Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kézdivásárhelyre járok-Kovászna megye. Közel van Sepsiszentgyörgyhöz és Brassóhoz, v ha esetleg igy jobban tudod, ak Csiksomlyótól sincs messze.
Csíksomlyó? Ottan voltam pünkösdi búcsún. Délelőtt leégtem, délután meg elvert a jég. Csudajó volt. De akkor most már tudom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tán Románia? Egyébiránt passzolnék, nem szeretek tippelgetni.
Azon röhögtem volna, h mennyire költöztettek el.
Nem is kell találgatnod. A tipp helyes
De ha már így belefutottam, megkérdezhetném, hogy Zoe merre lakik?
Tippeld már meg. Hátha én is röhögök egy jót. -nem ott ahol ti. a segitség ennyi.
Ki röhögött eddig és micsodán?
Tán Románia? Egyébiránt passzolnék, nem szeretek tippelgetni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-04 20:55:05
(#14596) Különben volt szó róla, h nyáron kimegyünk Magyarországra, mer anyuéknak sok ott az ismerőse. És van egy idős nő, aki egyfolytában üzenget, h látogassuk meg. Én meg már meguntam a tengert szal....
Dragda:
Dragda:
Kézdivásárhelyre járok-Kovászna megye. Közel van Sepsiszentgyörgyhöz és Brassóhoz, v ha esetleg igy jobban tudod, ak Csiksomlyótól sincs messze.
Szerk: Zoé 2009-03-04 20:57:01
De úgy konkrétan mely nagyvárosba?
Anno még gimiben Székelyudvarhelyen repesztettünk egyet a bandával.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-04 20:52:12
(#14594) Mer azt nem is irtam be. Am faluban lakom, csak városba járok iskolába, úgyhogy eltévedek a saját lakóhelyemen.
Pl: épp ma derült ki, h az egyik 7-es, akivel mindenap beszélek, szintén ott lakik ahol én, és nem is messze. Jó nagy meglepetés volt.-és mekkora ütés, még fáj a nyakam...
Pl: épp ma derült ki, h az egyik 7-es, akivel mindenap beszélek, szintén ott lakik ahol én, és nem is messze. Jó nagy meglepetés volt.-és mekkora ütés, még fáj a nyakam...
Tippeld már meg. Hátha én is röhögök egy jót. -nem ott ahol ti. a segitség ennyi.
Bár asszem egyszer amikor elirtam az órát, beirtam három betűt.
Én emlékszem! Biza..... de asszem a város nem lett tisztázva.
Szerk: Zoé 2009-03-04 20:44:32
beküldve: 2009-03-04 20:35:11
(#14590) Felénk costa ricai és spanyol lánykák jártak. Szegényeket szinte sajnáltam, mikor végig kellett ülniük egy-egy spanyol órát röhögés nélkül.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-03-04 20:37:11
sorra maradnak el az óráim
Jó neked perpillanat. Én a héten meg a hétvégén ellustultam, és mos tolyan nehéz volt rávenni magamat a tanulásra. Holnap írunk két tézét, matekot és fizikát. Mondjuk a matekra nem lehet sokmindent készülni, de a fizikára kéne.
*ahogy föltápászkodtak a mesteri esésből, megölel* Valakinek jó kedve van.
Naná. Elmaradt az egyhuzamban-négy-tanórás szocom. És egy nappal korábban hazajöhettem......
Khm. Azért a 3 nap alatt 20 oldalt, nem mondanám inaktívnak....
Juhúúúúú Zoe! *nyakadba ugrik*
*ahogy föltápászkodtak a mesteri esésből, megölel* Valakinek jó kedve van.
Főzéstudománya, thai, az nagyon jóóóó.
Ahogy igy visszaolvasok, ma nem voltunk túl mozgékonyak. Hát igen, kimélni is kell néha magunkat.
Szerk: Zoé 2009-03-04 20:14:11
Szia Dragda. Üdv itt.
Juhúúúúú Zoe! *nyakadba ugrik*
Cserediákok? Unokatesómnál volt egy thai lány, mint csereleányzó. Tiszta édes volt, és olyan jóóóóóól főzött.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-04 20:09:55
Szerk: Zoé 2009-03-04 20:08:18