Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
és utána olvasd el az alatta lévőt...nem hinném h droggal csinálták...egyszerűbb megvágni a videót és gyorsítgatni-lassítgatni a hangsávot...
uccsó..megyek aludni...(avagy miért is kéne megtanulni angolul...xD):
[Link]
uccsó..megyek aludni...(avagy miért is kéne megtanulni angolul...xD):
[Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Igen, de én nem tudok Lineage II-t telepíteni...
Hm. Akkor kunyizz rendszergazda státuszért és telepítésért is..... Ha egyszerre rimánkodsz a kettőért, hidd el könnyebben megkapod....Nálunk bevált még anno.
Hát, csak ez meg nem hiszem, hogy beválna tesómnál.
,,Hitler fején ugrálok!"
am meg hannon nem értem mi bajod a kőszívűvel,nekem tetszik
Szerintem a kőszívű volt a legértelmesebb általános kötelező, arra emlékszem a legjobban, meg az volt az egyetlen, amit később még1x elolvastam
Szerk: _gabi 2009-02-28 21:06:54
Hm. Akkor kunyizz rendszergazda státuszért és telepítésért is..... Ha egyszerre rimánkodsz a kettőért, hidd el könnyebben megkapod....Nálunk bevált még anno.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nos igen,vicces amíg el nem olvasod felülről a 3. kommentet...
szerk: am meg hannon nem értem mi bajod a kőszívűvel,nekem tetszik
szerk: am meg hannon nem értem mi bajod a kőszívűvel,nekem tetszik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-28 21:03:33
Vagy kikunyizza, hogy őt is rendszergazdai szintre emeljék......
,,Hitler fején ugrálok!"
Merthogy tesóm a Rendszergazda, így ő mondja meg, hogy lehet-e a gépen a Lineage II, vagy nem.
Erre jó, ha az embernek laptopja vagyon..... Vagy kikunyizza, hogy őt is rendszergazdai szintre emeljék......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Annyira Lineage II-znék.
És miért nem teszed azt?
Merthogy tesóm a Rendszergazda, így ő mondja meg, hogy lehet-e a gépen a Lineage II, vagy nem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Huh, sztem ne menjünk ennyire előre a dolgokban. Meg kéne ejteni azt a MSN-es "megbeszélést" előbb, mert már felmerült jónéhány kérdés. Szóval akkor te mikor érnél rá?
Annyira Lineage II-znék.
És miért nem teszed azt?
beküldve: 2009-02-28 20:55:29
(#14170) jaja, nagyon poén xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nézzetek Zorrot TV-ben
Nincs vele bajom, nem is utálom, de nem nézem.
Gaboo: akk még jobban belenézek.
na jóéjt. ha nekifogok olvasni, akk örülök, ha abba tudom hagyni, szal nekem mára ennyi a hsz-okból
Szerk: Zoé 2009-02-28 20:55:07
Asszem megyek olvasgatni, de előtte egy kérdés, olvasta vki az Ördögi srác-ot?
Én olvastam, egész jó, megéri szerintem. És jól írtad a címét.