Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Opsz, Aizen készülj a halálodra! Néhány tag igencsak megunta az effajta megszólalásokat és most megtorló terveken dolgoznak.
Amúgy mi van veled mostanság? Keveset irsz, azt sem a régi jól bevált leggonoszabb király stilusban.
Rá is jöttem, hogy mi lehet a bajod: az alattvalóid nem tisztelnek eléggé! Úgy érzem, hogy gonosz király mivoltomnál fogva magamhoz ragadhatom a nemes feladatot, hogy visszatéritsem (akár cyber-erőszakkal is) a hűtleneket. Na ki meri még Aizent a -sama megjelölés nélkül megszólitani?
Exiled: hurrá! Bár apukád logikáját sem értem...a karate az ellenszer a zsebesekre?
Amúgy mi van veled mostanság? Keveset irsz, azt sem a régi jól bevált leggonoszabb király stilusban.
Rá is jöttem, hogy mi lehet a bajod: az alattvalóid nem tisztelnek eléggé! Úgy érzem, hogy gonosz király mivoltomnál fogva magamhoz ragadhatom a nemes feladatot, hogy visszatéritsem (akár cyber-erőszakkal is) a hűtleneket. Na ki meri még Aizent a -sama megjelölés nélkül megszólitani?
Exiled: hurrá! Bár apukád logikáját sem értem...a karate az ellenszer a zsebesekre?
mit kap az aki nem teszi meg?? van pár ötletem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Opsz, Aizen készülj a halálodra! Néhány tag igencsak megunta az effajta megszólalásokat és most megtorló terveken dolgoznak.
Szerk: Yaven 2009-03-05 21:49:51
beküldve: 2009-03-05 21:46:48
(#14701) hello fórumlakók! Hosszú napom olt,szal nem fogok visszaolvasni. Am apámmal kieggyeztünk: eljárok hetente 1-szer karatéra,cserébe felenged animecon-ra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-05 21:43:06
(#14700) beküldve: 2009-03-05 21:37:49
(#14698) nem tom van ötleted?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-05 21:36:24
(#14697) mad-chan: *megölel* Csokonai tényleg fárasztó lehet.
köszi
*viszonozza az ölelést és közben elmosolyodik, már jobb kedve is lett *
amúgy Csokonai tényleg elég fárasztó
Szerk: mad_chan 2009-03-05 21:32:20
beküldve: 2009-03-05 21:29:00
(#14695) beküldve: 2009-03-05 21:26:40
(#14694) beküldve: 2009-03-05 21:24:17
(#14693) Bence: ÁÁ, már értem Jó neked
Dzirun: micsoda egy mázlista ember vagy te. Nekünk a laboros órák arról szólnak, hogy textileket és papirokat méricskélünk, majd elszaggatjuk őket (de mindezt 53231 adattal kell végeznünk ), vagy rizst szitálunk, esetleg, ha mázlink van, még akár a dörzsgép ON gombját is megnyomhatjuk!
Amúgy ezektől eltekintve szeretem a sulimat. És most ez lehet, hogy fura lesz, de nagyon sajnálom a tanárokat, mert itt vagyunk mi lusta hallgatók, akik arra kapunk pénzt, hogy tanulunk (pedig ez a mi érdekünk), őket meg tizesével rúgják ki, mert hogy nincs pénz. És amúgy én ennyi rendes és segitőkész emberrel még az életemben nem találkoztam. Senkire sem tudom azt mondani, hogy rosszindulatú, max. kicsit bolondos. És 20x annyit dolgoznak, mint mi, mégsem becsülik meg eléggé a munkájukat.
Parasikoly: Kösz a helyzetjelentést, akkor úgy látszik ugyanaz ott a helyzet, mint Budapesten.
Morduk: Yaven jelentkezik haver szolgálatra!
Oh és sziasztok újonnan érkezettek! (bár én is csak most tértem vissza)
Dzirun: micsoda egy mázlista ember vagy te. Nekünk a laboros órák arról szólnak, hogy textileket és papirokat méricskélünk, majd elszaggatjuk őket (de mindezt 53231 adattal kell végeznünk ), vagy rizst szitálunk, esetleg, ha mázlink van, még akár a dörzsgép ON gombját is megnyomhatjuk!
Amúgy ezektől eltekintve szeretem a sulimat. És most ez lehet, hogy fura lesz, de nagyon sajnálom a tanárokat, mert itt vagyunk mi lusta hallgatók, akik arra kapunk pénzt, hogy tanulunk (pedig ez a mi érdekünk), őket meg tizesével rúgják ki, mert hogy nincs pénz. És amúgy én ennyi rendes és segitőkész emberrel még az életemben nem találkoztam. Senkire sem tudom azt mondani, hogy rosszindulatú, max. kicsit bolondos. És 20x annyit dolgoznak, mint mi, mégsem becsülik meg eléggé a munkájukat.
Parasikoly: Kösz a helyzetjelentést, akkor úgy látszik ugyanaz ott a helyzet, mint Budapesten.
Morduk: Yaven jelentkezik haver szolgálatra!
Oh és sziasztok újonnan érkezettek! (bár én is csak most tértem vissza)
Szerk: Yaven 2009-03-05 21:25:01
beküldve: 2009-03-05 21:14:18
(#14692) ma tanultam Csokonai tételt és most nagyon szeretet hiányom van
megölel mindenkit
megölel mindenkit
persze csak azt aki engedi
beküldve: 2009-03-05 21:13:39
(#14691) Megjöttem, jelentem. Üdvözlet!
Nohát, megjártam egy Diana- A Celebration kiállítást, ami borzasztóan gyönyörű volt. Azok a szép emlékek, amik fennmaradtak (első útlevele, az egyenruhája, a ládikája a bentlakásos suliból, levelek, képek, videók, az esküvői ruhája, kosztümök.. ) Lélegzet elállító volt.
Nohát, megjártam egy Diana- A Celebration kiállítást, ami borzasztóan gyönyörű volt. Azok a szép emlékek, amik fennmaradtak (első útlevele, az egyenruhája, a ládikája a bentlakásos suliból, levelek, képek, videók, az esküvői ruhája, kosztümök.. ) Lélegzet elállító volt.
Gommen!Nem tudtam!
Tőlem is kapsz egy Yaoi mentes ölelést!
Tőlem is kapsz egy Yaoi mentes ölelést!
Semmi baj, örülök, hogy tisztáztuk a dolgokat.
És köszi a sok kedvességet mindenkinek!