Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-05 11:09:27
(#14614)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-05 11:10:34
beküldve: 2009-03-05 11:03:02
(#14613) Sziasztok mindenkik!
Parasikoly kapitány:
"BTW, csak nekem gyenge az idegrendszerem és borulok ki a "na mi a téma?" és kisdobos társai láttán?"
Ó, nem. Fel is vettem a kapcsolatot az illetékes boszorkányokkal.
Szóval, ha a következő illető, aki benyögi, hogy "mi a téma?"*, hirtelen észrevenné, hogy leesett róla ez-az - máskor nem kell keresni a bajt, oké?
Sport: egy újabb dolog, amit felírhatok az elvégzendők listájára.
Thai konyha: amit eddig ettem, az ízlett, bár mivel nem egy autentikus konyha volt, ezért biztosat nem állítanék.
Tanórák: így ötödév vége felé már ezt sem viszik túlzásba - van más bajunk.
Kézdivásárhely: Sepsiszentgyörgyön és Brassóban biztosan voltunk, és nekem Kézdivásárhely is rémleni vélik, de meg nem esküdnék rá
Zoe:
"Most komolyan, mit lehet egy olyannal tenni, aki 1 vkönyvet msn-nek használ."
A bevett eljárás a nyilvános (hogy a többiek okuljanak belőle) felkoncolás (hogy a delikvens is okul... izé, többet ilyet ne csináljon). Célravezető lehet még, ha medvecsapdát rejtesz a könyvbe: így nem csak megtudod, ki volt az, de meg is bünteted.
Parasikoly kapitány:
"BTW, csak nekem gyenge az idegrendszerem és borulok ki a "na mi a téma?" és kisdobos társai láttán?"
Ó, nem. Fel is vettem a kapcsolatot az illetékes boszorkányokkal.

*: természetesen nem tartozik ide a "kibeszéltük az aktuális témát, mivel folytassuk?" észrevételek
Sport: egy újabb dolog, amit felírhatok az elvégzendők listájára.
Thai konyha: amit eddig ettem, az ízlett, bár mivel nem egy autentikus konyha volt, ezért biztosat nem állítanék.
Tanórák: így ötödév vége felé már ezt sem viszik túlzásba - van más bajunk.

Kézdivásárhely: Sepsiszentgyörgyön és Brassóban biztosan voltunk, és nekem Kézdivásárhely is rémleni vélik, de meg nem esküdnék rá

Zoe:
"Most komolyan, mit lehet egy olyannal tenni, aki 1 vkönyvet msn-nek használ."
A bevett eljárás a nyilvános (hogy a többiek okuljanak belőle) felkoncolás (hogy a delikvens is okul... izé, többet ilyet ne csináljon). Célravezető lehet még, ha medvecsapdát rejtesz a könyvbe: így nem csak megtudod, ki volt az, de meg is bünteted.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-05 01:29:11
(#14612) Bence: Budavári Labirintus???
Mintha nem ezt írtam volna..

Andi: sorstársam

mad_chan: Én is "emelt" matekból írok.
beküldve: 2009-03-04 22:21:02
(#14610) beküldve: 2009-03-04 21:48:53
(#14609) én meg matek emeltből írok tz-t és nem mindent értek
de lehet használni puskát csak alá kell íratni

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-04 21:44:26
(#14608) Sziasztok!
Bence, nekem is 2 TZm lesz, és délután megyek Diana- A Celebration kiállításra. Csudijó móka lesz egy kis nyugis délután.
Bence, nekem is 2 TZm lesz, és délután megyek Diana- A Celebration kiállításra. Csudijó móka lesz egy kis nyugis délután.

beküldve: 2009-03-04 21:40:20
(#14607)
Szerk: Zoé 2009-03-04 21:43:21
Dragda, mondtam már, hogy imádlak?

Biztosan, de mindig öröm hallani/olvasni....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-04 21:28:40
(#14604) Behaltunk.......Téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egen, mondták is, hogy vagy előtte pár nappal vagy utána mindig van vmi nagy vihar. Mi meg pont kifogtuk.
Akkor lehet, hogy anno 2007-ben el is mentünk egymás mellett.

Nyugodtan meglehet, amilyen tömeg szokott lenni.
Az egyik osztálytársam megőrült. Egyfolytában a vendégkönyvembe ir mindenfélét. Ha megtudom meik az, nem tom mit csinálok vele.
Most komolyan, mit lehet egy olyannal tenni, aki 1 vkönyvet msn-nek használ.
Bence: Budavári Labirintus???
Szerk: Zoé 2009-03-04 21:21:36
Ja. Én is mindig ott szoktam lenni. Sőt nyáron párszor vasárnaponként csak úgy elmegyünk.
De néha nagyon jó idő van. Csak kb 80%-ban van olyan fura idő.
Egen, mondták is, hogy vagy előtte pár nappal vagy utána mindig van vmi nagy vihar. Mi meg pont kifogtuk.

Bence: Jó neked. Oda én is mennék, csak sose jutok el oda...

Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-04 21:09:00
beküldve: 2009-03-04 21:05:57
(#14601) De jó, kiderült, hogy holnap megyek a Budavári Labirintusba! A kiérdemelt szórakozás a 2 tézé után. 

Szerk: .., 2009-03-04 21:06:21
Csíksomlyó? Ottan voltam pünkösdi búcsún. Délelőtt leégtem, délután meg elvert a jég. Csudajó volt. De akkor most már tudom.
Ja. Én is mindig ott szoktam lenni. Sőt nyáron párszor vasárnaponként csak úgy elmegyünk.
Szerk: Zoé 2009-03-04 21:05:16