagy te, az unokatesód, meg a Kapitány. kaptál két testőrt az útra + még akik innen is ott lesznek a conon.
Könyörgés: Nem mész egyedül, nem mész egy csapattal sem-oda-,de ismered akik kisérnének. Kik azok? Ismerősök. De kik? -na ebből már nem tok kiutata......
Szerk: Zoé 2009-03-03 18:08:57
beküldve: 2009-03-03 18:05:39
(#14486) nos,a csoportos vonulás,azért nincs megmondva,mert attól tartok,még annyira sem tartana biztonságban egy csapat netes arccal
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
No és azt nem fogadják el, hogy valószínűleg nem kettesben fogtok lófrálni, hanem kotériába verődve vonulunk, kézen fogva, vidám gyerekdalokat énekelve?
Pölö én egy helyről indulnék veletek, ha jól tudom.
Nem vagyok valami nagy darab, de
Pölö én egy helyről indulnék veletek, ha jól tudom.
Nem vagyok valami nagy darab, de
ágyékon fejelek bárkit és onnantól kezdve, mikor már a földön van nem ellenfél. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-03 17:56:13
(#14484) Exiled: nem mondom, apud felkészült. Ha nem a felelőtlenséggel ak a rendőrökkel van a baj. Hát...
pl érvelés: ha nem túl szúfolt helyen, de azér emberek közt vagytok, ak általában ott van rendőr is, v legalábbis erre a tolvajok gondolhatnának...-asszem
pl érvelés: ha nem túl szúfolt helyen, de azér emberek közt vagytok, ak általában ott van rendőr is, v legalábbis erre a tolvajok gondolhatnának...-asszem
Szerk: Zoé 2009-03-03 17:58:13
beküldve: 2009-03-03 17:53:39
(#14483) nem... azt mondja,nincs helyismeretünk és nem tudjuk, hol van rendőr,ha kizsebelnek minket...
azt mondja, hogy unokatesóm 22 éves létére felelőtlen,vele pláne nem enged el...idősebbel meg rohadtul nincs kedvem...
Az idősebb részét megértjük. De felelőtlen? Apud nem bizik meg benne? Adott legalább erre okot?-nem másér, de ha nem adott, ak nincs mér ráfogni h felelőtlen -v ha nem tudja bizonyitani, ak következik h nem felelőtlen, legalábbis az állitás megdönthető, ingatag lábakon áll.
Szerk: Zoé 2009-03-03 17:54:51
beküldve: 2009-03-03 17:48:26
(#14481) azt mondja, hogy unokatesóm 22 éves létére felelőtlen,vele pláne nem enged el...idősebbel meg rohadtul nincs kedvem...
beküldve: 2009-03-03 17:47:42
(#14480)