Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-03 21:24:37
(#14509) Honnan a halálból veszi ezt a kosarast!!!????
Onnan ahonnan nagyanyám a diszkóból hazafeléjövet meg******-t egyént.
-Fiam szörnyü amiket hallani a rádióban, most is mitörtént a fővárosban....
-aha...
-Hát nem szörnyő?...
-De...
-De azért nem rossz ott lakni ugye, az osztálytársakkal jó elvagytok?
-Jaja, csak ne lenne annyi gyilkos...
-Ezt most arra mondod amit én mondtam...?
-uh... ( X__x)
A tanulság: ne engedjünk távoli híreket sugárzó média közelébe vénségeket...
Akik érzékenyek a családi ügyekre most ugordjanak...
a gyerek nevelés nem abból áll, hogy bezárjuk a kölköt egy burokba nehogy bántódása essen a babucinak, hanem megtanítjuk, hogy hogyan kell azzal a sz@ros élettel megbírkózni...
Ajánlom Felvidéki Miklós képregényét a témában...:A fiú, akit ZSUZSINAK hívtak
Szerk: wakka 2009-03-03 21:20:27
nemalapvetően azt mondja,hogy hülye vagyok és biztosan ki fognak zsebelni,meg ha pesten vagyok,akkor ő nemtud értem jönni. bazd,ha itt késelnek meg,akkor sem tud semmit sem csinálni
Válaszolnál a kérdésemre?
Túl sok Kék fényt nézett (vagy mi annak a műsornak a neve... )?
Szóval az alapprobléma az, hogy szerinte hülye vagy és azért fognak kizsebelni... Érdekes... Na de komolyan, már mi a halálért érné meg egy zsebesnek, vagy késelőnek pont a 13 éves Exiledet megtámadni?
És ha veled megy az unokatesód, akkor lesz, aki hivja a rendőrt, vagy a mentőket Mellesleg még a vadidegen járókelők is megtesznek ennyit. És hány millió forintot akarsz te vinni, hogy ilyen fontos célpont vagy?
Szóval az alapprobléma az, hogy szerinte hülye vagy és azért fognak kizsebelni... Érdekes... Na de komolyan, már mi a halálért érné meg egy zsebesnek, vagy késelőnek pont a 13 éves Exiledet megtámadni?
És ha veled megy az unokatesód, akkor lesz, aki hivja a rendőrt, vagy a mentőket Mellesleg még a vadidegen járókelők is megtesznek ennyit. És hány millió forintot akarsz te vinni, hogy ilyen fontos célpont vagy?
beküldve: 2009-03-03 21:12:02
(#14505) nemalapvetően azt mondja,hogy hülye vagyok és biztosan ki fognak zsebelni,meg ha pesten vagyok,akkor ő nemtud értem jönni. bazd,ha itt késelnek meg,akkor sem tud semmit sem csinálni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Na neee....ez gáz. Garantálom, hogy senkit sem szúrnak le azért, mert vidéki. Az a kosaras valószinőleg csinált előtte valamit, ami felidegesitette a késelőt. És a zsebesek ellen jó módszer a pénztárcád biztos helyen tartása És mi ez, a "azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon" ? Mármint tudja, hogy egy zártkörű rendezvényre mész?
beküldve: 2009-03-03 21:05:44
(#14502) Exiled: Nekem akkor már lövésem sincs. Amit gondoltam azt már leírták...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-03 20:59:37
(#14501) nos,megpróbálom elmondani,apám monológját:
-Ki fogják szúrni,hogy te egy hülye kis idéki agy,aki azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon és azonnal kizsebelnek. Ott olt az a kosaras is, felment a illamosra és leszúrták,pedig mekkora volt már.
-Ki fogják szúrni,hogy te egy hülye kis idéki agy,aki azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon és azonnal kizsebelnek. Ott olt az a kosaras is, felment a illamosra és leszúrták,pedig mekkora volt már.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-03 20:57:23
(#14500) beküldve: 2009-03-03 20:55:50
(#14499) Sziasztok!
Hülye bátyám haverja miatt nem volt a szobámban internet (mivelhogy a laptopjával leterhelte a rendszert ) Csak azt nem értem, ha olyan jó haverok, akkor miért csinálnak két gépen két dolgot? Mármint nem is beszélgetnek, csak mindkettő bámulja a maga képernyőjét, én meg őrjönghetek, hogy nincs net
No mind1.
Exiled: hogy kapcsolódik össze az, hogy nem budapesti vagy avval, hogy kirabolnak? Mármint limuzinnal fogsz érkezni, vagy mi?
Hülye bátyám haverja miatt nem volt a szobámban internet (mivelhogy a laptopjával leterhelte a rendszert ) Csak azt nem értem, ha olyan jó haverok, akkor miért csinálnak két gépen két dolgot? Mármint nem is beszélgetnek, csak mindkettő bámulja a maga képernyőjét, én meg őrjönghetek, hogy nincs net
No mind1.
Exiled: hogy kapcsolódik össze az, hogy nem budapesti vagy avval, hogy kirabolnak? Mármint limuzinnal fogsz érkezni, vagy mi?
nos, az alapprobléma még mindig az,hogy hogyan győzzem meg,hogy nem fognak elem semmit sem csinálni,ha leteszem a lábamat pesten...
Úgy, hogy Vásárhelyen se haltál még meg, itt se fogsz.
beküldve: 2009-03-03 20:53:02
(#14497) nos, az alapprobléma még mindig az,hogy hogyan győzzem meg,hogy nem fognak elem semmit sem csinálni,ha leteszem a lábamat pesten...
a két szép szeméért nem szúrnak le senkit se
Igen, max ha látják, hogy az alsó-középosztály tagja vagy, kölcsönlopnak ezt-azt.
Emberek,segítség! anya elengedre con-ra,de apa azt mondja,hogy nem enged,mert kiszúrják,hogy nem vagyok pesti,= kizsebelnek és megvernek... meg nemtom mikor leszúrtak egy kosarast a trolin és pár ismerőse mondott olyanokat,hogy néha látnak zsebeléseket is...
Mit tegyek?
Mit tegyek?
Aztakurv@élet. Nem is hittem volna, hogy egyeseknek röntgenszemük van... Mondjuk elég gyengén muzsikálhat, mivel én csak bicskával és körömcsipesszel járok
Jó hírem van; én nem szoktam megverni-kizsebelni, csak sikátorba vonszolni-megerőszakolni... jobb ha tudod hogy a jótestü kis fiatal málcsikok a gyengéim he-he
Komolyságtól megfosztván a mondanivalót megosztom véleményemet, miszerint a két szép szeméért nem szúrnak le senkit se, főleg meg tömegközlekedési eszközön nem, hacsak nincs valami vaj a füle mögött - valahogy nem kifizetődő tömegben szurkálni, hacsak nem több év fegyházbüntetésed alatt szeretnél elmélyülni a zen buddhizmus rejtelmeiben és az anális barátság mélységeiben...
(nyilatkozat: nem, kedves olvasók, nem vagyok buzi, perverz, ámokfutó és fajtalankodásra hivatott --- mindössze szeretem ami jó... )