Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-04 19:43:51
(#14584) Juhú!
Hazaestem! Szeretem az egyetemet, sorra maradnak el az óráim. Viszont emiatt majd jövő héten fogok szívni ezerrel, de mostan az nem izgat.
Mizújs a csatahajón?
Hazaestem! Szeretem az egyetemet, sorra maradnak el az óráim. Viszont emiatt majd jövő héten fogok szívni ezerrel, de mostan az nem izgat.
Mizújs a csatahajón?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-04 20:03:44
beküldve: 2009-03-04 19:18:31
(#14583) elmondhatom, hogy 2008 augusztusában még elkezdett black cat rawok letöltése emulén a mai nappal befejeződtek
igazából még 2008 novemberében lejött majdnem az összes, csak a 9-10 nem akart jönni és arra bizony várnom kellett majd fél évet, de végre kiírhatom dvdre és lesz hely a gépen*boldog*
igazából még 2008 novemberében lejött majdnem az összes, csak a 9-10 nem akart jönni és arra bizony várnom kellett majd fél évet, de végre kiírhatom dvdre és lesz hely a gépen*boldog*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-04 19:22:16
Na mégegyszer. Én itt arra céloztam, hogy nem igazán látom értelmét egy olyan diákcserének, amelyben mindkét fél ugyanazt a nyelvet beszéli. Persze annyi előnye van, hogy megismer egy másik országot, és közben könnyebben megértik egymást.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-04 19:06:56
(#14581) hello mindenkinek?
mi a mai téma?
mi a mai téma?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
És kérlek, táncolj még az idegeimen. ^^ (;
Na ezt se viccből se másképp nem mondta még senki.
Am meg nem is sajnáltalak.
Szia Kaminaga
beküldve: 2009-03-04 18:56:01
(#14579) jóóó~estét mindenkinek ^^ =3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Bence, ilyen volt, bizony. Bandában vonulunk, mer' úgy vagyunk csak kemények. ^^
Alap.
Miért kellene sajnálni? Volt egy diétás két hetem, valamint a létfentartás érdekében kézzel-lábbal megpróbáltam megértettni magamat, így a nyelvtudásom is fejlődött.
Bence, ilyen volt, bizony. Bandában vonulunk, mer' úgy vagyunk csak kemények. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-04 18:45:20
Bár a helyzet még mindig szinte ugyanaz; legalábbis én ezekkel a cserediákoskodásokkal mindig is úgy voltam, hogy nem csak egy új 'nemzet' megismeréséért cserélődik ki az ember, hanem a nyelv miatt is.
?????
1-igen, ha a kettejük nyelve nem ugyanaz.
2-igen, ha azér mer ugyanaz az a nyelvük csak máshol élnek.
Most a kettő közül meikre gondoltál? -vagy nem gondolkodtál.
Megtippelem: az 1-re
Szerk: Zoé 2009-03-04 18:42:59
beküldve: 2009-03-04 18:33:27
(#14575) Hanon: Vagy Zoe lakik külföldön! Ugyanis Zoe nem Magyarországon lakik.
Épp azt akartam irni, h honnan veszi h belföldi cserediák programról van szó.
Aaaw, ezt nagyon csúnyán bebuktam. Bár a helyzet még mindig szinte ugyanaz; legalábbis én ezekkel a cserediákoskodásokkal mindig is úgy voltam, hogy nem csak egy új 'nemzet' megismeréséért cserélődik ki az ember, hanem a nyelv miatt is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezek után vártam a tanítási napokat, hogy egyedül mehessek a gettó suliba nagyon kedves és bizalomgerjesztő néger és arab lurkók társaságában.
[Link]
BTW, csak nekem gyenge az idegrendszerem és borulok ki a "na mi a téma?" és kisdobos társai láttán?
Én is, csak már belefáradtam a hozzászólásvadászok kioktatásába. Neveket nem említenék, mert még Aizen megsértődne.
Szerk: .., 2009-03-04 18:19:55
XD. Egy ilyen történetre azt kellene irni, h sajnálom? Hát, ahogy látom téged nem kell sajnálni. -most kezdek rájönni, h mér hivnak engem néha kőszivűnek. pedig nem is szeretem a kőszivú ember fiait. -bocs ha vki igen.
....néger és arab lurkók társaságában: -te, befestettek feketére?
ja, és csak ezér mindig úgy köszönök majd.
Sziasztok, mi a téma?
Helló, mi a téma?
Hy mindenki, mi a téma?
....néger és arab lurkók társaságában: -te, befestettek feketére?
ja, és csak ezér mindig úgy köszönök majd.
Sziasztok, mi a téma?
Helló, mi a téma?
Hy mindenki, mi a téma?
-ennyi elég, v még nem táncolok az idegszálaidon?-
Szerk: Zoé 2009-03-04 18:28:13
Nekem anno franciát dobott ki a gép, a nemezt minden negatívumával. Amíg itt tartózkodott még boldogan vislehető volt a dolog.
A problémák akkor kezdőttet, amikor én mentem hozzájuk és második napja voltam bezárva a 12-ik emeletre éhen-szomjan, természetesen francia nyelvű kösztümös filmek és a Bachelor (Nagy Ő) nézésére kényszerítve a nagy darab troll (G R.R. Martin olvasása után csak Lovagló Hegy ként emlegett) cseretársném, a gonosz, csaló huga és a köztük meglepően normálisnak tünő, szimplán ignoráló écsanyával.
Ezek után vártam a tanítási napokat, hogy egyedül mehessek a gettó suliba nagyon kedves és bizalomgerjesztő néger és arab lurkók társaságában.
BTW, csak nekem gyenge az idegrendszerem és borulok ki a "na mi a téma?" és kisdobos társai láttán?
Sport; analfabéta vagyok ilyen téren (más téren csak funkcionális). De hála az egyetemi rendszernek, rá vagyok kényszerülve 2 féléven keresztül heti 90 perc mozgásra. Így most tekézem. Miért nem végeztem el 2 évvel hamarabb... -.o
A problémák akkor kezdőttet, amikor én mentem hozzájuk és második napja voltam bezárva a 12-ik emeletre éhen-szomjan, természetesen francia nyelvű kösztümös filmek és a Bachelor (Nagy Ő) nézésére kényszerítve a nagy darab troll (G R.R. Martin olvasása után csak Lovagló Hegy ként emlegett) cseretársném, a gonosz, csaló huga és a köztük meglepően normálisnak tünő, szimplán ignoráló écsanyával.
Sport; analfabéta vagyok ilyen téren (más téren csak funkcionális). De hála az egyetemi rendszernek, rá vagyok kényszerülve 2 féléven keresztül heti 90 perc mozgásra. Így most tekézem. Miért nem végeztem el 2 évvel hamarabb... -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-04 18:17:22
beküldve: 2009-03-04 18:11:12
(#14571)
Szerk: Zoé 2009-03-04 18:11:42
Hmmm... Más téma: ki mennyit sportol, és ha sportol, akkor mit? *épp tornázik*
Hanon: Vagy Zoe lakik külföldön! Ugyanis Zoe nem Magyarországon lakik.
Hanon: Vagy Zoe lakik külföldön! Ugyanis Zoe nem Magyarországon lakik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-04 18:13:06