• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 ... <<>>
beküldve: 2009-03-03 21:24:37
(#14509)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Na jó éjszakát, én megyek!

,,Hitler fején ugrálok!"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-03-03 21:19:55
(#14508) Válasz .., (#14504) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Honnan a halálból veszi ezt a kosarast!!!????

Onnan ahonnan nagyanyám a diszkóból hazafeléjövet meg******-t egyént.
-Fiam szörnyü amiket hallani a rádióban, most is mitörtént a fővárosban....
-aha...
-Hát nem szörnyő?...
-De...
-De azért nem rossz ott lakni ugye, az osztálytársakkal jó elvagytok?
-Jaja, csak ne lenne annyi gyilkos...
-Ezt most arra mondod amit én mondtam...?
-uh... ( X__x)

A tanulság: ne engedjünk távoli híreket sugárzó média közelébe vénségeket...

Akik érzékenyek a családi ügyekre most ugordjanak...
a gyerek nevelés nem abból áll, hogy bezárjuk a kölköt egy burokba nehogy bántódása essen a babucinak, hanem megtanítjuk, hogy hogyan kell azzal a sz@ros élettel megbírkózni...
Ajánlom Felvidéki Miklós képregényét a témában...:A fiú, akit ZSUZSINAK hívtak

Szerk: wakka 2009-03-03 21:20:27
beküldve: 2009-03-03 21:18:13
(#14507) Válasz The Exiled (#14505) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
nemalapvetően azt mondja,hogy hülye vagyok és biztosan ki fognak zsebelni,meg ha pesten vagyok,akkor ő nemtud értem jönni. bazd,ha itt késelnek meg,akkor sem tud semmit sem csinálni

Válaszolnál a kérdésemre?

beküldve: 2009-03-03 21:17:52
(#14506) Válasz The Exiled (#14505) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Túl sok Kék fényt nézett (vagy mi annak a műsornak a neve... )?
Szóval az alapprobléma az, hogy szerinte hülye vagy és azért fognak kizsebelni... Érdekes... Na de komolyan, már mi a halálért érné meg egy zsebesnek, vagy késelőnek pont a 13 éves Exiledet megtámadni?
És ha veled megy az unokatesód, akkor lesz, aki hivja a rendőrt, vagy a mentőket Mellesleg még a vadidegen járókelők is megtesznek ennyit. És hány millió forintot akarsz te vinni, hogy ilyen fontos célpont vagy?

beküldve: 2009-03-03 21:12:02
(#14505)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nemalapvetően azt mondja,hogy hülye vagyok és biztosan ki fognak zsebelni,meg ha pesten vagyok,akkor ő nemtud értem jönni. bazd,ha itt késelnek meg,akkor sem tud semmit sem csinálni

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-03 21:09:10
(#14504) Válasz The Exiled (#14501) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Honnan a halálból veszi ezt a kosarast!!!????

beküldve: 2009-03-03 21:06:58
(#14503) Válasz The Exiled (#14501) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Na neee....ez gáz. Garantálom, hogy senkit sem szúrnak le azért, mert vidéki. Az a kosaras valószinőleg csinált előtte valamit, ami felidegesitette a késelőt. És a zsebesek ellen jó módszer a pénztárcád biztos helyen tartása És mi ez, a "azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon" ? Mármint tudja, hogy egy zártkörű rendezvényre mész?

beküldve: 2009-03-03 21:05:44
(#14502)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Exiled: Nekem akkor már lövésem sincs. Amit gondoltam azt már leírták...

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-03 20:59:37
(#14501)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nos,megpróbálom elmondani,apám monológját:
-Ki fogják szúrni,hogy te egy hülye kis idéki agy,aki azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon és azonnal kizsebelnek. Ott olt az a kosaras is, felment a illamosra és leszúrták,pedig mekkora volt már.

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-03 20:57:23
(#14500)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Szia Yaven!

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-03 20:55:50
(#14499)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok!

Hülye bátyám haverja miatt nem volt a szobámban internet (mivelhogy a laptopjával leterhelte a rendszert ) Csak azt nem értem, ha olyan jó haverok, akkor miért csinálnak két gépen két dolgot? Mármint nem is beszélgetnek, csak mindkettő bámulja a maga képernyőjét, én meg őrjönghetek, hogy nincs net

No mind1.
Exiled: hogy kapcsolódik össze az, hogy nem budapesti vagy avval, hogy kirabolnak? Mármint limuzinnal fogsz érkezni, vagy mi?

beküldve: 2009-03-03 20:54:17
(#14498) Válasz The Exiled (#14497) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
nos, az alapprobléma még mindig az,hogy hogyan győzzem meg,hogy nem fognak elem semmit sem csinálni,ha leteszem a lábamat pesten...

Úgy, hogy Vásárhelyen se haltál még meg, itt se fogsz.

beküldve: 2009-03-03 20:53:02
(#14497)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nos, az alapprobléma még mindig az,hogy hogyan győzzem meg,hogy nem fognak elem semmit sem csinálni,ha leteszem a lábamat pesten...

beküldve: 2009-03-03 20:52:39
(#14496) Válasz wakka (#14495) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
a két szép szeméért nem szúrnak le senkit se

Igen, max ha látják, hogy az alsó-középosztály tagja vagy, kölcsönlopnak ezt-azt.

beküldve: 2009-03-03 20:50:29
(#14495) Válasz The Exiled (#14479) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Emberek,segítség! anya elengedre con-ra,de apa azt mondja,hogy nem enged,mert kiszúrják,hogy nem vagyok pesti,= kizsebelnek és megvernek... meg nemtom mikor leszúrtak egy kosarast a trolin és pár ismerőse mondott olyanokat,hogy néha látnak zsebeléseket is...
Mit tegyek?

Aztakurv@élet. Nem is hittem volna, hogy egyeseknek röntgenszemük van... Mondjuk elég gyengén muzsikálhat, mivel én csak bicskával és körömcsipesszel járok
Jó hírem van; én nem szoktam megverni-kizsebelni, csak sikátorba vonszolni-megerőszakolni... jobb ha tudod hogy a jótestü kis fiatal málcsikok a gyengéim he-he

Komolyságtól megfosztván a mondanivalót megosztom véleményemet, miszerint a két szép szeméért nem szúrnak le senkit se, főleg meg tömegközlekedési eszközön nem, hacsak nincs valami vaj a füle mögött - valahogy nem kifizetődő tömegben szurkálni, hacsak nem több év fegyházbüntetésed alatt szeretnél elmélyülni a zen buddhizmus rejtelmeiben és az anális barátság mélységeiben...

(nyilatkozat: nem, kedves olvasók, nem vagyok buzi, perverz, ámokfutó és fajtalankodásra hivatott --- mindössze szeretem ami jó... )

Oldalak: ... 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 ... <<>>