Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nincs itt senkiiii...nem ír vissza senki!
Ahoi Captian!
Készülsz valamerre?
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-06 11:39:06
Van itt valaki?
Szervusz!
Én vagyok, de félholt állapotban. Valahogy fel kellene tornáznom magam egy papucsállatka szintjéről legalább egy előemberére egy órán belül. Ez az igazi men's challenge!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-06 11:24:04
beküldve: 2009-03-06 11:16:07
(#14716) beküldve: 2009-03-06 01:37:28
(#14715) beküldve: 2009-03-06 01:28:00
(#14714) Jóccaká.....át!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tudod hogy végig nézem. Miért nem való nekem a Bersek?
Mert brutális, vérengzős, perverz, és van rajta egy nagy 18-as karika
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-05 22:11:48
(#14710) Animét nézem. VK Guilty (ha jól írom ) 5.rész volt az utolsó.
szerK:Jó éjt! Megyek!
szerK:Jó éjt! Megyek!
Szerk: baniaa3 2009-03-05 22:13:34
Tudod hogy végig nézem. Miért nem való nekem a Bersek?
Mert brutális, vérengzős, perverz, és van rajta egy nagy 18-as karika
VK-ban hol tartasz? És az animét, vagy a mangát, esetleg mindkettőt nézed?
Aizen: Jó éjszakát! Remélem hamarosan visszatér a KIRÁLY közénk
beküldve: 2009-03-05 22:06:15
(#14708) beküldve: 2009-03-05 22:04:18
(#14707) Ugyan már! Keveset beszélek, elfoglalt vagyok. Majd hamarosan többet fogok írni...
Juhúú!! The Return of The KING!!
bania: Berserk nem neked való. Inkább nézd végig a Vampire Knightot!
Opsz, Aizen készülj a halálodra! Néhány tag igencsak megunta az effajta megszólalásokat és most megtorló terveken dolgoznak.
Amúgy mi van veled mostanság? Keveset irsz, azt sem a régi jól bevált leggonoszabb király stilusban.
Rá is jöttem, hogy mi lehet a bajod: az alattvalóid nem tisztelnek eléggé! Úgy érzem, hogy gonosz király mivoltomnál fogva magamhoz ragadhatom a nemes feladatot, hogy visszatéritsem (akár cyber-erőszakkal is) a hűtleneket. Na ki meri még Aizent a -sama megjelölés nélkül megszólitani?
Amúgy mi van veled mostanság? Keveset irsz, azt sem a régi jól bevált leggonoszabb király stilusban.
Rá is jöttem, hogy mi lehet a bajod: az alattvalóid nem tisztelnek eléggé! Úgy érzem, hogy gonosz király mivoltomnál fogva magamhoz ragadhatom a nemes feladatot, hogy visszatéritsem (akár cyber-erőszakkal is) a hűtleneket. Na ki meri még Aizent a -sama megjelölés nélkül megszólitani?
Ugyan már! Keveset beszélek, elfoglalt vagyok. Majd hamarosan többet fogok írni...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-05 21:53:52
(#14704)