Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-05 14:54:57
beküldve: 2009-03-05 14:51:02
(#14628) beküldve: 2009-03-05 14:09:55
(#14627) Köszönöm mindhármótoknak!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-05 13:37:44
(#14625) beküldve: 2009-03-05 13:28:25
(#14622) Aszta-paszta, cipőpaszta srácok!
Kaptam ösztöndíjat, igaz nem egetverő pénzösszeg, de 3,83-as súlyozott átlagra veszett jó. (Ezek szerint jó vacak lett a szakátlag.... )
Este pezsgő-pukkantás az OtaKucsmában! Várok minden netes-alkeszt! Juhú!
Kaptam ösztöndíjat, igaz nem egetverő pénzösszeg, de 3,83-as súlyozott átlagra veszett jó. (Ezek szerint jó vacak lett a szakátlag.... )
Este pezsgő-pukkantás az OtaKucsmában! Várok minden netes-alkeszt! Juhú!
*s most színházi szokás szerint: tanulni el*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hja...tényleg zsír rész! Jól néznek ki azok a Jutsuk amiket a csaj használ
Odamek az ablakhoz...megnézem mien az idő
Odamek az ablakhoz...megnézem mien az idő
beküldve: 2009-03-05 13:21:21
(#14620) Jaja. Amúgy nem tetszik ez a filler, de ez a rész nagyon látványsra sikerült szerintem.
Más: aztamindenit, hogy esik az eső!
Más: aztamindenit, hogy esik az eső!
beküldve: 2009-03-05 13:10:49
(#14619) Nagggyon csúnya volt az eleje!!!
Tobi felhúzta Dei-t az meg felrobbantotta a seggénél
Akkor most már hamarosan teljesen rendbe jössz! *ő is lekopog* Elkezdtem nézni a részt.
Már alig vártam, hogy Deidara színre lépjen.
Aham! *lekopogja*tegnap volt ám cudar világ!
Egész nap dideregtem meg ráment a megfázás a gyomromra amit most nem részleteznék aztén éjszaka alig bírtam aludni!
De akkor jött a főtt krumpli és megmentett! Na meg a tudat hogy ma Naruto Shippuuden relase van
Egész nap dideregtem meg ráment a megfázás a gyomromra amit most nem részleteznék aztén éjszaka alig bírtam aludni!
De akkor jött a főtt krumpli és megmentett! Na meg a tudat hogy ma Naruto Shippuuden relase van
Koniiichiwaaa Naruto-kun! Oh, az tényleg jó lehetett! Nekem marad Naruto-kun.hu-s verzió. Amúgy jobban vagy már valamivel?
beküldve: 2009-03-05 12:48:18
(#14615) Ohaioooo!Van itt valaki?
Azért van jó oldala annak ha beteg az ember csüt és pénteki napon: Élőben néztem a Tokyo tv-n az új Naruto Shippuuden részt,ill.holnap az új manga!!!!
Azért van jó oldala annak ha beteg az ember csüt és pénteki napon: Élőben néztem a Tokyo tv-n az új Naruto Shippuuden részt,ill.holnap az új manga!!!!