Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én azt hittem, hogy a pokolra csak Bence küldheti az embereket...
Igen, és ki az Ördög nyócker!-i ügyvédje?
beküldve: 2009-03-03 22:11:52
(#14523) Összesített válasz az eddigiekre:
Igen, a legtöbb ember szeterotipiákból építkezik, főleg az olyan dolgokban, amikhez hozzá se tud igazából szagolni.
Én budapesti vagyok, de sokat járok vidékre, mert Apum nagybörzsönyi. Ott él a Nagymamám, a Keresztszüleim, az Unokanővérem, és nagyon sok barátom. És bizony Ők is mondanak néha olyanokat a pestiekről, hogy ejjha! Mondjuk a barátaim között inkább a vagyoni alapú sztereotípiák az elterjedtebbek... De ez az Ő anyagilag szar helyzetük miatt van. Azt hiszik szegények, hogy itt Pesten minden klappol, és aranyszökőkút díszeleg az aranykővel lerakott Váci utcában.
Igen, a legtöbb ember szeterotipiákból építkezik, főleg az olyan dolgokban, amikhez hozzá se tud igazából szagolni.
Én budapesti vagyok, de sokat járok vidékre, mert Apum nagybörzsönyi. Ott él a Nagymamám, a Keresztszüleim, az Unokanővérem, és nagyon sok barátom. És bizony Ők is mondanak néha olyanokat a pestiekről, hogy ejjha! Mondjuk a barátaim között inkább a vagyoni alapú sztereotípiák az elterjedtebbek... De ez az Ő anyagilag szar helyzetük miatt van. Azt hiszik szegények, hogy itt Pesten minden klappol, és aranyszökőkút díszeleg az aranykővel lerakott Váci utcában.
Vigyázz a szádra földi halandó, ha nem akarsz az ördög nyócker!-i ügyvédje ajánlásával a pokol tüzén karamellizálódni..
Én azt hittem, hogy a pokolra csak Bence küldheti az embereket... Vagy te is átálltál a sötét oldalra, ifjú padavan?
Az előző h.sz.-odhoz csak ennyit szólnék:
Budapest "alvilága" sehol sincs pölö New Yorkéhoz képest. Mondjuk jó, hogy nem pont ebben előzzük le az amcsikat. XD
Szerinted aki Budapestet démonizálja, az ellát New Yorkig? (%
Vigyázz a szádra földi halandó, ha nem akarsz az ördög nyócker!-i ügyvédje ajánlásával a pokol tüzén karamellizálódni..
A budapestiek meg a vidékieket szeretik agresszivként beállitani. Fura mindenesetre...bár aki hülyeségeket akar elhinni, annak tök mindegy, hogy hol lakik, nem?
Dede, igazad van. De jól is van ez így. Ha nem lenne kit piszkálni még összeborulnának az emberek a szeretettől és meghódítanánk a világot annak a fene nagy összetartásnak az erejétől vezérelve. (% :összeesküvés elmélet:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
A budapestiek meg a vidékieket szeretik agresszivként beállitani. Fura mindenesetre...bár aki hülyeségeket akar elhinni, annak tök mindegy, hogy hol lakik, nem?
Ajánlom a pihenés nevezetű, alvással egybekötött elfoglaltságo, ugyanis amint elnézem kegyed jelenleg nem leledzik a helyzet magaslatán...
Ugyan-ugyan...nem kell itt játszani az úriembert: simán küldj el a francba!
Jajj, ez olyan dolog amit nem mondunk a lányoknak, értsd még neked sem...XDDD
Az alvás egész könnyen megy, főleg ha sikerült bekerülnöd az ágyba, de addig....
Budapest "alvilága" sehol sincs pölö New Yorkéhoz képest. Mondjuk jó, hogy nem pont ebben előzzük le az amcsikat. XD
Szerinted aki Budapestet démonizálja, az ellát New Yorkig? (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ajánlom a pihenés nevezetű, alvással egybekötött elfoglaltságo, ugyanis amint elnézem kegyed jelenleg nem leledzik a helyzet magaslatán...
Ugyan-ugyan...nem kell itt játszani az úriembert: simán küldj el a francba!
Ejj, nem tagadom, rég nem volt már ilyen sz*r napom. Rájöttem, hogy a conos felsőmet újra kell varrnom, mert nagyon benéztem a tervezésénél a méreteket, szóval kb. 10 órát feleslegesen dolgoztam rajta.
Ezen szerencsétlenség után inkább úgy döntöttem, hogy nem ma fogom megcsinálni a jegyzőkönyveket a suliba, szal most titeket boldogitalak. Este 10-kor pedig nem vagyok képes elaludni
Na hádde ha éne vidéki paraszt felmegyek Pöstre 'szt a batyumból kiáll a kapa, azzal ingerlem a sok pingvinjelmezes ficsúrtot akik majd jól rámtömegverekednek. (%
Amúgy meg nagyon egyszerű, vannak emberek, akik sztereotípiásdit játszanak. Pest az egyenlő az alvilággal az álszűz vidéken éllő emberkének. Meg csak úgy alapban is jó a fővárosit piszkálni. Ezen tegyük túl magunkat, e' van.
Én pölö olyan kemény gyerek vagyok, hogy még azt sem tudom, hol szállásolom el magam éccakára, de maradok. mert ez is életérzés.
Amúgy meg nagyon egyszerű, vannak emberek, akik sztereotípiásdit játszanak. Pest az egyenlő az alvilággal az álszűz vidéken éllő emberkének. Meg csak úgy alapban is jó a fővárosit piszkálni. Ezen tegyük túl magunkat, e' van.
Én pölö olyan kemény gyerek vagyok, hogy még azt sem tudom, hol szállásolom el magam éccakára, de maradok. mert ez is életérzés.
Szerk: Parasikoly 2009-03-03 21:47:55
Jó éjt Aizen! Szia Miho!
Honnan veszik az emberek, hogy Budapesten bárkit csak úgy megölhetnek? Jó, persze több bűntény van itt, mint a kisebb városokban, de könyörgöm: azért, mert itt sokkal többen élnek! És ha nem vagy olyan hülye, hogy a villamoson előveszed a vadiúj töbszázezres kütyüdet, akkor nagy valőszinűséggel nem fognak kizsebelni. (Kivéve ha nyitva van a táskád. )
A Conon pedig ritkán hallani lopásról, inkább csak elkeverednek a cuccok, de aztán sok minden visszatalál eredeti gazdájához.
Miho, wakka: Én néztem el a naptárban és ma igazából április elseje van, hogy mindenki ilyen vidám?
Honnan veszik az emberek, hogy Budapesten bárkit csak úgy megölhetnek? Jó, persze több bűntény van itt, mint a kisebb városokban, de könyörgöm: azért, mert itt sokkal többen élnek! És ha nem vagy olyan hülye, hogy a villamoson előveszed a vadiúj töbszázezres kütyüdet, akkor nagy valőszinűséggel nem fognak kizsebelni. (Kivéve ha nyitva van a táskád. )
A Conon pedig ritkán hallani lopásról, inkább csak elkeverednek a cuccok, de aztán sok minden visszatalál eredeti gazdájához.
Miho, wakka: Én néztem el a naptárban és ma igazából április elseje van, hogy mindenki ilyen vidám?
beküldve: 2009-03-03 21:40:17
(#14511) Jó éjt Aizen! Szia Miho!
Szerk: Yaven 2009-03-03 21:43:02
beküldve: 2009-03-03 21:25:44
(#14510) Jóóó estét, aktív esti üzemmód ON!
Exiled:
Apudnak üzenem, hogyha a Sors úgy akarja a jelenlegi lakhelyeden, és Budapesten is ugyanakkora az esélye annak, hogy megkéselnek. Szóval vagy kötözzön az ágyadhoz, és etessen napi háromszor tejbepapival, vagy hagyja, hogy a rendeltetésednek megfelelően cselekedj: élj!
Harcolj! A Con... Az Con! Az, hogy a 22 éves uncsiddal nem enged el, külön gáz.
szerk.: Jó éjszakát Aizen-samaaa!
szerk.2.0: *visszaolvas* wakka hsz-nak utolsó bekezdése heelyeseeen szól!
Exiled:
Apudnak üzenem, hogyha a Sors úgy akarja a jelenlegi lakhelyeden, és Budapesten is ugyanakkora az esélye annak, hogy megkéselnek. Szóval vagy kötözzön az ágyadhoz, és etessen napi háromszor tejbepapival, vagy hagyja, hogy a rendeltetésednek megfelelően cselekedj: élj!
Oooops... Most ugrik be. Ha az ágyadhoz kötöz... Nem nagyon nőnek az esélyeid a túlélésre. Hiszen kitudja manapság... Arrajár valami szökkenőbolha, aki épp a pizsid zsebére pályázik... *agymenése és röhögőgörcse van*
Harcolj! A Con... Az Con! Az, hogy a 22 éves uncsiddal nem enged el, külön gáz.
szerk.: Jó éjszakát Aizen-samaaa!
szerk.2.0: *visszaolvas* wakka hsz-nak utolsó bekezdése heelyeseeen szól!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-03 21:30:19