Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*kapsz még egy nagyölelést*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
szótlan Bencénknek
Ha már így feljött a téma:
Alapvetően nem vagyok csendes, csak a fórumtali napján kicsit magamba voltam zuhanva, ugyanis nagyot csalódtam egy barátomban.
Jól olvastam hogy a mi kis szótlan Bencénknek nőstény akadt a horogra?
Biza, nagyon-nagyon-de-nagyon úúúúúúgy látszik!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-05 20:48:56
Nem tom igazából hétfőn sem mek suliba szal überf@sza!!!
Jól olvastam hogy a mi kis szótlan Bencénknek nőűstény akadt a horogra?
Jól olvastam hogy a mi kis szótlan Bencénknek nőűstény akadt a horogra?
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-05 20:45:49
Na itt vagyok!Kifejezetten jó lett a kedvem így délutánra
Van oka annak, hogy jó kedved lett, vagy csak úgy?
beküldve: 2009-03-05 19:46:28
(#14682) Dragda, mikor koccintunk?
Jelentem, megvacsoráltam. Szóval uccu neki! Nyitom a pezsgőt az OtaKucsmában!
beküldve: 2009-03-05 19:22:17
(#14680) Visszatértemmm... Huhh, leszakad a karom... Nem kis meló megszárítani ezt a vörös sörényt a fejemen...
Azt hiszem mindjárt kifolyik az agyam a fülemen... Kééész... Angol fordítást csináltam, és azóta is a hatása alatt vagyok. Szivatós egy szöveg volt.
Dragda, mikor koccintunk?
Azt hiszem mindjárt kifolyik az agyam a fülemen... Kééész... Angol fordítást csináltam, és azóta is a hatása alatt vagyok. Szivatós egy szöveg volt.
Dragda, mikor koccintunk?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-05 19:46:38
hello mindenkinek!
mizujs?
én most jöttem laborlátogatásról, nagyon érdekes volt, beraktuk az mp3am egy hatalmas röntgenes vizsgálóba és néztük a cuki kis chipeket meg a még kisebb forrasztásokat aztán meg lézerrel gravíroztunk az egyik srác telefonjára
mizujs?
én most jöttem laborlátogatásról, nagyon érdekes volt, beraktuk az mp3am egy hatalmas röntgenes vizsgálóba és néztük a cuki kis chipeket meg a még kisebb forrasztásokat aztán meg lézerrel gravíroztunk az egyik srác telefonjára
Ez nagyon jó lehetett!
Amúgy holnap reggel 6-kor megyek le Szegedre énekkarral. Valaki tudja esetleg, hogy milyen idő van ott? (mielőtt még valaki ajánlaná: nem bizom a meteorológusokban )
Szervusz, Yaven!
Tegnap még csodás idő volt, kiskabát, meg minden ami kell és boldogan elvolt az ember.
Erre ma eső, eső, eső és szél, szél, szél. Időjárás pajtás jól beintett a szabadtéri programunknak. -.o
Tehát öltözz fel rendesen, téliesen.
Ez csak tipp, felelőséget nem vállalok. ^^
Yaven? Yaven? Hol????
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Amúgy holnap reggel 6-kor megyek le Szegedre énekkarral. Valaki tudja esetleg, hogy milyen idő van ott? (mielőtt még valaki ajánlaná: nem bizom a meteorológusokban )
Szervusz, Yaven!
Tegnap még csodás idő volt, kiskabát, meg minden ami kell és boldogan elvolt az ember.
Erre ma eső, eső, eső és szél, szél, szél. Időjárás pajtás jól beintett a szabadtéri programunknak. -.o
Tehát öltözz fel rendesen, téliesen.
Ez csak tipp, felelőséget nem vállalok. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hát ha nem tudja miről van szó, akkor mit mondjak...
Nincs ötletem, sose volt még azzal gondom, hogy nem értették a mondandóm
Hát én sokszor átéltem....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát ha nem tudja miről van szó, akkor mit mondjak...
Nincs ötletem, sose volt még azzal gondom, hogy nem értették a mondandóm
beküldve: 2009-03-05 18:54:41
(#14674) hello mindenkinek!
mizujs?
mizujs?
-