Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-06 15:10:59
(#14733) Szió!
Ha jónak mondható, hogy éppen a pszichológia házimat gépelgetem.....
Ha nem szereted, ak nem jó. Sajnálom. -de légy vidám, és minden jó lesz! Hajrá...
Bania: ha ez nekem szólt, itt vaok.
Szerk: Zoé 2009-03-06 15:10:15
Szió!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 14:44:24
(#14729) Helló mindenki. Ugye jó napototk van? Na ugye? Ugye h ugye? -nekem nagyon jó...
Most meg nemsokára megyek bálba.
Ej, de jó is egyeseknek.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 13:30:17
(#14727) Azzi: Szió! Ej, de rég láttalak. Merre jártál?
Nem is tudom, itthon sem nagyon voltam a héten, ha meg igen, akkor más dolgom volt
Most meg nemsokára megyek bálba.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-06 13:19:50
beküldve: 2009-03-06 12:25:41
(#14725) Kapitány: *tisztelgés*
Azzi: Szió! Ej, de rég láttalak. Merre jártál?
Azzi: Szió! Ej, de rég láttalak. Merre jártál?
beküldve: 2009-03-06 12:16:16
(#14724) Szervusztok, Dragda, Alister, Azzi!
Az volt, határozottan az volt. Legalábbis az elmém törölt minden kellemetlenséget a túlélés érdekében. ^^
Azzi, rendelni szeretnénk. Még így is olcsóbb, mintha itt vennénk meg, csak mi zsugori módon szerettünk volna még olcsóbban hozzájutni.
Node, összekaparva egy minimális emberséget, indulok is. Hejhó!
Időjárás; miután sarkköri időjárásra készítettem fel Yavent, naná, hogy kisütött ma a nap. Écsanyám csuklik már biztos. (%
Az volt, határozottan az volt. Legalábbis az elmém törölt minden kellemetlenséget a túlélés érdekében. ^^
Azzi, rendelni szeretnénk. Még így is olcsóbb, mintha itt vennénk meg, csak mi zsugori módon szerettünk volna még olcsóbban hozzájutni.
Node, összekaparva egy minimális emberséget, indulok is. Hejhó!
Időjárás; miután sarkköri időjárásra készítettem fel Yavent, naná, hogy kisütött ma a nap. Écsanyám csuklik már biztos. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-06 12:17:57
Faja, 355 a font. -.o
Minek mennél angliába? Szar idő itthon is van.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-06 11:45:16
(#14722) Én vagyok, de félholt állapotban. Valahogy fel kellene tornáznom magam egy papucsállatka szintjéről legalább egy előemberére egy órán belül. Ez az igazi men's challenge!
'Reggelt!
Látom nagy vircsaft volt a tegnapi...
Én vagyok, de félholt állapotban. Valahogy fel kellene tornáznom magam egy papucsállatka szintjéről legalább egy előemberére egy órán belül. Ez az igazi men's challenge!
Jó buli lehetett "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ahoi Captian!
Készülsz valamerre?
Készülsz valamerre?
Majd tanítani megyek, franciát. Valamiből finanszírozni kell a dorbézolásokat is. (:
Faja, 355 a font. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.