Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-06 16:25:05
(#14748) hali
nem szeretek találgatni, inkább majd dobj egy linket ha kész
Vki azt mondta, h nem rajzolok semmi fiúsat, úgyh megpróbálok összehozni egy kosarast.
Nekem is van egy ötletem, amihez csináltam karakter vázlatokat...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
hali
Vki azt mondta, h nem rajzolok semmi fiúsat, úgyh megpróbálok összehozni egy kosarast.
Szerk: ∂z 2009-03-06 16:21:31
beküldve: 2009-03-06 16:20:04
(#14744)
Szerk: Zoé 2009-03-06 16:20:18
Észrevettük!
De maradj is ilyen, ha másokat tudsz hajtani, az azt jelenti, hogy saját magadat már nem kell. És ez jó.
De maradj is ilyen, ha másokat tudsz hajtani, az azt jelenti, hogy saját magadat már nem kell. És ez jó.
Na ja. Legalább ez az egy jó tulajdonságom van, ez maradjon meg.
Helló Morduk Hogy vagy?
jól!
Észrevettük!
Na ja. Legalább ez az egy jó tulajdonságom van, ez maradjon meg.
Helló Morduk Hogy vagy?
Szerk: Zoé 2009-03-06 15:55:20
Mondom, csak kis optimizmus kell, és biztatás. Az utóbbit majd én szolgáltatom. Úgyis mindenkit szokásom hajtani előre.
Észrevettük!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 15:48:10
(#14740) Hioka!
Aszta.... LOL
Akkor nagyon, de nagyon sok gratula! És csak így tovább!
Köszike!
És neked is sok sikert. Mondom, csak kis optimizmus kell, és biztatás. Az utóbbit majd én szolgáltatom. Úgyis mindenkit szokásom hajtani előre.
Szerk: Zoé 2009-03-06 15:43:42
Aszta.... LOL
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Igazándiból marhára nem érdekel, de ha ügyi vagyok és 5ös lesz és a két zéhám is 5ös lesz, nem kell majd vizsgáznom belőle. Tnő azt mondta, hogy ha vkinek három 5se összejön, akkor megajánlja az vizsgajegynek. Szóval teperni kell.
Ez az optimista hozzáállás. Igy tovább.
Ja és nem* ha ügyi vagyok* hanem ügyi vagy.
Azér van jó kedvem, mer a mértan felmérőm 10-es. Az nálatok asszem 5-ös. És azt hittem, nem jól csináltam, de kiderült, hogy hibátlan. Lehet ennek nem örülni? És magyarból is kaptam egy 10-est.
Szerk: Zoé 2009-03-06 15:26:59
beküldve: 2009-03-06 15:23:49
(#14736) Igazándiból marhára nem érdekel, de ha ügyi vagyok és 5ös lesz és a két zéhám is 5ös lesz, nem kell majd vizsgáznom belőle. Tnő azt mondta, hogy ha vkinek három 5se összejön, akkor megajánlja az vizsgajegynek. Szóval teperni kell.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-06 15:24:01
beküldve: 2009-03-06 15:19:57
(#14735) Elment az "elmegy" (csak kicsit másképp) szót jelenti(természetesen másik jelentésa van amit te hiszel). Remélem már érted.
Szerk: baniaa3 2009-03-06 15:21:18
Zoe: Nem úgy értettem
Nem tom mire értetted h nem úgy értetted, de jó, h nem úgy értetted, bár én nem értettem sehogy. Érted?