Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jó reggelt
micsoda tisztességes harcos
te hol élsz? szépen arrébb mennek, nehogy belekeveredjenek bármibe is
ágyékon fejelek bárkit és onnantól kezdve, mikor már a földön van nem ellenfél. (.{
micsoda tisztességes harcos
És ha veled megy az unokatesód, akkor lesz, aki hivja a rendőrt, vagy a mentőket Mellesleg még a vadidegen járókelők is megtesznek ennyit.
te hol élsz? szépen arrébb mennek, nehogy belekeveredjenek bármibe is
-
Szerk: ∂z 2009-03-04 08:07:06
beküldve: 2009-03-04 03:12:14
(#14538) A mai Dexter nagyon kemény volt!
Tényleg spoiler, lelövi a poénokat is meg minden!
Én szóltam...
Rita majdnem elvetélt, Migel tudja a klántitkot, az öccse (csúf gyanúm szerint) gyilkolt, hogy beleszólhasson a Nyúzó utáni nyomozásba, az imádni valóan mocskos szájú Deb csalódott a néger spicliben, Maszuoka megsértődött és megbékült, Batista a maga bátortalan módján fűzögeti az álribanc rendőrnőt, kiderült, hogy Freeboo-t valami nagy lóvé miatt is keresik, plusz van egy titokzatos távcsöves emberünk (még nem tiszta, hogy ő a Nyúzó vagy aki(k) Freeboo-t keresi(k), vagy hogy ez a kettő nem ugyanaz-e, esetleg egy harmadik szálról van szó esetleg)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-03 22:43:33
(#14537) A megszállott akkor most dolga végeztével ( ) távozik is. Jó éjszakát mindenkinek!
beküldve: 2009-03-03 22:42:05
(#14536) Akkor a gyengébbek kedvéért : Wakka rám célzott a szóbanforgó kifejezéssel.
A teringettét! Már majdnem azt hittem, hogy nekem kell megmagyaráznom a hülyeségemet, de nem - hál'ördögnek...
(fúj, de sz@r volt... )
Azt hittem, hogy Cozmára gondol, csak tévesen írta le, rákérdeztem, de nem. Valami Nemtudommilyen-klánról beszélt. Nekem speciel nem ugrik be ez a gyilkosság, de azt tudom, hogy ez a klán a diósdi kettős gyilkossággal hozható összefüggésbe.
Szia alister!
Bence: csak nem a ku klux klán? *idióta üzemmódban*
"Ott olt az a kosaras is, felment a illamosra és leszúrták,pedig mekkora volt már."
Oké, most már engem is érdekel, hogy mi ez a baromság...
Azt hittem, hogy Cozmára gondol, csak tévesen írta le, rákérdeztem, de nem. Valami Nemtudommilyen-klánról beszélt. Nekem speciel nem ugrik be ez a gyilkosság, de azt tudom, hogy ez a klán a diósdi kettős gyilkossággal hozható összefüggésbe.
beküldve: 2009-03-03 22:28:31
(#14531) Sziasztok mindenkik!
Exiled:
"apa azt mondja,hogy nem enged,mert kiszúrják,hogy nem vagyok pesti,= kizsebelnek és megvernek..."
1. Apád paranoid, ami nem baj, mert van rá gyógyszer.
2. Ha nem hozol földes élű kapát a hátadon meg tehéntrágyás gumicsizmát a lábadon (és ugyan miért hoznál?), akkor nem fogják kiszúrni, hogy vidéki vagy.
3. Még ha ki is szúrnák: csupán ennyiért még itt se fvernek meg és zsebelnek ki senkit.
"néha látnak zsebeléseket is..."
Persze, látnak. És? Könyörgöm, ez egy kétmilliós város, nem az ötszáz lakosú Karancslapulytő, ahol a legizgalmasabb bűntény az volt, amikor két részeg tyúktolvaj összepofozkodott tíz éve!
"nincs helyismeretünk és nem tudjuk, hol van rendőr,ha kizsebelnek minket... "
Szépen felmész a netre, és megkeresed, hol vannak a rendőrőrsök a fővárosban. Vagy hozol nekem sütit, és akkor megnézem én.
" te egy hülye kis idéki agy,aki azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon és azonnal kizsebelnek."
1. Elég baj az, ha apád hülyének tart
2. Az internet csodálatos dolog, mert tele van információval. Pölö teljesen ingyenes Budapest-térképekkel meg útvonal-szerkesztőkkel.
"Ott olt az a kosaras is, felment a illamosra és leszúrták,pedig mekkora volt már."
Exiled:
"apa azt mondja,hogy nem enged,mert kiszúrják,hogy nem vagyok pesti,= kizsebelnek és megvernek..."
1. Apád paranoid, ami nem baj, mert van rá gyógyszer.
2. Ha nem hozol földes élű kapát a hátadon meg tehéntrágyás gumicsizmát a lábadon (és ugyan miért hoznál?), akkor nem fogják kiszúrni, hogy vidéki vagy.
3. Még ha ki is szúrnák: csupán ennyiért még itt se fvernek meg és zsebelnek ki senkit.
"néha látnak zsebeléseket is..."
Persze, látnak. És? Könyörgöm, ez egy kétmilliós város, nem az ötszáz lakosú Karancslapulytő, ahol a legizgalmasabb bűntény az volt, amikor két részeg tyúktolvaj összepofozkodott tíz éve!
"nincs helyismeretünk és nem tudjuk, hol van rendőr,ha kizsebelnek minket... "
Szépen felmész a netre, és megkeresed, hol vannak a rendőrőrsök a fővárosban. Vagy hozol nekem sütit, és akkor megnézem én.
" te egy hülye kis idéki agy,aki azt se tudja,hogy merre menjen,meg mit csináljon és azonnal kizsebelnek."
1. Elég baj az, ha apád hülyének tart
meg is mondhatod neki, hogy ezt üzenem, e-mail és msn az adatlapomon
2. Az internet csodálatos dolog, mert tele van információval. Pölö teljesen ingyenes Budapest-térképekkel meg útvonal-szerkesztőkkel.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nyemá, hisz' már csak 3 hsz és meg leszel szállva.
Igen, pont ez jutott nekem is az eszembe. Szóval addig még irok valami gázat, hogy ti is jól szórakozzatok! *gondolkodik, de semmi nem jut az eszébe*
Asszem tényleg itt az ideje, hogy lefeküdjek
Nyemá, hisz' már csak 3 hsz és meg leszel szállva.
Asszem tényleg itt az ideje, hogy lefeküdjek
szerk: *rájött, hogy már csak 3 post kell a megszállottsághoz, szóval még marad* Jobban már csak nem tudom beégetni magam, nemde? *kétségbe vonja* Legalább stilusos lesz a szintlépés
szerk: *rájött, hogy már csak 3 post kell a megszállottsághoz, szóval még marad* Jobban már csak nem tudom beégetni magam, nemde? *kétségbe vonja* Legalább stilusos lesz a szintlépés
Szerk: Yaven 2009-03-03 22:25:47
beküldve: 2009-03-03 22:20:20
(#14527) Nah,jóéjt, majd holnap jövök,már álmos vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen, és ki az Ördög nyócker!-i ügyvédje?
Azt ne tőlem kérdezd, hanem Ördög barátodtól
És ha az információért cserébe kérne egy áldozatot, sztem wakkát küldd!